kakadu Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ze zrodel, ktorych zdradzic nie moge dowiedzialam sie, ze na marlene nie za bardzo mozna liczyc w najblizszym czasie, bo ma inne rzeczy do obsluzenia; wiec ja sie pozegnam; ile moglysmy tyle zrobilysmy; same tego wozka nie pociagniemy; mam nadzieje, ze pies albo zostanie w dt, albo znajdzie jakis dobry ds; moze za szybko sie zniechecam, ale sprawa za bardzo utknela, a inne psy czekaja na pomoc; Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ojej co Ty mowisz, ale jakto. Specjalnei nie odbiera? Quote
kakadu Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a tego to nie wiem; moze gdzies telefon zostawila, albo ma dosc tlumaczenia, ze ma teraz wazniejsze rzeczy na glowie; Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Widzę sprawy zaprzeszłe, ale zapytać muszę, bo nie ma jasności - kakadu, zgłaszać sunię stąd do sterylki na koszt Akcji Sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Quote
Recommended Posts