magda222 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Trafiłam tu, żeby zapytać o coś, ale już zostanę ;) W przyszłym tygodniu necianeta89 będzie u Kasi robić sesję zdjęciową naszej Meggi to i pewnie Kora się na fotki załapie :) Quote
Secia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 juk cudownie foteczki będą :-) Koruniu trzymaj się cieplutko :-) Quote
Bjuta Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Kasiu, chciałabym zrobić przelew i doliczyć od razu ostatniego weta :) Ile mam dołożyć? Quote
kasiainat Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bjuta napisał(a):Kasiu, chciałabym zrobić przelew i doliczyć od razu ostatniego weta :) Ile mam dołożyć? Nic ;-) Moja teściowa "załatwiła" leki dla Koruni ale dzięki Bogu na razie nie są potrzebne :-) Quote
Bjuta Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 To uściskaj Teściową od nas też! Czyli przelewam jak zawsze. :) Quote
Secia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 no to jak zlot to zlot, melduję sie i ja u Koruni :-) Jak zdróweczko szanownej pani? Quote
zachary Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ja cały czas śledzę naszą Czarnulkę! Super,że na stare lata ma taką cudną opiekę! Quote
kasiainat Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dzięki uprzejmości necianeta89 Korunia ma takie piękne fotki :-) Quote
zachary Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jakieś dwa podobne psiuńki na fotce:evil_lol::loveu: Quote
Beatkaa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 http://img13.imageshack.us/img13/356/dsc00651jp.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Kalva Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Koruniu i ja zaglądam - na zdjęciach wyglądasz wspaniale:) Quote
katarzyna09 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Dziewczyny,przepraszam...pilnie proszę o pomoc dla Naszego niewidomego staruszka Sokoła,opuszcza jutro dotychczasowe DT,brakuje kompletu deklaracji na nowe miejsce:-( Proszę,dajmy i jemu szansę...pomóżmy tej psince...http://www.dogomania.pl/threads/195738-ONek-Sok%C3%B3%C5%82-d%C5%82ugo-kr%C4%85%C5%BCy%C5%82-szukaj%C4%85c-pomocy-w-ko%C5%84cu-si%C4%99-uda%C5%82o.-Ju%C5%BC-u-Czarodziejki. Edited February 26, 2012 by katarzyna09 Quote
kasiainat Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Korunia przez weekend miała aż 6 ataków :-( W sobotę wieczorem po 4 ataku pojechaliśmy do wetki, Kora dostała relanium domięśniowo ( mam go od teściowej ale nie podawałam sama w domu bo ataki były krótkie - tak do 60 secund). W lecznicy Korunia nadal była niespokojna, nerwowo chodziła po gabinecie i pani doktor zdecydowała że lepiej podac zastrzyk - normalnie się go daje przy długim ataku. Już od soboty Kora niestety musi przyjmować leki na stałe - Luminal. Narazie dostaje tylko dwie tabletki dziennie (po jednej rano i wieczorem). Jest to malutka dawka. Narazie działa - w niedziele rano był ostatni atak :-( 5 z 6 ataków Kora dostała gdy smacznie sobie spała. Wetka powiedziała, że to jest taki rodzaj padaczki, który występuje właśnie w fazie głębokiego snu. I najprawdopodobniej te ataki mają związek z procesami, które zachodzą w kościach :shake: Przepraszam, że dopiero dzisiaj wszystko opisuje ale weekend był dla mnie trudny psychicznie - pół soboty i całą niedziele przeryczałam jak widziałam co dzieje się z sunią. A dzisiaj od rana rozbiera mnie grypa ;-( Kora czuje się teraz dobrze. Ma apetyt i pierwsza chce wychodzić na spacerki;-) Quote
Bjuta Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Kasiu, bardzo Ci dziękuję, że tak dbasz o tą naszą starowinkę :) :) Jaki to chichot losu, że jak wreszcie mieszka w domu, jest kochana i zadbana, to od razu zegar zaczął tykać... :( :( :( Kasiu, ile mam wysłać za wizytę itd i czy mogę to zrobić razem z marcowym czynszem? Quote
Secia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 oj Koruniu kochana, nasza laleczko, trzymaj się cieplutko. Quote
kasiainat Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Bjuta'] Kasiu, ile mam wysłać za wizytę itd i czy mogę to zrobić razem z marcowym czynszem? Jasne, że tak. Za wizytę zapłaciłam 17,10 tzn za leki bo pani wet przyjęła nas 2 godziny po zamknięciu ale nic nie doliczyła ;-) Narazie ataków nie ma, czyli te małe dawki leków wystarczają - w takim układzie koszt miesięcznego podawania luminalu wyniesie ok 12 zł. Quote
Bjuta Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Kora dostała wspaniały dar od P.B w postaci 400 zł na walkę z obcym i łatanie czynszowych dziurek budżetowych. BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nieukrywam, że mi ulżyło, bo te co miesiąc brakujące 60 zł, bardzo już było "widać", a przed nami poważne wyzwanie zdrowotne! Tak nawiasem mówiąc - wczoraj była rocznica wyjazdu naszej Kory do Kasi!!! :) :) :) Edited February 29, 2012 by Bjuta Quote
Recommended Posts