Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ploter napisał(a):
jaka cudna!!! zamienię Morkę na Mambę ktoś chce??? hehehe

Hej, hej! Nie musisz zamieniać :-) Mamba jest zgodnym psem, taki wyżeł miniaturowy, akceptuje inne zwierzęta, dogada się z Morką :-D

I schowa coś na zapas, zakopuje kość, a potem poszła zabrać Mopikowi następną :-)

[video=youtube;O-VuLAEx68Y]http://www.youtube.com/watch?v=O-VuLAEx68Y[/video]

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Wszyscy mają Mambę! Mam i Ja!
Wszyscy mają baner, Mamba też ma! :p

Oprócz urody Mamby, zachwyca mnie stan pluszaków :lol: U mnie same zwłoki ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Mamy dwa. Ogłaszam ją jako "mniejszą niż jamnik", "większą niż posokowiec" - na Łowicz i "miniaturowy wyżeł" - na Warszawę :-D
Jeszcze jakieś pomysły na tytuły allegro? :-)

Oczywiście: 1) Czarna perła - wyjątkowo elegancka sunia wieczorowa. 2) Black velvet
A poza tym koniecznie zamieścić tą fotę z nosem wystającym spomiędzy krat - jest wzruszająca!

Posted

No właśnie! Zdjęcia DogAngel odkryłam dopiero dzisiaj przeglądając wątek, jutro zrobię kolejne ogłoszenia na allegro z zaproponowanymi tytułami :-)

A teraz Mamba dziękuje, że jesteście i mówi good night :-) (jutro Wam opowiemy jak przebiegło pierwsze i drugie spotkanie z kotem :-))

Posted

mamanabank napisał(a):
Dziękuję Ci Kochana Mantis, nie śmiałam prosić :-)

Romka, zabierz banerek do pierwszego postu i jeśli możesz zmień informację: Mamba jest już po sterylizacji.

Weszłam tu przez banerek Mamby w podpisie Mamanabank...Mantis dziękujemy!Zmieniam już pierwszy post i dodaję banerek.

Posted

To, co się tak drze w tle, to Mopik, wrzeszczy na mnie, żebym mu rzuciła ten wielki badyl :-)

Mamba nauczyła się już w 100% załatwiać swoje potrzeby na dworze. Nie lubi suchej karmy, trzeba to wcześniej odpowiednio przygotować, żeby zjadła, mam wprawę, bo Hyziek ma tak samo :-) Lubi za to sałatę lodową, pomidory i mandarynki :-)