Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']Kurde może znowu mu coś wypadło? Mam taką nadzieję[/QUOTE]

Nie sądzę... myślę, ze jednak zrezygnował... wiesz jak chcesz wziąć psa to jest to główne wydarzenie dnia pod które podporządkowujesz inne, nie odwrotnie. Pewnie że może się coś wydarzyć ale nie dwa dni z rzędu:/

Posted

no wiesz jak pan rozmawiał z dziewczynami no to chciał pokazać, że "co, on sobie przeciez poradzi!" a potem na chłodno się zastanowił i stwierdził, ze lepiej wziąc psa bez problemów.

Posted

Ja to chyba durna jestem, bo jak upatrzę psa i się zdecyduję - to w d ... pie mam problemy ewentualne, zabieram i już !
W ten sposób na wieki na BDT utknął u mnie bandyta Bugi totalnie nieadopcyjny przez charakter ...
W ten sposób mamy w rodzinie 8 charakternych psiaków ...
A pan nawet nie zadzwonił, nic ?

Posted

O rany... A miałam wielką nadzieję, że los Filutka w końcu się odmieni... Wielka szkoda. A Pan faktycznie niepoważny, miałby odwagę choć zadzwonić... Eh...

Posted

[quote name='ewatonieja']niewielu stać na taki gest, najłatwiej nie dobierać, siedzieć cicho jak mysz pod miotłą
szukamy dalej :)[/QUOTE]

ano dokładnie - ja jestem zawsze w szoku jak mi ktoś napisze albo zadzwoni że jednak nie decyduje się - to jest bardzo rzadkie zjawisko w tym kraju

Posted

Ten pan to już od ponad pół roku dzwoni po różnych ogłoszeniach i robi nadzieję.
Do mnie dzwonił kilka razy o Groszka i o Stefanka i jakoś nigdy nie mógł dotrzeć żeby je zobaczyć.Obydwa psy odradzałam bo pan szukał psa szczekliwego do pilnowania ale pan cały czas namiętnie co ogłoszenie dzwonił i pytał o nie więc wnioskuję że to chyba jakiś sposób na spędzanie wolnego czasu :angryy::angryy::angryy:
Bardzo dobrze że maluch tam nie trafił bo myślę że nic dobrego by z tego nie wyniknęło

Posted

Pan mieszka sam ,ma spory teren i potrzebuje psa który szczekaniem sygnalizowałby że coś się dzieje.Pies raczej ma być na dworze.Nie wdawałam się w dalsze dyskusję bo żaden z moich psów się nie nadawał,mimo to pan dzwonił praktycznie za każdym razem kiedy ukazywało się ogłoszenie .

Posted

[quote name='ciapuś']Pan mieszka sam ,ma spory teren i potrzebuje psa który szczekaniem sygnalizowałby że coś się dzieje.Pies raczej ma być na dworze.[/QUOTE]
Pamietasz jego numer telefonu,albo maila ?

Posted

[quote name='ciapuś']Miałam zapisane w komórce "nie odbierać" ale ostatnio miałam zbyt dużo zapisanych numerów i musiałam przeczyścić telefon i usunęłam:-([/QUOTE]
Rozumiem...no niech tylko zadzwoni po innego pieska:mad: