mona0205 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 no i Spiduś szczęśliwy został w swoim nowym domku - aga jutro wszystko opisze bo dzisiaj po przejechaniu 1000 km padamy :-) a mnie troszeczkę smutno bo zdążyłam się do malucha przyzwyczaić Quote
danka1234 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 cudownie ze sie udało z domkiem Spikusiowi. czekamy na relacje. Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mona0205 napisał(a):no i Spiduś szczęśliwy został w swoim nowym domku - aga jutro wszystko opisze bo dzisiaj po przejechaniu 1000 km padamy :-) a mnie troszeczkę smutno bo zdążyłam się do malucha przyzwyczaić Dziękujemy Dziewczyny z akolejną super adopcję! Quote
AGA35 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak więc w niedziele o 4 rano wystartowałyśmy . Psiak bardzo dobrze zniósł tak daleką podróż , został przywitany uśmiechem i miziankiem i ogólnym zadowoleniem.Zachwał się jak by tam mieszkał od zawsze , wpadł do pokoju i od razu chlaponoł na kanape !!!! Byłyśmy ciekawe jak pani zareaguje , ale wszystko przebiegało po naszej mysli . Także spidi jest już oficjalnie kanapowym członkiem rodziny !!!!! Spidiemu tez nowa rodzinka przypadła do gustu i nawet nie odprowadził nas jak wychodziłysmy :-(. Także kolejna psia duszyczka jest szczęśliwa . Dzis mnie pani uprzedziła i sam zadzwoniła że właśnie wróciła od weta , lekarz potwierdził wiek przejrzał pieska i ogólnie wszystko jest w jak najlepszym porządku !!!!! Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Super adopcja :) A tutaj przyklad jak ludzie potrafia byc nieobliczalni :( wywalili psa i nie chcieli wspolpracowac :( http://www.dogomania.pl/threads/174054-Łódź-pomocy!-Rysio-zaginął-nie-wiemy-kiedy-i-gdzie./page40 Quote
Recommended Posts