Ciapkowa. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='krzysio']Termin zgłoszeń przedłużono do 10.02 opłaty również/data wpływu na konto/. Info potwierdzone u żródła.[/QUOTE] Albo jestem ślepa, albo... na stronie nic takiego nie ma... :roll: Quote
Kisses Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jednak nie do 10 ;) [QUOTE]TERMIN ZGŁASZANIA PSÓW NA WYSTAWE ZOSTAŁ PRZEDŁUŻONY DO 07.02.2011 ROKU. Opłaty wniesione po 10.02.2011 r. i w dniu wystawy wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/QUOTE] Quote
Ciapkowa. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Kisses']Jednak nie do 10 ;)[/QUOTE] Aha, ok. ;) Quote
krzysio Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jest to fajna, dobrze zorganizowana wystawa i wszyscy się cieszą ,że przedłużyli termin:)Co prawda nie wszystkie oddziały mają tak dobre możliwości halowe ale organizacja w Rzeszowie ....czapki z głów:crazyeye: Quote
Błyskotka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='krzysio']Jest to fajna, dobrze zorganizowana wystawa i wszyscy się cieszą ,że przedłużyli termin:)Co prawda nie wszystkie oddziały mają tak dobre możliwości halowe ale organizacja w Rzeszowie ....czapki z głów:crazyeye:[/QUOTE] A wystawiałeś się na balkonie ???? Quote
Kisses Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Błyskotka']A wystawiałeś się na balkonie ????[/QUOTE] Ja się wystawiałam - blee Quote
agnethka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='krzysio']Jest to fajna, dobrze zorganizowana wystawa i wszyscy się cieszą ,że przedłużyli termin:)Co prawda nie wszystkie oddziały mają tak dobre możliwości halowe ale organizacja w Rzeszowie ....czapki z głów:crazyeye:[/QUOTE] oj..nie do końca z tymi czapkami ;) tam bym jej nie zdjęła ;) byłam na rzeszowskich wystawach 2 razy, lubię je - sfarciły nam sę ringi w fajnych miejscach... ale fakt - balkon... bardzo współczuję tym, co tam muszą być.. czapkę z głowy za organizację listopadowej wystawy w Kielcach! jak dla mnie najlepsze hale, przestrzeń, organizacja ;) ale to już off.. ;) wracając do Rzeszowa - przedłużenie terminu dało mi szansę dalszego myślenia o wystawie :D Quote
Kisses Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='agnethka']oj..nie do końca z tymi czapkami ;) tam bym jej nie zdjęła ;) byłam na rzeszowskich wystawach 2 razy, lubię je - sfarciły nam sę ringi w fajnych miejscach... ale fakt - balkon... bardzo współczuję tym, co tam muszą być.. czapkę z głowy za organizację listopadowej wystawy w Kielcach! jak dla mnie najlepsze hale, przestrzeń, organizacja ;) ale to już off.. ;) wracając do Rzeszowa - przedłużenie terminu dało mi szansę dalszego myślenia o wystawie :D[/QUOTE] Byłam rok temu na balkonach, psu się średnio podobało, zupełnie inaczej zachowywał się tam, na dole ;) Co do Kielc - popieram :) Ja tam tylko czekam na plan sędziowania na Rzeszów, przedłużeniem testują moją cierpliwość chyba :evil_lol: Quote
Matagi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]Warszawa-Rzeszów,sobota!!![/B] Koleżanka ma 1 miejsce dla osoby ze średnim psiakiem.Prosze pisac PW do mnie,przekazę:lol: Quote
ann1gorszapolowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A może mnie ktoś oświecić, co jest z tym balkonem? Czy może pieski z grupy IX są tam wystawiane? Będę po raz pierwszy w Rzeszowie. Co do Kielc, zgadzam się. REWELKA! Quote
Kisses Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Balkony po prostu mają mało miejsca, w wystawcy + zwiedzający = mały sajgonik. Nie mam pojęcia, gdzie ostatnio były ozdóbki, jak znajdę katalog to sprawdzę i mogę Pw wysłać ;) Quote
Talagia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Na balkonie najczescie biegają wyżły, setery, goldeny, psy pierwotne itp :D Ot takie malenstwa! Za to ozdóbki mialy jakis czas temu ringi na sali gimnastycznej ;) Co by sie biedactwa mogly zaprezentowac w ruchu. Quote
krzysio Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jestem na wystawach rzeszowskich od kilku lat nie zauważyłem ,żeby ludzie narzekali na balkony. To prawda jest tam mniej miejsca niż na dole.Niestety nie możemy sobie pozwolić na budowanie hal z przeznaczeniem na wystawy psów/a fajnie by było/. Wtedy byłyby tak zaprojektowane aby nasze czworonogi się nie ślizgały, nie musiałyby się wspinać po schodach, miałyby duże ringi..... Niestety rzeczywistość jest inna. Mi organizacja tej wystawy odpowiada:) Quote
Talagia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja wystawiam w Rzeszowie od 2007 i powiem szczerze, ze organizacja ringów na balkonie byla dla mnie porazka tylko i wylacznie gdy byla to wystawa rangi krajowej. Pozniej warunki sie znacznie poprawily, ringi byly w porzadku, czasem nawet bylam zadowolona z balkonu, bo mniejszy tłum sie przez niego przewijał niż u biedaków piętro niżej ;) Jedyne czego nie moge zrozumiec - bo to juz jawna niesprawiedliwosc, dlaczego setery/wyzly, ktore sa duzymi psami i potrzebuja duzych ringów, ZAWSZE maja ring na balkonie? Uwazam, ze powinna byc jakas rotacja, tj raz takie rasy tu maja ring, raz inne... Żeby nikt nie byl pokrzywdzony... Quote
agnethka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 nam sie udało właśnie rotacyjnie - raz mieliśmy ring w centrum pod balkonami, a potem na takiej fajnej salce (nie wiem co tam jest na codzień w zeszłym roku dali tam TTB, yorki...3 ringi, nawet, nawet) ;) Quote
Yanni Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 W zeszłym roku bylem z ozdóbką na ...balkonie. Było całkiem normalnie. Nawet windą dało się wjechać z całym tałatajstwem typu klatki torby itp. .... do tego jest tam mnóstwo krzeseł .Miejsca było wystarczająco. Jedynie parking koszmarnie mały i na dodatek prawie nie odśnieżony. No ale parkingi to nasz Polska specjalitet :) Quote
Shetanka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Będę na wystawie w sobotę, gdyby ktoś potrzebował pomocy przy wystawieniu psów to jestem do dyspozycji ;) Kontakt przez PW. Quote
ajcka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 SZUKAM transportu z WAWY na niedziele.:roll: Quote
Ela.B Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Wyruszamy w piątek po południu około 15 z Łodzi. Zostajemy do niedzieli. Mamy dwa wolne miejsca. Quote
Agasia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zerknelam dzisiaj z nadzieja, ze moze jakis plan sedziowania juz by byl, a tu sie okazalo ze oni jeszcze zgloszenia przyjmuja :diabloti: Ja do Rzeszowa jade pierwszy raz i mam wielka nadzieje, nie dostac jakiegos kanciatego miniaturowego ringu... :) Quote
Błyskotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Już zamknęli przyjmowanie zgłoszeń ;). Quote
krzysio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Na plan sędziowania i układ ringów trzeba będzie jeszcze poczekać...dopiero w nocy zakończyli przyjmowanie psów. Bądźmy realistami... Quote
McDzik Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Szukam awaryjnie osoby, która wystawiłaby profesjonalnie na ringu (za free) mojego Leonbergera, gdyż ja sekretarzuję i nie wiem, czy zdążę... Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='McDzik']Szukam awaryjnie osoby, która wystawiłaby profesjonalnie na ringu (za free) mojego Leonbergera, gdyż ja sekretarzuję i nie wiem, czy zdążę...[/QUOTE] za profesjonalistów się raczej płaci :) oby pogoda była taka jak dzisiaj w Rzeszowie Quote
Recommended Posts