Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny maluszek, to takie niesprawiedliwe :-( :-( :-( Dlaczego nie dostała szansy???

['] ['] ['] - dla Pipi, bądź już szczęśliwa i radośnie biegaj za TM

Posted

akucha,dostala szanse,Dorota jej tą szanse dala,dbala,pielegnowala,byla przy niej...malenka miala bole,dostawala zastrzyki przeciwbolowe...odeszla sama...:-(

Posted

Jejku tak mi przykro :placz: ja tu czekałam na nowe zdjęcia i tekścik żeby ja wstawic na allegro a tu malutka już powędrowała za tęczowy most :shake: Życie jest niesprawiedliwe :angryy:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
akucha,dostala szanse,Dorota jej tą szanse dala,dbala,pielegnowala,byla przy niej...malenka miala bole,dostawala zastrzyki przeciwbolowe...odeszla sama...:-(

Wiem Aniu, wiem, że dostała szansę od Doroty, ale los był dla niej tak okrutny... On nie dał jej szansy... Dorotę pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za opiekę nad ta maleńką sunią. To takie trudne...

Posted

Malutkiej Pipi to nie los nie dał szansy tylko podli, głupi ludzie którzy potrafią tylko bezmyślnie rozmnażac zwierzęta a potem umywaja rece i tak własnie zapełniają się schroniska, a to przecież jasne że w schonisku najmniejsze szanse na przeżycie mają takie maleństwa. Za każdym razem jak odchodzi jakiś schroniskowy psiak to mam coraz gorsze zdanie o ludziach, dobrze że mam wokół siebie ludzi którzy kochają i szanują zwierzęta i że znalazłam to forum, to przywraca mi wiarę w nasz gatunek.
Żegnaj maleńka nasza.......

• 1 year later...