Atik Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [COLOR=Red]Chciałam przypomnieć, że w katalogu zostanął umieszczone tylko te championaty i certyfikaty, które zostaną potwierdzone skanem. [/COLOR] [COLOR=Black]Zainteresowanym chce zwrócić uwagę, że w tych samych dniach co nasza wystawa jest CACIB Presov, grupy są tak poustawiane, żeby umożliwić uczestnictwo w obu wystawach[/COLOR]. Zachęcam, bo to tylko 160 km :) Link na [URL="http://eastcup.slovakiadog.eu/"]CACIB PRESOV[/URL] ;) Quote
sachma Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/4102-Atik"][B]Atik[/B][/URL], [B]a możesz dać www tej wystawy? [/B] [/B] Quote
Guest Lotty Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Na temat Presova jest już wątek w dziale wystawy zagraniczne. IX grupa jest w sobotę 19 II a pudle sędziuje Chorwat Boris Spoljaric. Quote
narisowa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Atik'][COLOR=Red]Chciałam przypomnieć, że w katalogu zostanął umieszczone tylko te championaty i certyfikaty, które zostaną potwierdzone skanem. [/COLOR] [/QUOTE] to mam pytanie natury technicznej: w formularzu zgłoszeniowym można dołączyć tylko jeden skan championatu, a co gdy ktoś ma więcej ? na stronie widnieje info, że nie przyjmują mailem skanów, więc jak "udowodnić" większą liczbę tytułów ? Quote
Atik Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [b]narisowa[/b] w formularzu można załączyć 4 załączniki, a czy pod skanem metryki, rodowodu załączysz skan championatu to nie ma znaczenia, bo i tak wszystkie załączniki są sprawdzane. Tak jest od 4 lat :) Quote
panbazyl Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='narisowa']to mam pytanie natury technicznej: w formularzu zgłoszeniowym można dołączyć tylko jeden skan championatu, a co gdy ktoś ma więcej ? na stronie widnieje info, że nie przyjmują mailem skanów, więc jak "udowodnić" większą liczbę tytułów ?[/QUOTE] oj za dużo też źle.... Przecież wszyscy wiedzą, ze Twoje psy mają duuużo championatów!!! :) Ale w Rzeszowie dasz im pracy przy sprawdzaniu.... Quote
Atik Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [b]panbazyl[/b] sprawdzenie danych nie jest problemem dla nas, ale problemem dla wystawcy może być sytuacja jak w katalogu pojawią się same tytuły bez imienia i przydomka psa, co niejednokrotnie miało miejsce w sytuacji kiedy wystawcy upierali się, że musi być 15 championatów :] Quote
narisowa Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Atik'][b]narisowa[/b] w formularzu można załączyć 4 załączniki, a czy pod skanem metryki, rodowodu załączysz skan championatu to nie ma znaczenia, bo i tak wszystkie załączniki są sprawdzane. Tak jest od 4 lat :)[/QUOTE] no właśnie nawet 4 - to za mało ;) [quote name='Atik'][b]panbazyl[/b] sprawdzenie danych nie jest problemem dla nas, ale problemem dla wystawcy może być sytuacja jak w katalogu pojawią się same tytuły bez imienia i przydomka psa, co niejednokrotnie miało miejsce w sytuacji kiedy wystawcy upierali się, że musi być 15 championatów :][/QUOTE] a skoro pies ma tyle championatów, to czemu wystawca nie może się nimi pochwalić ? niektóre oddziały nie mają problemów, by przed nazwą psa umieścić kilkadziesiąt championatów. no dobra - pytanie praktyczne: co mam zrobić, żeby mój niuniek miał wpisane "tylko" 7 championatów ? Quote
Atik Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='narisowa']pytanie praktyczne: co mam zrobić, żeby mój niuniek miał wpisane "tylko" 7 championatów ?[/QUOTE] 3 załączyć w załącznikach, 4 pozostałe zrobić jako jedno foto i załączyć jako 4 załącznik ... Quote
narisowa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Atik']3 załączyć w załącznikach, 4 pozostałe zrobić jako jedno foto i załączyć jako 4 załącznik ...[/QUOTE] a na to nie wpadłam - blondyna :evil_lol: dzięki :p Quote
Iwax Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Atik'][B]panbazyl[/B] sprawdzenie danych nie jest problemem dla nas, ale problemem dla wystawcy może być sytuacja jak w katalogu pojawią się same tytuły bez imienia i przydomka psa, co niejednokrotnie miało miejsce w sytuacji kiedy wystawcy upierali się, że musi być 15 championatów :][/QUOTE] nie bardzo rozumiem: tzn że błąd w katalogu bez podania imienia psa jest winą wystawcy, który dobrze wypełnił formularz/zgłoszenie?:razz: sorki -nie jestem złośliwa, ale chyba oddział powinien coś przedsięwziać, by taka sytuacja nie miała miejsca ja też mając wiele tytułów chciałabym się nimi wszem i wobec pochwalić się. W końcu oprócz zaangażowania czasowego i emocjonalnego wydałam kupę kasy na te tytuły. Quote
panbazyl Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Atik'][b]panbazyl[/b] sprawdzenie danych nie jest problemem dla nas, ale problemem dla wystawcy może być sytuacja jak w katalogu pojawią się same tytuły bez imienia i przydomka psa, co niejednokrotnie miało miejsce w sytuacji kiedy wystawcy upierali się, że musi być 15 championatów :][/QUOTE] jak już wcześniej pisały dziewczyny - pies moze mieć i 30 championatów i wlaściciel powinien mieć możliwość do ich zapisania w katalogu 9no i pochwalenie się nimi), chyba że nie ma takiej możliwości???? Bo nie wiem. A organizator powinien wręcz się cieszyć że przyjedzie tak utytułowany pies na wystawę. A imienia psa raczej nikt nie zapomina dopisać. [quote name='Atik']3 załączyć w załącznikach, 4 pozostałe zrobić jako jedno foto i załączyć jako 4 załącznik ...[/QUOTE] Łatwe, ale jak się napisze wcześniej w instrukcji. Ja też blondynka, w dodatku ciemna. Bardzo ciemna. :) Quote
Ciapkowa. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja nadal szukam psa na sobotę... Jeśli ktoś będzie w sobotę, proszę o kontakt. :) Quote
Dumisiowa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 My się wybieramy na sobotę i ewentualnie mogę pożyczyć psiaka.... Quote
Ciapkowa. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Dumisiowa']My się wybieramy na sobotę i ewentualnie mogę pożyczyć psiaka....[/QUOTE] Ja bym była chętna na wystawienie psa. :) Quote
jovi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='narisowa']to mam pytanie natury technicznej: w formularzu zgłoszeniowym można dołączyć tylko jeden skan championatu, a co gdy ktoś ma więcej ? na stronie widnieje info, że nie przyjmują mailem skanów, więc jak "udowodnić" większą liczbę tytułów ?[/QUOTE] Narisowa , Ty to im oddzielną płytę ze skanami tych championatów wyślij :d Quote
narisowa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='jovi']Narisowa , Ty to im oddzielną płytę ze skanami tych championatów wyślij :d[/QUOTE] no jaka złośliwa :evil_lol: jadę tylko z czekoladem, więc jakoś im upchnę wszystko w formularz :eviltong: Quote
panbazyl Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 a ja szukam kogoś kto jedzie na niedzielę tylko najlepiej na trasie Zamość, Chełm przez Lublin. Dosiadła bym się z labkiem młodym - spokojny facet. Do paliwa się dorzucam oczywiście. Ostatecznie z Lublina też. Quote
agnethka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='panbazyl']a ja szukam kogoś kto jedzie na niedzielę tylko najlepiej na trasie Zamość, Chełm przez Lublin. Dosiadła bym się z labkiem młodym - spokojny facet. Do paliwa się dorzucam oczywiście. Ostatecznie z Lublina też.[/QUOTE] ja też bym chętnie się dosiadla do kogoś (dorzucam się do paliwa) - obojętne czy sobota czy niedziela. jeśli sobota to staffik szczenię, może jechać w klatce jeśli niedziela to owczarek aussie miejsce psa w aucie do uzgodnienia tylko, że mnie po drodze trzeba by zabrać (okolice Bychawy - Osowa) - będę niemobilna, jeśli ktoś ma super auto co śniegu się nie boi to ja chętnie do Rzeszowa wyruszę, ale ostateczną decyzję będę mogła podjąć dopiero w styczniu... Quote
panbazyl Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='agnethka']wyruszę, ale ostateczną decyzję będę mogła podjąć dopiero w styczniu...[/QUOTE] no to witaj w klubie! ;) Trochę czasu jest jeszcze, może coś się uda znaleźć. Quote
agnethka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='panbazyl']no to witaj w klubie! ;) Trochę czasu jest jeszcze, może coś się uda znaleźć.[/QUOTE] może.. u mnie wiele zależy od cieczki jeden z suczydeł... bo też grozi mi podróż pociągiem na krycie... boszz.. to będzie makabra z tą zmorą w rui... jeśli się wyrobi przed końcem stycznia z gorącymi dniami to mogę myśleć o wystawie, jeśli wybierze sobie luty na smyranie to lipa z wystawą ;) hahaha.. jakie plany lol. Quote
panbazyl Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 e, to u mnie aż tak wesoło nie jest :) na razie szukam i jak znam siebie - zostanę w domu, bo zimy nie lubię.... Quote
Recommended Posts