Tigraa Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 *Stokrotka* napisał(a)::-( Czy moge jakoś pomóc ??? Stokrotko trzymaj kciuki... Quote
Tigraa Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Malenka Pipi odeszla za Tęczowy Most :-( (*) Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kolejny maluszek, to takie niesprawiedliwe :-( :-( :-( Dlaczego nie dostała szansy??? ['] ['] ['] - dla Pipi, bądź już szczęśliwa i radośnie biegaj za TM Quote
Tigraa Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 akucha,dostala szanse,Dorota jej tą szanse dala,dbala,pielegnowala,byla przy niej...malenka miala bole,dostawala zastrzyki przeciwbolowe...odeszla sama...:-( Quote
Paulina87 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jejku tak mi przykro :placz: ja tu czekałam na nowe zdjęcia i tekścik żeby ja wstawic na allegro a tu malutka już powędrowała za tęczowy most :shake: Życie jest niesprawiedliwe :angryy: Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):akucha,dostala szanse,Dorota jej tą szanse dala,dbala,pielegnowala,byla przy niej...malenka miala bole,dostawala zastrzyki przeciwbolowe...odeszla sama...:-( Wiem Aniu, wiem, że dostała szansę od Doroty, ale los był dla niej tak okrutny... On nie dał jej szansy... Dorotę pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za opiekę nad ta maleńką sunią. To takie trudne... Quote
krotka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Biedactwo :-( - tak mi przykro :placz: :placz: Pipi [*] Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ............losie czemu jestes tak okrótny.......................:-( Pipi ['][']['] Quote
tula Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Malutkiej Pipi to nie los nie dał szansy tylko podli, głupi ludzie którzy potrafią tylko bezmyślnie rozmnażac zwierzęta a potem umywaja rece i tak własnie zapełniają się schroniska, a to przecież jasne że w schonisku najmniejsze szanse na przeżycie mają takie maleństwa. Za każdym razem jak odchodzi jakiś schroniskowy psiak to mam coraz gorsze zdanie o ludziach, dobrze że mam wokół siebie ludzi którzy kochają i szanują zwierzęta i że znalazłam to forum, to przywraca mi wiarę w nasz gatunek. Żegnaj maleńka nasza....... Quote
Recommended Posts