Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kakadu napisał(a):
jestem po ponadtygodniowej nieobecnosci :)- nie sadzilam, ze mnie tak odetnie od netu...
wiec teraz czekamy na piatek; zleci - oby tylko nic nie wypadlo bo to taki piatek miedzy swietem, a weekendem...

Oby nic nie wypadło , masz rację . Sonia z dzikusa się przekrztałciła w świetna psinke w pełni adopcyjną :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka - masz zapchaną skrzynkę.
Przepraszam że piszę tu - sprawa pilna.

Mam pytanie bardzo istotne i od tego zależy los psa.
Zgłosiłasię do mnie fantastyczna Pani która jest chętna do adopcji mojego psa na DT a konkretnie Amstaffki GRACJI.
Czy pomogłabyś z wizytą przed adopcyjną?

Posted

Kana napisał(a):
marlenka - masz zapchaną skrzynkę.
Przepraszam że piszę tu - sprawa pilna.

Mam pytanie bardzo istotne i od tego zależy los psa.
Zgłosiłasię do mnie fantastyczna Pani która jest chętna do adopcji mojego psa na DT a konkretnie Amstaffki GRACJI.
Czy pomogłabyś z wizytą przed adopcyjną?

Kana, Marlena nie ma w domu netu. Jeśli jutro będzie w pracy, to na pewno się odezwie.
Ja też muszę ją pomęczyć, bo potrzebuję wizyty przedadopcyjnej :)

Posted

moze do oleny84 trzeba by uderzyc jesli to pilna sprawa, bo ona ma numer do marlenki;
we wtorek 4. stycznia wysłałam 2 pozostałe pieski do wiosenki; właśnie przesłałam jej pw z informacja o kosztach przesylki (7.50), wiec bedzie jeszcze dodatkowe 57.50 dla suni;

Posted

kakadu napisał(a):
co u małej? jak poszła operacja? mam nadzieję, że wszystko w porządku...

Dziewczyny przepraszam za nieobecnośc , ale tylko w pracy mam neta a tez ostatnio duzo pracy , wczoraj Sonia była ciachnieta :) wszystko jest w porządku. Mała czuje się dobrze , trochę chodzi obolała , ale wiadomo jak to jest . Wczoraj ją moja przyjaciółka odbierała od weta wiec szczegółów nie znam ale dziś jadę z nia na zastrzyk to wszytskiego się dowiem skąd to krwawienie było . Zaraz wejdę na konto i zobacze jak stoimy z finansami .:) Musze napisać do Piromanki z prośbą o ogłoszenia , bo Sonia potrzebuje DS

Posted

to ulga wielka :)
czyli jeden, ważny etap mamy za soba;
przyjaciółka będzie na pewno mogła opisać temperament i ogólne zachowanie suni - to sie przyda w ogłoszeniach

mysle, ze nie ma co pisac do ani, tylko trzeba wykupic jakis zestaw ogloszen na bazarku; poki co przegladalam i nie widze zadnego ogloszeniowego, ale na pewno wkrotce sie pojawi jakis; bede czujna ;)

Posted

dzieki wszpasia :)
zaraz napisze do catangel; trzeba bedzie zrobic jakies szybkie rozliczenie srodkow finansowych soni, zeby wiedziec ile mamy i na co nam jeszcze wystarczy;
najlepiej marlena, zebys to zrobila w pierwszym poscie;
wiosenka napisala, ze juz wplacila pieniazki za pieski wiec na pewno sa juz na twoim rachunku; trzeba bedzie tez rozpisac ile wydalas i na co; w przeciwnym razie zablokuja nam mozliwosc robienia bazarkow na sonie w przyszlosci;
do ogloszen w necie przydalby sie 2-3 minutowy filmik ze spaceru czy z zabawy w domu; kociabanda mnie nauczyla, ze to jest najefektywniejsze - lepsze niz masa zdjec i mysle, ze ma racje; daloby rade nakrecic taki flmik? oczywiscie jakies fajne zdjecia tez mile widziane;
mam nadzieje, ze 15 zlotych na ogloszenia dla catangel bedziemy mialy z bazarkow?

Posted

Od wiosny doszły pieniążki i od Oleny tez. Zaraz uzupełnię 1 post . Za sterylkę plus kubraczek zapłaciłam wczoraj 250 zł , zaraz zroie rozliczenie . Sonia czuje się dobrze , jest troszkę obolała , lezy sobie grzecznie na kołderce , nie była w ciąży , nie miała ropomacicza , nie wiedomo dlaczego krwawiła . Aczkolwiek jest chudziutka nie za bardzo jje suchą karmę , a po ryzu , makaronie łapie ją takie sranko że garaletka leci . Jak juz dojdzie do siebie po sterylce , będzie dostawała leki żeby trawiła tez gotowane jedzenie .

Na pierwszej stronie zrobiłam rozliczenie i myślę czy nie pominąłam nikogo ale chyba nie - jakby co prosze krzyczeć ( ale nie bić )
Jesli się nie pomyliłam , do sterylki by brakowało 28 zł , ale powiedzmy że już to niech będzie od mnie , już nie bedziemy szukac pieniązków na sterylkę .

Posted

czyli jestesmy na czysto?
a tam jest napisane "z bazarku kakadu" i dwukropek i nic nie ma, to co to znaczy?
i przy wiosnie tez napisz ze to z bazarku zeby bylo jednolicie (bo wczesniej sa takie wpisy, ze cos z bazarku bylo)
nie wiem jak wnikliwi sa moderatorzy, ale dorothy zabklokowali mozliwosc bycia beneficjentem bazarkow z powodu naprawde dosc błahej rzeczy, wiec lepiej przesadzic z ostrożnością

no dobra, zjadłam to od razu mi sie w glowie rozjasnilo ;)
chodzi ot to, ze te trzy kwoty pod spodem sa z bazarku, tak?
lepiej sie zorientowac pozno niz wcale ;)

Posted

Poczytajcie, podajcie dalej - ważne!
Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4
Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a).

Posted

[quote name='wszpasia']Poczytajcie, podajcie dalej - ważne!
Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4
Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a).

Własnie czytałam ten wątek , weszłam na niego z wątku Wet-Siostry :diabloti: normalnie się scyzoryk w kieszeni otwiera . :mad:

A co do Soni , to mała dziś znowu jedzie na oględziny do weta , zobaczymy jej szwy , ubranko sobie sama małpa próbuje zdjąc ale to napewno dlatego że ją swędzi .
Jak juz będzie "zrośnięta " to zrobimy jej filmik i zdjecia i z ogłoszeniami pojedziemy .

Posted

Wczoraj odwiedziłam Sonię , i mała czuje się już o wiele lepiej , chce się bawić z psami , ale jej niepozwalałyśmy , szwy się ładnie goją w sobotę będa juz zdjete .