Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]zrealizowane wczorajsze recepty, ostatnia pozycja czyli krople do oczu są dla mnie[COLOR=#ff0000] czyli Czarka rachunek to 22,47zł[/COLOR]
[/B]

zre[IMG]http://i45.tinypic.com/f1b3f5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zachary']Lumix, cioteczko...Dlaczego po tej drogiej kuracji zrobiło się nagle tak tragicznie?...[/QUOTE]

To nie po kuracji Zachary, to choroba nie czeka.

Posted

Czarek ma nowy bazarek, propagujcie proszę.

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241765-%E2%99%A5-na-zam%C3%B3wienie%E2%99%A5-do-17-04-13r?p=20680007#post20680007"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241765-%E2%99%A5-na-zam%C3%B3wienie%E2%99%A5-do-17-04-13r?p=20680007#post20680007[/URL]

Posted

[quote name='rudakacha']"Najgorsza" w tym wszystkim jest jego żywotność... i te obtarcia:-( Co to za qrestwo się do niego przyplątało...:shake:[/QUOTE]

żebyś wiedziała , że qrestwo i to przez duże Q. niewymowny żal ze tyle ludzi takie środki a pomóc nie można.

Posted

Lumix, czy ci weterynarze do których wozisz Czarka powiedzieli,że nie da się mu już skutecznie pomóc, poza uśmierzaniem bólu?...A może spróbować internetowo skonsultować jego przypadek z innymi ortopedami, neurologami? Czy już nie ma czasu na to?...

Posted

Może nie doczytałam na wątku, ale czy ta choroba Czarka ma jakąś nazwę? Bo chyba łatwiej walczyć z czymś, co jest określone...co jest wiadome, co można nazwać? Gorzej jeśli jest to mieszanka różnych dolegliwości. Bo albo weterynarze grają w rzutki i może trafią z diagnozą:shake: Chcę wierzyć, że to kompetentni ludzie.

Posted

[quote name='rudakacha']Może nie doczytałam na wątku, ale czy ta choroba Czarka ma jakąś nazwę? Bo chyba łatwiej walczyć z czymś, co jest określone...co jest wiadome, co można nazwać? Gorzej jeśli jest to mieszanka różnych dolegliwości. Bo albo weterynarze grają w rzutki i może trafią z diagnozą:shake: Chcę wierzyć, że to kompetentni ludzie.[/QUOTE]

W poscie nr 1 pisze tak (fragment):

[COLOR=red][B]"Czaruś[/B] [/COLOR]był zdiagnozowany jakiś czas temu w przychodni AMICIS w Gdańku przez doktora Zalewskiego. Diagnoza: uszkodzony móżdżek."

Posted

[quote name='zachary']Lumix, czy ci weterynarze do których wozisz Czarka powiedzieli,że nie da się mu już skutecznie pomóc, poza uśmierzaniem bólu?...A może spróbować internetowo skonsultować jego przypadek z innymi ortopedami, neurologami? Czy już nie ma czasu na to?...[/QUOTE]

Zachary czasu jemu nikt nie zabierze, oby tylko sam się nie poddał.

Posted

[quote name='zachary']A reszta mojego pytania.....:roll:?[/QUOTE]

Czarek niczym nie ma nie ma uśmierzanego bólu, nie ma takiej potrzeby. Cały czas radosny i z wigorem. Niespokojny był tylko w miniony wtorek jak pisałam w podroży do kliniki. Może to dyskomfort, może strach ale raczej nie ból, tak przynajmniej mi się wydaje. Widziałam cierpiące psy. Czekam na odpowiedź weta z Wa-wy.

Posted

[quote name='carolinascotties']Sprawami neurologicznymi zajmuje sie doktor Lenarcik w klińice malych zwierzat na SGGW... Czy Czarek mial robiony tomograf komputerowy mozgowia?[/QUOTE]

Nie nie miał, ale weci wykluczyli uszkodzenie móżdżku.

Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać [/COLOR][/COLOR][/COLOR]:-(
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Iljova'][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać [/COLOR][/COLOR][/COLOR]:-(
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

dzięki i za to a może szal z bazarku dla Czarka w podpisie

Posted

[quote name='Iljova']nie nosze :-) ugotowałabym się :loveu: ale zajrzę i pokażę znajomym :-)[/QUOTE]

To nie są szaliki tylko ażurowe szale, zagotować się w nich byłoby naprawę trudno. Lekkie niczym piórko, wzoru pajęczyny teraz właśnie kupujcie drogie dziewczyny ponieważ:

Osłonić ramiona wieczorową porą,
szal tak niezbędny, wierzaj mi miła.
W wiosenne poranki i letnie wieczory
trzeba w nim chodzić jako na nieszpory,
skutkiem-
niczym niezmącony spokój randkowania,
bo komar ladaco, porażony wzorem
krewki nie utoczy, nie przeszkodzi bzyczeniem
będzie czas na rozmowę i czułe westchnienie;-)