Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bahlsa']Marlenko, tu są wolne miejsca w hotelu.
http://www.dogomania.pl/threads/195725-HOTEL-dla-ps%C3%B3w-bezdomnych-Stowarzyszenia-Obrona-Zwierz%C4%85t-woj.-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie.?p=15706178#post15706178
hotel stowarzyszenia
Może porozmawiasz?
Deklaracje na pewno się zbierze, na początek jak umieścisz ją w hoteliku wyślę 50 zł i obiecuję zrobić setkę ogłoszeń na stronkach ogłoszeniowych.

Cena jest taka sama jak u Jamora ... i tutaj bliżej ...ale zadzwonię ..

Posted

Dziewczyny bardzo dziekuję Wam za wsparcie i Pw jakie dostaję , sa mi naprawde pomocne i zaczęłam wierzyć że nam się uda . Mamy 350 zł jednorazowych deklaracji ... więc pierwszy miesiąc juz by był opłacony + szczepienia. Zapytam tez Jamora czy zgodzi się przyjac sunię w końcowej fazie cieczki .... mam nadzieje ze się zgodzi . Ewentualnie na myśl mi przychodzi jeszcze kojec w jeziórku ale tam jest masakrycznie , brak opieki totalnie , psy dostają tylko jeśc i nie mają kontaktu z człowiekiem .

Posted

Z powodu braku neta , nie bede dostępna na dogo do poniedziałku ... ( chyba ze gdzies dorwę neta na chwilkę ) dlatego zostawiam swój numer telefonu 0-514-706-031.
Za godzine jadę po Sonię :(

Posted

[quote name='bahlsa']To dobra wiadomość.
Jeżeli możesz zrobić jej lepsze zdjęcia i napiszesz tekst do ogłoszenia - podeślij na [email protected], zrobię jej ogłoszenia (oprócz allegro, tego jeszcze nie rozgryzałam ;) )

Dzięki , po wekendzie wysle Ci dobre zdjęcia . Teraz jeszcze za wcześnie ale myslę że za około 2 tygodnie mozna ciąć sunie więc zbieramy na sterylkę .
Mi kamień z serca spadł jak sie dowiedziałam że sunia moze zostać :)

Posted

no, Marlenko, umiesz budować napięcie ;)
a tak poważnie, to dobrze, że sunia może zostać, ale swoją drogą trzeba szukać domu ze zdwojoną energią, nie wiadomo, co znowu nawywija....

Posted

donacja napisał(a):
no, Marlenko, umiesz budować napięcie ;)
a tak poważnie, to dobrze, że sunia może zostać, ale swoją drogą trzeba szukać domu ze zdwojoną energią, nie wiadomo, co znowu nawywija....

Ja budowac napięcie ???? Wiesz jak sie czułam jak dostałam telefon ???? Alkocholokowi na głodzie chyba się mniej trzęsa rece hahaha. Donacja przyjedź , tylko załatw sobie kierowce to rozładiujemy to napięcie przy jakims piwku :)

Posted

Olena84 napisał(a):
Dobrze, to ja dołoże sie do sterylki, jak ustalalysmy przez telefon, a moze ktos chcialby sponsorowac allegro wyroznione dla malej, jest za 20zl.
?

Ja zasponsoruję tylko poproszę konto na PW:)

Posted

Sonia narazie zostaja w Dt , więc alarm odwołany , emocje opadły , królik spoczął u mnie w ogródku ,wiec wszystko ok. Sonia była u mnie nawet z wizytą , chciałam ją sprawdzić na zachowanie się w obcym miejscu , koty , psy . I mało mi mieszkania z moimi diałbłami nie rozwaliły . Szalały jak wściekłe , sunia doskonale się dogaduje z psami , nie ma żadnego problemu , nieśmiało zaczepia do zabawy jesli chodzi o koty to była nimi zainteresowana , ale chyba w sensie " co to jest "??? Jednak nie dam gwarancji że jakby trafiła do domu z kotami , że nie stanie się to co z królikiem ...

Olena 84 - napisz proszę ile możesz się dorzucić do sterylki . I czy ktoś jeszcze chętny ?????
Powiedzcie ile czasu po cieczce można sterylizowac sunie ???? Bo może bym ją wstepnie zapisaął na sterylkę , bo może byc aborcyjna ..

Posted

Załużmy Marlena ze 100zł na dzisiaj. Ale z tego co wiem co do sterylizacji po cieczce, to każdy wet mowi inaczej, ale to ok 1,5 miesiaca po, zeby wszystko tam jak najlepiej sie pogoiło. Wiec nie wiem jak zdecydujesz.

Posted

Olena84 napisał(a):
Załużmy Marlena ze 100zł na dzisiaj. Ale z tego co wiem co do sterylizacji po cieczce, to każdy wet mowi inaczej, ale to ok 1,5 miesiaca po, zeby wszystko tam jak najlepiej sie pogoiło. Wiec nie wiem jak zdecydujesz.

Nie będziemy tyle czekać , bo jesli jest w ciąży to by była prawie połowa ciąży ... Sama nie wiem zadzwonię do weta i go spytam .

Posted

a nie mozna jakos sprawdzic czy ona jest w ciazy? z tego co wiem sterylizacja aborcyjna jest drozsza;
100 zlotych? naprawde w warce tyle to kosztuje???
a moze z funduszy sterylkowej skarpety by mozna bylo mala ciachnac? oni chyba doplacaja 80% za zabieg, chyba, ze zglaszajacy jest stalym deklarowiczem wtedy mozna liczyc na 100%

Posted

Sonia ma sie dobrze , cieczka się skończyła . Malutka ładnie chodzi na smyczy , jeździ samochodem tylko wsadzić ja do auta to jest nielada wyczyn. Poprosze przyjaciółke o nowe zdjecia Soni bo ja niestety mam ostatnio ciągle awarie samochodu włąsciwie dwa razy w tygodniu łapię gumę :) ja nie wiem czy to ja jestem taka zdolna czy złośliwośc losu . Co do sterylki to odczekamy jeszcze myślę z tydzień , półtora i ciachamy ją ... a później na gwałt szukamy domku .