Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o kurczaczki :) ale jazda :D mamanabank ty to chyba masz serce bezdenne :) już tyle w nim istotek a i dla jeszcze jednej miejsce się znalazło :) na tymczas do Ciebie to i ja bym chętnie ;)

Posted

Wiesz jak to jest... jak już jest tyle, to jedno w tę czy w tamtą nie robi różnicy :-D

W schronisku jest straszne przepełnienie... liczę na to, że Mamba się nie zasiedzi, a przy okazji będzie sprawdzona na wszystkie możliwe stworzenia i nauczy się kilku rzeczy, no i nie będzie marzła. Jutro po nią jedziemy do lecznicy, jest już po sterylizacji. Wszystko przez te jej długie uszy... tracę instynkt samozachowawczy na widok takich ucholi ;-)

Posted

Mamba już jest u nas :-) Bardzo wesoły z niej psiak, morduje nam pluszaki :-) Uwielbia towarzystwo dzieci, bawi się z psami i tak się cieszy cały czas, że nie mogę jej zrobić dobrego zdjęcia :-)

Posted

Super, cieszę się! Mamba też się ucieszy, nie mówiąć już o moich stałych Burkach, znowu będą piszczały z radości :-D

A oto Mamba

[video=youtube;P2CPapdYMIg]http://www.youtube.com/watch?v=P2CPapdYMIg[/video]

Posted

[quote name='Andzike']Ależ ona jest cuuudna !!! I dobrze się u Ciebie czuje :D Jak wszyscy :)

Tylko ja mam ochotę się czasami wyprowadzić ;-) :-D na koniec świata :-)

Mamba jest mistrzynią dziadowania ale robi to tak bardzo grzecznie, siada, patrzy w oczy i z całych sił tłucze ogonem o podłogę :-), gdy wychodze do kuchni i wracam do pokoju, cieszy się tak jakby mnie dwa dni nie widziała :-)