Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich :)

Nareszcie udało nam się aktywować konto <jupi>
Mamy nadzieję, że pomimo kiepskich warunków na drogach, uda nam się dotrzeć do Zamościa w niedzielę i Faduś będzie mógł "grzać dupkę" w nowym domku ;)

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super :multi: witamy na dogo :)
Po niedzieli będziemy czekać na relacje z nowego dom i zdjęcia...taak...dużo zdjęć poprosimy przystojniaka :lol:

Posted

Pani KAsiu on jako jeden z nielicznych naszych podopiecznych w ta pogode wraca ostatni i za namową .Nie straszne mu mrozy .Bardzo ceni sobie mozliwośc biegania na duzej powierzchni.
Niestety nie dojedziecie na samo miejsce bo do nas tylko terenowy zajeżdza .Umówimy się i podwieziemy Fado na umówione miejsce .Myślw ,ze gdzieś na wylocie z miasta .

Posted

Zdjęcia na pewno zrobimy i zamieścimy tutaj ;) także ze spacerków, które jak czytam uwielbia.
Niestety Zamościa nie znamy, ale z trasy którą pojedziemy wynika, że będziemy wjeżdżać do miasta ul.Szczebrzeską. Proszę zaproponować jakieś miejsce, to będziemy się szukać :)

P.S. Nie "Pani" tylko Kasia wystarczy ;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Jak dobrze, że ktoś wymyślił komórki; nie będziecie się szukać.
Jestem mile zdumiona , że w tak krótkim czasie 5 nowodworzaków, które ja , E-S i as_ko zabrałyśmy- już w swoich DS-ach.

Jeszcze Balbinka i Łatka znalazły domy - Balbinka ze schroniska, Łatka z ogłoszeń moich i paulinken. Żeby tylko Cinkowi się poszczęściło.

Posted

Cieszę się, że już tylu zwierzakom udało się Wam pomóc:) A co do ulicy to dobrze, że jest blisko Hoteliku, bo już miałam wizje zagubienia się w mieście :D ale w takim wypadku, nie powinno być problemów ;) będziemy w kontakcie

Posted

Patrzcie co znalazłam na komputerze TŻa :crazyeye: ...wcale się do tych zdjęć nie przyznał, sam je komórką zrobił jak mnie w domu nie było :razz: ...mówi że tak ślicznie się Faduś przytulał :lol: a tak krzyczał że on więcej psów w domu nie chce :evil_lol:

Posted

Faduś jest już w domku :) tyle co zdążyliśmy zjeść kolacyjkę. Faduś jak na razie jest bardzo grzeczny, biega po mieszkaniu i merda ogonkiem, zjadł ładnie kolację i za chwilkę pójdziemy na spacerek...to tak na szybkiego -bo musimy się troszkę za klimatyzować ;) wtedy pewnie wyjdzie, jaki to z niego rozrabiaka :D

Posted

Kasiu on w mieszkaniu jest bardzo grzeczny, generalnie to się super zachowywał jak był u mnie przez tydzień, jak zostawał sam to spał. Jak nie chcesz żeby wylądował na twojej pościeli w nocy to radzę Ci nie wpuszczać go na noc do sypialni. Tylko wtedy nie dajcie się zwieść płaczom i lamentom pod drzwiami, popłacze trochę i się uspokoi, my na to w ogóle nie zwracaliśmy uwagi. Przed spaniem głaskałam go i mówiłam mu dobranoc, po 3 dniach już wiedział, że jak my idziemy spać, to on idzie na swoje posłanie i nie ma proszenia i robienia słodkich minek. Macie dla niego piłeczkę? Uwielbia jak ktoś mu rzuca piłeczkę, oddaje ją bez problemu i czeka aż będzie mógł znowu pognać za zabawką :)

Posted

[quote name='funia']Zrobie rozliczenie .
Fado przyjechał 31 pazdziernika .Wyjechał 5 grudnia .
hotelowanie 10 zl doba .ł
Był wiec 35 dni po 10 zł = 350 zł do zapłaty + 15 wscieklizna +5 zł robaki+ 7,50 transport =377,50 zł
[B]Od tej kwoty odejmujemy 150 zł ,które wpłaciła asko na kastracje .Czyli zostaje 227,50 zł do zapłaty .[/B]

Ale prosze na razie wstrzymac się z płaceniem bo zostały pieniązki za hotelowanie Muszki i za cholere nie moge sie doliczyc .Musze siasc spokojnie i wtedy tu na watku fado napisze .[/QUOTE]
Dzięki Funiu :) Jak będziesz miała kiedyś chwilę to wrzuć rozliczenie. Ja próbuję rozliczać wydatki na Fado i inne psiaki w pierwszych postach na ich wątkach, bo jest mi to potrzebne później do rozliczenia bazarków, a twoje rozliczenia mi bardzo pomagają :D

Posted

[quote name='matrioszka2']as_ko, może pokusisz się o zmianę tytułu wątku Fado ...:lol:[/QUOTE]
Ja to już zrobiłam...tylko nie wiem co jest :mad: że tam na dole (nad tekstem) mi się temat zmienił, a na górze nic. Może ktoś wie o co chodzi?

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Żeby zmienić tytuł wątku, trzeba w drugim wyborze kliknąć "edycja zaawansowana" i wpisać nowy tytuł :lol:[/QUOTE]
Tak zrobiłam, bo już nie pierwszy raz tytuł zmieniam, ale tym razem coś jest nie tak...:(