moni12 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A u słoneczka cicho, az w uszach brzęczy. Quote
dusje Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='moni12']A u słoneczka cicho, az w uszach brzęczy.[/QUOTE] No i na dodatek **** Husse na kazdej stronie :diabloti: Jak za duzo to i swinia nie zezre :angryy: Quote
dota&koka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Twixio wita :) U indywidualisty wszystko w jak najlepszym porządku,bez znacznych zmian.Na dwór muszę wyciągać go z domu siłą i znosić po schodach.Takiemu to dobrze...:) Nie chce spać w swoim łóżeczku.Woli dywan (dobrze,że Welsh przestał niszczyć,ocalało trochę włosa w dywanie więc Twix ma mięciutko).Wywala brzucho na wierzch,śpi kołami do góry-wysłałam Twixa zdjęcie w tej ciekawej pozycji Moni,mam nadzieję że coś sensownego na nim widać :) Quote
Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Brawo !!! ........ Twixik szczęściarz :) czekamy na fotki ! Quote
moni12 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kochane mam fotki, ale ja nie umię wstawić .Kto chętny? Quote
dusje Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='moni12']Kochane mam fotki, ale ja nie umię wstawić .Kto chętny?[/QUOTE] Moni, puscilam Ci PW z namiarami na maila do mnie. Postaram sie wstawic :lol: a jak nie wyjdzie to pojde na zebry ;) Quote
moni12 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ewanka wstawi . Już Jej wysłałam , ale są kiepskiej jakości. Quote
Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Twixik w całej okazałości ....................... :) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/466/1b4494e7ff6d7e5c.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images49.fotosik.pl/471/3e45ad3cbfc083ac.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/455/74948e93f3b81c9bmed.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=1]nie zmieniałam wielkości fotek, takie dostałam , jedynie rozjaśniłam ... jakość średnia ;)[/SIZE] Quote
moni12 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kurcze a ta łysa plama chyba się powiększyła. Quote
dusje Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='moni12']Kurcze a ta łysa plama chyba się powiększyła.[/QUOTE] Moze wet cos doradzi? :roll: A prz okazji: Firmie Husse dedykuje fragment utworu Pani Natalii Kukulskiej: [B][SIZE=4]Im wiecej Ciebie tym mniej[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Bardziej to czuje niz wiem[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Naprawde im wiecej Ciebie[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Tym mniej..........................[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Podazajac w slad za tymi slowami, wyrazam nadzieje, ze bedzie juz tylko mniej i ze psy o bialej siersci, pozbawione codziennej porcji Karmy Husse, nie stana sie czarne, rude i nijakie. No chyba, ze te w Szwecji ale to juz nie moje zmartwienie.[/SIZE][/B] Quote
Anula Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='moni12']Kurcze a ta łysa plama chyba się powiększyła.[/QUOTE] Może to jakaś grzybica,tylko przy grzybicy skóra jest zaczerwieniona i przeważnie sucha. Quote
anita_happy Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='moni12']Kurcze a ta łysa plama chyba się powiększyła.[/QUOTE] moni..mówisz o tym pierwszym zdjeciu??? kobietoo to ucho!!!!!!!!!!!! weź nie panikuj..jakby sie powiekszyła..to by dota napisała,,nie Quote
moni12 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='anita_happy']moni..mówisz o tym pierwszym zdjeciu??? kobietoo to ucho!!!!!!!!!!!! weź nie panikuj..jakby sie powiekszyła..to by dota napisała,,nie[/QUOTE] Anita ja Cię rozumie w 100 % bo balujesz u Dziabąga juz kilka nocy z rzędu :diabloti:, ale ja ucho jeszcze umie rozpoznać , chodzi mi o to drugie zdjęcie, a łysą plame widziałam na zywo jeszcze w schronie.:eviltong: Quote
dusje Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Maluszku :loveu: maszeruj na gore.:multi: Quote
dota&koka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witajcie. Dorwałam się do komputera,więc szybciutko piszę. Mój komputer niestety nie daje znaku zycia... Moni,łysa plama na drugim zdjęciu,to nic innego jak okolice brzuszka Twixa-wprawdzie jakość nie najlepsza (telefon),ale jeśli się dobrze przyjrzeć,widać że on na tym zdjęciu został uchwycony w momenie "wywalania" się do góry kołami.Często w ten sposób turla się po dywanie :) Natomiast łysy placek na pleckach o którym wspominasz,powoli zarasta sierścią.Bardzo powoli-wetka jakiś czas temu kontrolowała "zachowanie" skóry w tym miejscu,a że nie działo się nic niepokojącego-nie swędzi,nie łuszczy się,nie ma żadnych zmian.Wygląda to na blizny.Wspominałam zresztą na wątku jakiś czas temu o tym,pytałam nawet czy nie pobrać zeskrobin na wszelki wypadek. Skorzystam z okazji ze zawitałam,i złożę Wam serdeczne życzenia spokojnych,wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.Serdecznie pozdrawiamy i ślemy całusy :) Quote
moni12 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To dobrze, ze łysinka powoli bo powoli,ale się zarasta.Dotka dla Ciebie też wszystkiego najlepszego i Twojej rodzinki no i dla kochnych cioteczek Twixowych ZDROWYCH , POGODNYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ Quote
moni12 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='dusje']Moze wet cos doradzi? :roll: A prz okazji: Firmie Husse dedykuje fragment utworu Pani Natalii Kukulskiej: [B][SIZE=4]Im wiecej Ciebie tym mniej[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Bardziej to czuje niz wiem[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Naprawde im wiecej Ciebie[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Tym mniej..........................[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Podazajac w slad za tymi slowami, wyrazam nadzieje, ze bedzie juz tylko mniej i ze psy o bialej siersci, pozbawione codziennej porcji Karmy Husse, nie stana sie czarne, rude i nijakie. No chyba, ze te w Szwecji ale to juz nie moje zmartwienie.[/SIZE][/B][/QUOTE] Dusje dobre haha, uśmiałam sie do łzów. haha Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [COLOR=purple][B]KOCHANY TWISTERKU [/B][/COLOR];):loveu: [B][COLOR=lime]W NADCHODZACYM NOWYM ROKU 2011[/COLOR][/B] [COLOR=lime][B]ZYCZE CI ZNALEZIENIA NAJLEPSZEGO DOMKU NA CALEJ KULI ZIEMSKIEJ, KOCHAJACEGO PANCIOSTWA I DLUGICH LAT ZYCIA W CIEPELKU, W MILOSCI I Z PELNYM BRZUSZKIEM.[/B][/COLOR] [COLOR=darkorange][B]WAM ZAS DROGIE KOBIETY - WYROZUMIALYCH TEZETOW, Z IKRA I Z SERCEM DLA BEZDOMNIAKOW :cool3: DUZO,DUZO KASY NA ICH RATOWANIE I NA ELEGANCKIE PERFUMKI W NAGRODE ZA WASZE DOBRE SERDUCHA :multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]POMYSLNOSCI I NAJLEPSZEGO ! :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
moni12 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dusje to najwspanialsze zyczenia jakie kiedykolwiek słyszałam . tak dla Twixa i innych psich bied super domków , a dla nas wyrozunialych mężów i szczypty luksusu . I tego sobie życzmy kochane. Quote
__Lara Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Właśnie, wyrozumiali mężowie na wagę złota :cool3::razz: Quote
kasumi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 przepraszam za offa, ale ta sunia potrzebuje pomocy, proszę zajrzyjcie [url]http://www.dogomania.pl/threads/199325-RADOM-potrzebne-deklaracje-i-og%C5%82oszenia!-sunia-miniaturka-owczarka-szuka-DT-DS!?p=16027078#post16027078[/url] Quote
Anula Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wszystkiego najlepszego dla dotki i Twixa w Nowym Roku i dla wszystkich cioteczek zaglądających na ten wątek. Quote
dota&koka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witamy Noworocznie :) Twixio gładziutko "przeszedł" w nowy rok,w sumie najważniejsze przespał :) Przepraszam Twixiu i cioteczki,ale potrzebna jest mi pomoc:[url]http://www.dogomania.pl/threads/199358-HAPS-historia-bardzo-nieszczęśliwa-dopiszmy-happy-end!!potrzebny-DT-i-ogłoszenia?p=16029704#post16029704[/url] Quote
dusje Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witaj kochana psino :loveu: Gdzie Twoje ciotki? Monia :lol: doszla kasiora? Quote
Recommended Posts