Florentynka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja też trzymam, ja też... I też chcę miec fajne zapytanie o Skutka, i niech go ktoś zabierze ode mnie. Quote
Romka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Mamanabank napisz nam czy ktoś pyta o księżniczkę... Quote
mamanabank Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Szczerze mówiąc Mamba na brak zainteresowania nie narzeka, bo trzy sensowne kontakty w ciągu kilku dni, to jej sukces, uroda robi swoje. Nie, żebym była jakoś szczególnie tajemnicza :-) Sytuacja się klaruje. Mambą interesuje się również żywo :-D zalogowana na dogomanii Ania. Dogrywamy szczegóły. Jutro lecimy do lecznicy, zdjąć szwy i zaszczepić suczydło. Uczy się bardzo szybko, bułka jest dla niej ważniejsza niż kot, je ze swojej miski w towarzystwie trzech psów, no fajna jest :-) Quote
Florentynka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Uroda i młody wiek to niewątpliwie atuty. A przy tym Mamba jest "normalna" - zsocjalizowana, do ludzi, bez lęków i traum. Kciuki i tak trzymam, na wszelki wypadek ;) . Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No i ten wiek! Szwy zdjęte, Mamba ma już komplet szczepień i książeczkę. Wszystko wskazuje na to, że Mamba już u nas długo nie posiedzi... :-) Jestem umówiona na jutrzejszy wieczór z AniąiJankiem, przyjadą po nią, zabiorą i będą kochać :-) AniuiJanku - ujawnijcie się na Mambowym wątku :-D Quote
Romka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Znam tę nowinę już od wczoraj...Mamba szczęściaro... Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A nie powiedziałam Wam, że Mamba szczeka jak... początkowo mówiliśmy, wiejski burek, ale ona ma szczek jamnika. Nie jest jakąś wielką szczekaczką ale jak już szczeka to jak jamnior i powiedziałabym, że ma taką jamniorowatą trochę naturę. Ale prosze się nie sugerować. mamba to Mamba, Czarna Perła, jedyna w swoim rodzaju :-) I waży 11,5kg Quote
Romka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 O,a moja Romka 13kg,to prawie tyle samo;)...to prawie czyni jednak różnicę...:diabloti: Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dla naszego kota nie ma żadnej różnicy, jak widzi, że czarne to myśli, że to Twoja Romka i ucieka, mimo, że Mamba nie rzuca się na niego. Quote
Romka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Zdradzę Ci,ze do sąsiadki piętro niżej wprowadził się kot Maniek:lol:...Romka chyba się domyśla bo obwąchuje korytarz od strychu po drzwi wejściowe...i podsłuchuje pod drzwiami sąsiadki...;)Maniuś jeszcze Romci nie zna...:diabloti: Quote
AniaiJanek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ujawniam się :D :))) Mamanabank bardzo mi pomogła w podjęciu decyzji w kwestii , którego psiaka zabrać do naszego domu, za co bardzo dziękuje... (zalogowałam się na forum po obejrzeniu zdjęć Mangi). Od wczoraj to już o niczym innym nie myślę jak o dniu jutrzejszym :))) Mam nadzieję, że polubi się z naszym psem, nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej. Urlop na pn i wt już wzięliśmy (po jednym dniu ;)) więc mamy ponad 4 dni aby oswoić Mambę z nowym domem i naszą rodziną. Mam nadzieję, że będzie u nas szczęśliwa bo my na pewno zrobimy wszystko by tak było :) Quote
Romka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 A tu jesteś,:lol::lol:witaj na wątku Mamby,będziesz miała z niej pociechę...:lol: Quote
Romka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Kaja10014 napisał(a):Strasznie się cieszę :loveu: Kaju,napisz ,ze to właśnie u Ciebie jest córeczka Mamby... Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dzisiaj miałam kolejne dwa zapytania o Mambę. Bardzo sensowny dom z Wałbrzycha z wczorajszych kontaktów zadzwonił do mnie dzisiaj, że mogę organizować wizytę, bo wszyscy już się zgodzili w rodzinie :-) Szukają psiaka jamnikowatego. Wysłałam wątek jamników w potrzebie. Polecam też Pufcię, Florcię i inne. Przed chwilą zadzwoniła pani z pytaniem, czy Mamba jest mixem labradora :-) Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 No Mamba to dzisiaj ten dzień...właśnie wydrukowałam dla ciebie umowę adopcyjną...podrzucę twojej opiekunce tymczasowej po pracy...;) Quote
Ploter Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 chwilę mnie nie było a tu takie cudowne wieści - kciuków jeszcze nie puszczam!!! Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Ploter napisał(a):chwilę mnie nie było a tu takie cudowne wieści - kciuków jeszcze nie puszczam!!! Ploter i jedna córeczka Mamby też już ma domek... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mam nadzieję, że będzie jakaś fotorelacja? ;) Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wczoraj jeszcze udało mi się Mambę wykąpać, zniosła to dzielnie, tak samo czyszczenie uszu. Teraz błyszczy jeszcze bardziej :-) Diament :-) Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Wczoraj jeszcze udało mi się Mambę wykąpać, zniosła to dzielnie, tak samo czyszczenie uszu. Teraz błyszczy jeszcze bardziej :-) Diament :-) No proszę,nasza czarna perła teraz już diament... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No to Mamba czyściutka pojedzie do domku! ;) Quote
leni356 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mamanabank napisał(a):Dzisiaj miałam kolejne dwa zapytania o Mambę. Bardzo sensowny dom z Wałbrzycha z wczorajszych kontaktów zadzwonił do mnie dzisiaj, że mogę organizować wizytę, bo wszyscy już się zgodzili w rodzinie :-) Szukają psiaka jamnikowatego. Wysłałam wątek jamników w potrzebie. Polecam też Pufcię, Florcię i inne. Przed chwilą zadzwoniła pani z pytaniem, czy Mamba jest mixem labradora :-) Anita, wyślij też proszę domkowi z Wałbrzycha tego jamnikowatego 3-letniego chłopczyka - podobny do Mamby tylko długas :-) Bardzo prosił żeby go zabrać :( Quote
mamanabank Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Leni, już wysyłam Wykastrowany piesek nawet panu bardziej pasował, bo w domu jest suczka. Gdzie jest ten piesek, kogo podawać do kontaktu? Quote
Recommended Posts