Jola i Czterołapy Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wizyta przedadopcyjna: jutro (sobota) o 12:00 :) Quote
as_ko Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Już się nie mogę doczekać relacji :) Piesku...mam nadzieję że jeszcze kilka dni i pojedziesz do swojego domku :razz: Quote
evel Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Wizyta przedadopcyjna: jutro (sobota) o 12:00 :) I co, i co? :razz: Quote
as_ko Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Ja siedzę jak na szpilkach...co chwila sprawdzam maila :razz: Quote
matrioszka2 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Te - fakir, bo se krzywdę w d... zrobisz i tylko stanie do świąt Ci zostanie.:eviltong::evil_lol: Quote
as_ko Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 matrioszka2 napisał(a):Te - fakir, bo se krzywdę w d... zrobisz i tylko stanie do świąt Ci zostanie.:eviltong::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Jola i Czterołapy Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Wróciłam, jest fajnie, zaraz naskrobię sprawozdanko :) Quote
as_ko Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dostałam, przeczytałam i jestem na TAK :) Napisałam do E-S mam nadzieję że będzie się dalej kontaktować z Panią Kasią. Z tego co mówiła, to Państwo po Fado przyjadą...tylko Faduś jeszcze na kastrację czeka, na szczęście bezszwową, więc już nawet następnego dnia po zabiegu mógłby jechać do DS. Funiu dasz rade go na dniach ciachnąć? No i najważniejsze pytanie...kiedy Pani Kasia mogłaby po niego przyjechać? Przyjedzie do Lublina czy może od razu do Zamościa? Ślicznie dziękuję Joli za super sprawozdanie i wizytę :loveu: Quote
E-S Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Przeklejam mail od Kasi: Witam, Przeczytałam właśnie na wątku Fado informacje na temat wizyty :) Niestety nadal nie dotarł do mnie link aktywacyjny, więc nic nie mogę tam odpisać. Przyjechać po Fadusia możemy dopiero w sobotę popołudniu lub (najlepiej) w niedzielę, jeśli jest taka możliwość oczywiście. Pozdrawiam, Kasia ****************************8 Odpisałam, skąd wolałaby zabrać Fado, z Lublina czy Zamościa - do Zamościa jest dalej i ja osobiście nie mam pojęcia która trasa jest lepsza biorąc pod uwagę nadciągające od poniedziałku śniezyce - Kasia musi wybrać drogę lepszą i w 1 kolejności odśnieżania. Ja jutro wyjeżdżam do Wrocławia. Nie wiem czy tam nie utknę, w poniedziałek ma być śniezna makabra i prawdopodobnie nie będę w stanie wrócić. 1 grudnia jestem w Warszawie, tzn. muszę być - czy dojadę - nie wiem. W Zamościu nie będę i nie mam możliwości wyjechania do Zamościa. Nie będe też mieć dostępu do komputera czy internetu do 2 grudnia. Także nie skoordynuję żadnej akcji, bo nie będę mieć jak. Quote
matrioszka2 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ma być nieciekawie. http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Myślę, że pługi dadzą sobie radę.Zawsze najgorsze są pierwsze dwa dni; potem już nie liczą na cud i auta, które "może rozjadą". Zobacz, jaka u mnie masakra w nocy :crazyeye: http://pogoda.wp.pl/miasto,lubartow,mid,1201133,mi.html Quote
as_ko Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Pogoda jest jaka jest i nie wiadomo czy będzie lepsza, toż to już zima... pamiętajmy o tym, że Fado czeka i chciałby jak najszybciej zamienić boks na kanapę lub swoje posłanko i poprzytulać się do swojej nowej Pani...więc musimy coś wymyślić. ;) Quote
MaDi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nawet śnieg nie może popsuć jego szczęśliwej podróży do domu. Quote
funia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nie wiem ,czy kastarcja jest priorytetem teraz .Wet ,który robi akurat ta metodą wyjechał do Francji i nie bedzie go ponad tydz. Po co ma tyle siedzić .Skoro chca niech przyjezdzaja po niego a w umowie zaznaczyc mozna zobowiązanie do tego .Taka moja sugestia .Kasę za kastracje zwrócę naturalnie . Quote
matrioszka2 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Naturalnie.:mad: Już Ci mówiłam, co z nią zrobisz . Wchodzi w koszty. "I nie uwracaj" - jak mówiła moja babcia.:evil_lol: Quote
funia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 wiem ,wiem ale pisze dla ogółu bo reszta pisała wyzej o kastracji.... Quote
funia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 To kiedy po niego maja przyjechac ?:razz: Quote
matrioszka2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Po dzisiejszym ataku zimy pewnie nieprędko. Quote
funia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Własnie ze predko ....Pani dzwoniła w niedzielę przyjezdzaja ....Nie dostala nadal linku aktywacyjnego i nie moze sie zalogowac .Ale czyta nas na bieżaco . Quote
matrioszka2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A Ty zawsze na przekór ...:mad: To co się pytasz ?:eviltong::diabloti: Quote
funia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 matrioszka2 napisał(a):A Ty zawsze na przekór ...:mad: To co się pytasz ?:eviltong::diabloti: Pytam sie rano a odpowiadam sobie wieczorem.....Pani dzwoniła koło 18 . Quote
matrioszka2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 funia napisał(a):Pytam sie rano a odpowiadam sobie wieczorem..... I w ten sposób jakoś Ci dzień zlata.:evil_lol: Jaka przejezdność w kierunku hotelu (Pytam o to pole) ? Quote
as_ko Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No i super :) i niech jedzie do domu facecik...najwyższy czas! Już się dość zasiedział...miejsce innej bidzie trzeba zwalniać! Quote
matrioszka2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ta, tylko jak tę bidę z zaspy wyciągnąć ? Nie dojedzie do schronu ... nijak. Quote
funia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 matrioszka2 napisał(a):I w ten sposób jakoś Ci dzień zlata.:evil_lol: Jaka przejezdność w kierunku hotelu (Pytam o to pole) ? Nie pytaj .....tragedia :shake: Jeep daje rade ,ale moje peugeot pierdzikółko zdechł .... Quote
as_ko Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Do przyszłych właścicieli Fado: Trzeba się kilka razy zarejestrować. Ostatnio czytałam że jedna z Pań jednego dnia się 2 razy rejestrowała i link aktywacyjny nie przyszedł, a dzisiaj za pierwszym razem od razu dostała link, więc trzeba próbować :) Quote
Recommended Posts