Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Watek ten zakładam jamnikowi -Spidusiowi któremu grozi powrót do shroniska..

To informacje od jego opiekunek;

Spidi - szorstkowłosy jamniorek . Wiek okreslono na około 2-3 lata . Został " odłowiony " w Wołminie i przewieziony na dwutygodniwą kwarantannę do weta . Przebywa już tam około miesiąca , dogadałyśmy się z wetem żeby go prztrzymał u siebie do momentu znalezienia domku ale niesty to trwa już dosyć długo - jak to określił wet i zacvzyna sie dopytywać kiedy zabierzemy spidiego bo mu zaczyna brakować miejsca na naprawdę potrzebująće pomocy zwierzaki . Niechcemy dopuścić aby jamniorek zasmakował tej gorzkiej prawdy o schronie .
Ale jak nic nie znajdziemy to niestety spidi wyląduje w schronie.
Psiak jest bardzo sympatyczny , uwielbia spacery , w sumie dogaduje się z innymi psami , utrzymuje czystość wokół siebie ( nie brudzi w klatce , potrzeby załatwia tylko na spacerze ). Spidi jest zaszczepiony i odrobaczny .Przed wydaniem zostanie wykastrowany .
czipa nie ma - został zabrany z ulicy Lwowskiej w Wołominie przez Patrol Interwencyjny - ktoś zgłosił, że mały jamniczek jest gryziony przez inne psy - tyle tylko wiem; rozwieszałyśmy ogłoszenia w tamtej okolicy i w lecznicach ale niestety cisza

[SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji;
tel;509-264-862
e-mail;[email protected]
gg;1932580

Spiduś ma wystawione wspólne allegro;
http://allegro.pl/jamniczy-swiat-daj-milosc-pysiowi-i-spidiemu-i1293194316.html

ogłoszenia Spidiego;

1-alegratka
2-gumtre
3-kokosy
4-e-oferty
5-kupie psa
6-adopcja psa
7-psy.pl
8-przygarnij zwierzaka
9-nasi pupile
10-szerlok
11-cafeanimal
12-morusek
13-przylepa pl
14-psia mania
15-zwierzęta
16-do adopcji
17-ojej
18-ogłoszenia olx
19-e-gratka
20-giełda ogłoszen
21-hiperogłoszenia
22-FreeCF pl.
23-ogłosili pl.
24-adin pl
25-świat ogłoszen

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,jamnis jest z Klembowa,zapomniałam dopisac -zaraz uzupełnie i uzgodnie kontakt.
Jesli chodzi o kastracje -dziewczyny napisały ze zostanie wykastrowany przed adopcją,
na reszte pytań trzeba zaczekac na odpowiedz od jego opiekunek.

Na tej fotce widac ze spokojnie spaceruje z duzym psem wiec chyba nie jest agresywny do wszystkich psów ale w opisie na allegro szukany jest raczej dom bez innych zwierząt.

Posted

bardzo dziękuje danka1234 za założenie watku dla spidiego .psiak do kotów raczej negatywnie jest nastawiony , co do dzieci nie sprawdzilysmy ;-(.Na spacery chodzi z innymi psami i w sumie nie wchodzą sobie w droge ale w klinice sa rgrzyty dlatego szukamy raczej domku bez psa , co nie zanaczy ze mały sie nie zaklimatyzuje w domku z psem .

Posted

Kocham jamniki szorstkowlose! To byla sunia mojego dziecinstwa, zapytam mamy, bo ogromnie kochala nasza Elze - wlasnie jamniczke, ale watpie :( Od kiedy jest sama nie chce brac zwierzat :(
Jamniki sa bardzo charakterne :) Tak, powinien miec domek bez psa i kotka...
JEST CUUUUDNY!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gadalam z mama, oczywiscie byly piski i jeki, i, zeby chciala, aleeee.... Bede nad nia pracowac jeszcze :D Nie udalo mi sie jej sciagnac do domu, zeby fotki pokazac, choleraaaa ;)!

Posted

niestety czipa nie ma - został zabrany z ulicy Lwowskiej w Wołominie przez Patrol Interwencyjny - ktoś zgłosił, że mały jamniczek jest gryziony przez inne psy - tyle tylko wiem; rozwieszałyśmy ogłoszenia w tamtej okolicy i w lecznicach ale niestety cisza - zresztą po ostatnich uciekinierach, których znajdowałyśmy nawet 15 km od domu to sama nie wiem skąd on może być :-( żal psiaka - na spacerach często próbuje wejść na jakieś podwórka - szuka biedaczek swojego domu - dzisiaj ponad godzinę szukaliśmy razem