Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i Spiduś szczęśliwy został w swoim nowym domku - aga jutro wszystko opisze bo dzisiaj po przejechaniu 1000 km padamy :-) a mnie troszeczkę smutno bo zdążyłam się do malucha przyzwyczaić

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mona0205 napisał(a):
no i Spiduś szczęśliwy został w swoim nowym domku - aga jutro wszystko opisze bo dzisiaj po przejechaniu 1000 km padamy :-) a mnie troszeczkę smutno bo zdążyłam się do malucha przyzwyczaić

Dziękujemy Dziewczyny z akolejną super adopcję!

Posted

Tak więc w niedziele o 4 rano wystartowałyśmy . Psiak bardzo dobrze zniósł tak daleką podróż , został przywitany uśmiechem i miziankiem i ogólnym zadowoleniem.Zachwał się jak by tam mieszkał od zawsze , wpadł do pokoju i od razu chlaponoł na kanape !!!! Byłyśmy ciekawe jak pani zareaguje , ale wszystko przebiegało po naszej mysli . Także spidi jest już oficjalnie kanapowym członkiem rodziny !!!!!
Spidiemu tez nowa rodzinka przypadła do gustu i nawet nie odprowadził nas jak wychodziłysmy :-(. Także kolejna psia duszyczka jest szczęśliwa .
Dzis mnie pani uprzedziła i sam zadzwoniła że właśnie wróciła od weta , lekarz potwierdził wiek przejrzał pieska i ogólnie wszystko jest w jak najlepszym porządku !!!!!