Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mówiąc Mamba na brak zainteresowania nie narzeka, bo trzy sensowne kontakty w ciągu kilku dni, to jej sukces, uroda robi swoje.

Nie, żebym była jakoś szczególnie tajemnicza :-) Sytuacja się klaruje. Mambą interesuje się również żywo :-D zalogowana na dogomanii Ania. Dogrywamy szczegóły.

Jutro lecimy do lecznicy, zdjąć szwy i zaszczepić suczydło. Uczy się bardzo szybko, bułka jest dla niej ważniejsza niż kot, je ze swojej miski w towarzystwie trzech psów, no fajna jest :-)

Posted

No i ten wiek!

Szwy zdjęte, Mamba ma już komplet szczepień i książeczkę.

Wszystko wskazuje na to, że Mamba już u nas długo nie posiedzi... :-)
Jestem umówiona na jutrzejszy wieczór z AniąiJankiem, przyjadą po nią, zabiorą i będą kochać :-)

AniuiJanku - ujawnijcie się na Mambowym wątku :-D

Posted

A nie powiedziałam Wam, że Mamba szczeka jak... początkowo mówiliśmy, wiejski burek, ale ona ma szczek jamnika. Nie jest jakąś wielką szczekaczką ale jak już szczeka to jak jamnior i powiedziałabym, że ma taką jamniorowatą trochę naturę. Ale prosze się nie sugerować. mamba to Mamba, Czarna Perła, jedyna w swoim rodzaju :-)

I waży 11,5kg

Posted

Zdradzę Ci,ze do sąsiadki piętro niżej wprowadził się kot Maniek:lol:...Romka chyba się domyśla bo obwąchuje korytarz od strychu po drzwi wejściowe...i podsłuchuje pod drzwiami sąsiadki...;)Maniuś jeszcze Romci nie zna...:diabloti:

Posted

Ujawniam się :D :))) Mamanabank bardzo mi pomogła w podjęciu decyzji w kwestii , którego psiaka zabrać do naszego domu, za co bardzo dziękuje... (zalogowałam się na forum po obejrzeniu zdjęć Mangi). Od wczoraj to już o niczym innym nie myślę jak o dniu jutrzejszym :))) Mam nadzieję, że polubi się z naszym psem, nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej. Urlop na pn i wt już wzięliśmy (po jednym dniu ;)) więc mamy ponad 4 dni aby oswoić Mambę z nowym domem i naszą rodziną. Mam nadzieję, że będzie u nas szczęśliwa bo my na pewno zrobimy wszystko by tak było :)

Posted

Dzisiaj miałam kolejne dwa zapytania o Mambę.
Bardzo sensowny dom z Wałbrzycha z wczorajszych kontaktów zadzwonił do mnie dzisiaj, że mogę organizować wizytę, bo wszyscy już się zgodzili w rodzinie :-) Szukają psiaka jamnikowatego. Wysłałam wątek jamników w potrzebie. Polecam też Pufcię, Florcię i inne. Przed chwilą zadzwoniła pani z pytaniem, czy Mamba jest mixem labradora :-)

Posted

Ploter napisał(a):
chwilę mnie nie było a tu takie cudowne wieści - kciuków jeszcze nie puszczam!!!

Ploter i jedna córeczka Mamby też już ma domek...

Posted

mamanabank napisał(a):
Wczoraj jeszcze udało mi się Mambę wykąpać, zniosła to dzielnie, tak samo czyszczenie uszu. Teraz błyszczy jeszcze bardziej :-)
Diament :-)

No proszę,nasza czarna perła teraz już diament...

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzisiaj miałam kolejne dwa zapytania o Mambę.
Bardzo sensowny dom z Wałbrzycha z wczorajszych kontaktów zadzwonił do mnie dzisiaj, że mogę organizować wizytę, bo wszyscy już się zgodzili w rodzinie :-) Szukają psiaka jamnikowatego. Wysłałam wątek jamników w potrzebie. Polecam też Pufcię, Florcię i inne. Przed chwilą zadzwoniła pani z pytaniem, czy Mamba jest mixem labradora :-)

Anita, wyślij też proszę domkowi z Wałbrzycha tego jamnikowatego 3-letniego chłopczyka - podobny do Mamby tylko długas :-) Bardzo prosił żeby go zabrać :(