anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 doskonale okrągły brzuch!!!!ha ha ha - DOBRE odnośnie weta - cudów nie bedzie - kasy brak....PRZYKRE, ale prawdziwe....[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F2.gif[/IMG][/URL] warszawcy weci nie znają czegoś takiego - jak racjonalne ceny...no way...wyżyłować pacjeta [I]np. daśka z Gdańska ma WETke, kt zeskrobine za 20 zł zrobiła /10 punktów/ rtg-50zł, morfologia-20, biochemia-50 !!!!!wizyta, na kt suka miala wyczyszcozne uszy, osłuchana i ustalone lecznei - 10zł[/I] zakochałam siw w tym Twoim ludku mamamuminka:) [B] mamamumina dziekujemy za jednorazówke :)[/B] Quote
tula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 własnie tez pomyślałam że w Wawie bedzie strasznie drogo, może póki jest jeszcze w Radomiu to zrobic mu w Pankracym przeswietlenie płuc, zobaczyliby tez jego uszka przy okazji... Quote
luisien Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='dota&koka']więc decyzja zapadła,szczotek zaczyna swoją podróż ku lepszemu :) kotów w domu nie mamy,więc nie trzeba sprawdzać :) jeśli chodzi o wydatki na karmę i weta,większy nacisk kładźmy na weta.mam u siebie wspaniałą wetkę,która moich tymczasowiczów leczy "po kosztach". przydałoby się chłopakowi urządzić w domu małe spa...wykąpać potrafię,ale przydałoby się mu co nieco rozczesać i przyciąć.może jest na dogo ktoś z wawy kto pomógłby mi w tej kwestii? praga,praga,ale ta część "kulturna" haha no i mieszkam w pięknej,świeżo odnowionej za miliony kamienicy,przy samym studiu "superstacji"[/QUOTE] Wyżej jest o wetce "po kosztach":) Quote
dota&koka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='luisien']Wyżej jest o wetce "po kosztach":)[/QUOTE] wreszcie ktoś zwrócił uwagę co napisałam ;) a na poważnie-naprawdę moja wetka pod względem finansowym jest ok. mojego pierwszego tymczasowicza Pako leczyłam u niej na kaszel.długi,męczący kaszel. chodziliśmy co drugi dzień przez 2 tyg na zastrzyki i płaciłam 12-15 zł za same leki.złotówki nie brała ode mnie za wizytę.zawsze kiedy do niej pójdę z Koką,czyści jej uszy (czasem trwa to i pół godz.) i wkrapla lekarstwa-najczęściej za darmo,niekiedy weźmie 5 zł.jej córka jest groomerem,za pełną toaletę Koki,strzyżenie i trymowanie płacę 50zł.to też niewiele.jedyna niedogodność to brak ambulatorium-bad. krwi czy prześwietlenia trzeba wykonywać gdzie indziej Quote
tula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 no to super że masz taką wetkę, w tym gąszczu wpisów łatwo nam coś przeoczyć, sorry:):) Quote
Monika.D Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Banerek do bazarku.... [url=http://www.dogomania.pl/threads/195542-Diagnoza-schronisko-bazarek-trwa-do-15.11.-do-godziny-24.00./page2][img] http://img180.imageshack.us/img180/7197/twix31.jpg [/img][/url] Quote
dusje Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/h/hallo/froghi2qb.gif[/IMG] Ciotki i maly Twixie:lol: :loveu: Wnioskuje, ze malec ma sie niezle i dochodzi do formy na obecnym tymczasiku. Zobaczymy, co powie wet. Najwazniejsze, ze ma cieplutko. Ciotko Muminkowa, dzieki, dzieki, dzieki :calus:za caloksztalt ;) Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='dusje'][IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/h/hallo/froghi2qb.gif[/IMG] Ciotki i maly Twixie:lol: :loveu: Wnioskuje, ze malec ma sie niezle i dochodzi do formy na obecnym tymczasiku. Zobaczymy, co powie wet. Najwazniejsze, ze ma cieplutko. Ciotko Muminkowa, dzieki, dzieki, dzieki :calus:za caloksztalt ;)[/QUOTE] ła hahaha...dobre zabole1 Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 a co wy na to..zeby mu przeswietlenie zrobic w raodmiu????krew tez???coooo ale co z kasą? Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Własnie co z kasą. Sama nie wiem czy mam zbierać jak nie posiadam ibanu na przelewy zagraniczne. Quote
luisien Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='anita_happy']a co wy na to..zeby mu przeswietlenie zrobic w raodmiu????krew tez???coooo ale co z kasą?[/QUOTE] Z kasą i samochodem. Klinika całodobowa jest kwadrans drogi ode mnie samochodem, na rogu ulic Maratońskiej i Limanowskiego. Zaś na Limanowskiego jest cmentarz i rozkopane ulice. Jutro się nie dojedzie za nic. Twix pojutrze jedzie.. Chyba ,ze dzisiaj w nocy ktoś do mnie podjedzie, to pojedziemy -! Tylko proszę się z tym transportem deklarować do 21.00, bo zasnę i nie zrobi to na mnie wrażenia;) Myślę, ze może zbadają go na krechę , a Moni podjedzie któregoś dnia, gdy będą wpłaty i ureguluje. Psy po przejściach, nie są liczone po cenach wygórowanych. Ja, 3 dni temu, za Raisę którą wyciągnęłam 4dni wcześniej ze schronu z babeszjozą, zapłaciłam 150zyli/ kroplówki,leki, jedzenie i noclegi trzy/. Rentgen to chyba 40zł, a podstawowa krew 30- ?tyle zapłaciłam za Raiskę:roll: Zauważyłam,ze gdy go podnoszę i trzymam pod pupę i za klatkę piersiową- kaszle, za każdym razem, nie podoba mi się to:shake: Zauważyłam też, ze dyszy, jakby go coś bolało- choć z drugiej strony, dziarsko zasuwa na spacerkach.. Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kurcze faktycznie ten kaszel może niepokoic.Luisien super pomysł, tylko czy da sie go zrealizowac?! Pozdrowienia dla Raiski. Quote
tula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 MOja Tinka też biega, a ma wodę w płucach i bardzo słabe serce, kaszle np. jak się ją podnosi i jak wypije wodę. Cholera ale ja dzisiaj nie dam rady podjechać, mój syn ma zapalenie oskrzeli i trudno mi wyjść z domu. Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zwracam się z prośbą. Czy jest ktoś kto założy wątek Raisie cudnej suni , która trafiła w ten sam dzień co Twix do Luisien .My z Luisien nie umiemy , a wątek Twixa załozyła Anita , ktora ma mase innych spraw na głowie, ale mojego męczenia nie wytrzyamała.:diabloti: Quote
luisien Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='moni12']Zwracam się z prośbą. Czy jest ktoś kto założy wątek Raisie cudnej suni , która trafiła w ten sam dzień co Twix do Luisien .My z Luisien nie umiemy , a wątek Twixa załozyła Anita , ktora ma mase innych spraw na głowie, ale mojego męczenia nie wytrzyamała.:diabloti:[/QUOTE] Ja już dostałam instrukcje Monisiu i jak tylko Twix wyruszy, to usiądę i podumam nad tym;) Tymczasem znajomych uświadamiam ,że żyć bez niej nie mogą...:) Jest jedenastym zwierzakiem w moim domu/ 6 na tymczasie/ i obudził się mój instynkt samozachowawczy, haha! Twix- nawet4dniowy to już surreal :diabloti: Padam na tzw.twarz:diabloti: że tak się powtórzę;) Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To super Luisien, mam nadzieje , ze chwycisz byka za rogi i dasz mu radę. Oj rozpacz będzie....... Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A to moze Luisien poprosimy teraz o instrukcje wklejania zadjęć do postu. :evil_lol:i wklejanie banerka.:diabloti: Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 wejdzta se baby na pierwsze strony forum...i tam jst all napisane :P ja robie strone fundacyjna z pudzianem i jestesmy w polu! popaczta se [url]http://www.ocalmyodzapomnienia.pl/[/url] boze ile przed nami Luisen-mam Twoje psy na emilu..nie dam rady im watkow zalozysc.. :/ ja z waszego schrona mam jeszcze 3 psy, kt musze wylobbowac!!!! i co...czasu brak.. a nasze uliczne na ulicy!same suki! :( Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 spamuj moni, luisen..spamujta....cos za malo luda tu macie... Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Anitko jesteś niezastąpiona . Jesteś aniołem stróżem tego wątku.zaraz biorę sie za zwoływanie ludzików. Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kurcze ,ale cisza dziś na watku. Gdzie sie wszyscy podziali??????????? Quote
moni12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Noooo pewno tak haha. Szarotko możesz kogoś nam tu zwołac? Mało nas to i o wsparcie trudniej. Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='moni12']Noooo pewno tak haha. Szarotko możesz kogoś nam tu zwołac? Mało nas to i o wsparcie trudniej.[/QUOTE] Ale to dopiero od jutra, bo dzisiaj jest Halloween i musze tez pare deities na pomoc zawolac:multi::multi::loveu::loveu::loveu: A o co walczycie ?? Quote
Recommended Posts