marlenka Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 kakadu napisał(a):jestem po ponadtygodniowej nieobecnosci :)- nie sadzilam, ze mnie tak odetnie od netu... wiec teraz czekamy na piatek; zleci - oby tylko nic nie wypadlo bo to taki piatek miedzy swietem, a weekendem... Oby nic nie wypadło , masz rację . Sonia z dzikusa się przekrztałciła w świetna psinke w pełni adopcyjną :) Quote
Kana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 marlenka - masz zapchaną skrzynkę. Przepraszam że piszę tu - sprawa pilna. Mam pytanie bardzo istotne i od tego zależy los psa. Zgłosiłasię do mnie fantastyczna Pani która jest chętna do adopcji mojego psa na DT a konkretnie Amstaffki GRACJI. Czy pomogłabyś z wizytą przed adopcyjną? Quote
joanna83 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kana napisał(a):marlenka - masz zapchaną skrzynkę. Przepraszam że piszę tu - sprawa pilna. Mam pytanie bardzo istotne i od tego zależy los psa. Zgłosiłasię do mnie fantastyczna Pani która jest chętna do adopcji mojego psa na DT a konkretnie Amstaffki GRACJI. Czy pomogłabyś z wizytą przed adopcyjną? Kana, Marlena nie ma w domu netu. Jeśli jutro będzie w pracy, to na pewno się odezwie. Ja też muszę ją pomęczyć, bo potrzebuję wizyty przedadopcyjnej :) Quote
kakadu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 moze do oleny84 trzeba by uderzyc jesli to pilna sprawa, bo ona ma numer do marlenki; we wtorek 4. stycznia wysłałam 2 pozostałe pieski do wiosenki; właśnie przesłałam jej pw z informacja o kosztach przesylki (7.50), wiec bedzie jeszcze dodatkowe 57.50 dla suni; Quote
Olena84 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Napisze do Marleny czy wejdzie i na dogo i czy poda nr tel. Quote
kakadu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dzis operacja - trzymamy kciuki :) olena - dzieki Quote
wszpasia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Oby obeszło się bez komplikacji. Trzymaj się mała:) Quote
Kana Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja także trzymam kciuki :) Dzięki za pomoc, wizyta w Warce już nie potrzebna. Quote
kakadu Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 co u małej? jak poszła operacja? mam nadzieję, że wszystko w porządku... Quote
marlenka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 kakadu napisał(a):co u małej? jak poszła operacja? mam nadzieję, że wszystko w porządku... Dziewczyny przepraszam za nieobecnośc , ale tylko w pracy mam neta a tez ostatnio duzo pracy , wczoraj Sonia była ciachnieta :) wszystko jest w porządku. Mała czuje się dobrze , trochę chodzi obolała , ale wiadomo jak to jest . Wczoraj ją moja przyjaciółka odbierała od weta wiec szczegółów nie znam ale dziś jadę z nia na zastrzyk to wszytskiego się dowiem skąd to krwawienie było . Zaraz wejdę na konto i zobacze jak stoimy z finansami .:) Musze napisać do Piromanki z prośbą o ogłoszenia , bo Sonia potrzebuje DS Quote
kakadu Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 to ulga wielka :) czyli jeden, ważny etap mamy za soba; przyjaciółka będzie na pewno mogła opisać temperament i ogólne zachowanie suni - to sie przyda w ogłoszeniach mysle, ze nie ma co pisac do ani, tylko trzeba wykupic jakis zestaw ogloszen na bazarku; poki co przegladalam i nie widze zadnego ogloszeniowego, ale na pewno wkrotce sie pojawi jakis; bede czujna ;) Quote
wszpasia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Bazarku nie ma, ale jest CatAngel. Ona miała fajny bazarek - 80 ogłoszeń za 15zł. Na dogo on się już skończył, ale na miau ona ma po prostu wątek, na który reklamuje swoje usługi. Warto do niej napisać, myślę że pomoże. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117559 podsyłam wątek na miau, ale na dogo występuje pod tym samym nickiem Quote
kakadu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 dzieki wszpasia :) zaraz napisze do catangel; trzeba bedzie zrobic jakies szybkie rozliczenie srodkow finansowych soni, zeby wiedziec ile mamy i na co nam jeszcze wystarczy; najlepiej marlena, zebys to zrobila w pierwszym poscie; wiosenka napisala, ze juz wplacila pieniazki za pieski wiec na pewno sa juz na twoim rachunku; trzeba bedzie tez rozpisac ile wydalas i na co; w przeciwnym razie zablokuja nam mozliwosc robienia bazarkow na sonie w przyszlosci; do ogloszen w necie przydalby sie 2-3 minutowy filmik ze spaceru czy z zabawy w domu; kociabanda mnie nauczyla, ze to jest najefektywniejsze - lepsze niz masa zdjec i mysle, ze ma racje; daloby rade nakrecic taki flmik? oczywiscie jakies fajne zdjecia tez mile widziane; mam nadzieje, ze 15 zlotych na ogloszenia dla catangel bedziemy mialy z bazarkow? Quote
marlenka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Od wiosny doszły pieniążki i od Oleny tez. Zaraz uzupełnię 1 post . Za sterylkę plus kubraczek zapłaciłam wczoraj 250 zł , zaraz zroie rozliczenie . Sonia czuje się dobrze , jest troszkę obolała , lezy sobie grzecznie na kołderce , nie była w ciąży , nie miała ropomacicza , nie wiedomo dlaczego krwawiła . Aczkolwiek jest chudziutka nie za bardzo jje suchą karmę , a po ryzu , makaronie łapie ją takie sranko że garaletka leci . Jak juz dojdzie do siebie po sterylce , będzie dostawała leki żeby trawiła tez gotowane jedzenie . Na pierwszej stronie zrobiłam rozliczenie i myślę czy nie pominąłam nikogo ale chyba nie - jakby co prosze krzyczeć ( ale nie bić ) Jesli się nie pomyliłam , do sterylki by brakowało 28 zł , ale powiedzmy że już to niech będzie od mnie , już nie bedziemy szukac pieniązków na sterylkę . Quote
kakadu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 czyli jestesmy na czysto? a tam jest napisane "z bazarku kakadu" i dwukropek i nic nie ma, to co to znaczy? i przy wiosnie tez napisz ze to z bazarku zeby bylo jednolicie (bo wczesniej sa takie wpisy, ze cos z bazarku bylo) nie wiem jak wnikliwi sa moderatorzy, ale dorothy zabklokowali mozliwosc bycia beneficjentem bazarkow z powodu naprawde dosc błahej rzeczy, wiec lepiej przesadzic z ostrożnością no dobra, zjadłam to od razu mi sie w glowie rozjasnilo ;) chodzi ot to, ze te trzy kwoty pod spodem sa z bazarku, tak? lepiej sie zorientowac pozno niz wcale ;) Quote
wszpasia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Poczytajcie, podajcie dalej - ważne! Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4 Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a). Quote
marlenka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='wszpasia']Poczytajcie, podajcie dalej - ważne! Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4 Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a). Własnie czytałam ten wątek , weszłam na niego z wątku Wet-Siostry :diabloti: normalnie się scyzoryk w kieszeni otwiera . :mad: A co do Soni , to mała dziś znowu jedzie na oględziny do weta , zobaczymy jej szwy , ubranko sobie sama małpa próbuje zdjąc ale to napewno dlatego że ją swędzi . Jak juz będzie "zrośnięta " to zrobimy jej filmik i zdjecia i z ogłoszeniami pojedziemy . Quote
marlenka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Wczoraj odwiedziłam Sonię , i mała czuje się już o wiele lepiej , chce się bawić z psami , ale jej niepozwalałyśmy , szwy się ładnie goją w sobotę będa juz zdjete . Quote
wszpasia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Sonia, Sonia czy masz już dziewczyno jakieś ogłoszonka? Co z CatAngel - czy została poproszona o pomoc? Quote
kakadu Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 sorry, jestem od czwartku w duzej niedyspozycji; calkiem stracilam kontakt ze wszystkim; lacznie z rzeczywistoscia... ciesze sie, ze sie sonia ladnie goi :) Quote
Recommended Posts