kajkoowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Paula03 napisał(a):Ale one są słodkie :D Gdy śpią :evil_lol: Quote
Paula03 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kaja10014 napisał(a):Gdy śpią :evil_lol: Ee tam one są cały czas słodkie, przynajmniej jak ja jestem :D Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Cudne dziewczynki,mają cieplutko i brzuszki pełne...Kajka zakropliła dziewczynki bo miały pchełki i teraz nic nie gryzie,więc śpi się bosko...:lol:w poniedziałek pewnie wizyta w lecznicy i dalsze oględziny,odrobaczanie i szczepienia. Nie miała baba kłopotu...:evil_lol: Quote
mamanabank Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zdjęcie boskie, jak pocztówka :-) Kaju, może warto byłoby założyć osobny wątek szczylówkom? Quote
kajkoowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mamanabank napisał(a):Zdjęcie boskie, jak pocztówka :-) Kaju, może warto byłoby założyć osobny wątek szczylówkom? Dziękuję :loveu: W sumie można, już zakładam :) Quote
mamanabank Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Super, to też ułatwi klasyfikację rodzinki na wątku łowickim ;-) Quote
kajkoowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='mamanabank']Super, to też ułatwi klasyfikację rodzinki na wątku łowickim ;-) Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/195973-Mufcia-i-Pufcia-dwa-szczeniaki-maj%C4%85-DT-potrzebny-DS! Quote
Andzike Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ooo, to maluszki u Kaji??? Suuper, już biegnę na wątek :) Quote
Romka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Wysłałam wątek osobie zainteresowanej mamuśką i maluszkami. Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dostałam zapytanie o Mambę z Rzeszowa,czekam na rozwój sytuacji... Quote
E-S Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Romka napisał(a):Dostałam zapytanie o Mambę z Rzeszowa,czekam na rozwój sytuacji... Trzymam kciuki za Mambę mój ideał psiej urody z całych sił. Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I cały"lasek brzozowy":thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Andzike Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 sylwiaso napisał(a):I cały"lasek brzozowy":thumbs::thumbs::thumbs: I my z Nelką i z Nelsonem też :) Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Na razie cisza z Rzeszowa...ale Mamba ma jutro sterylizację... Quote
mamanabank Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ja w piątek pojadę po nią do lecznicy, ukradnę ją i już :-) bo jest piękna, cudna i w schronisku nie będzie siedzieć! Quote
E-S Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To trzymam kciuki z całych sił, żeby obyło się bez komplikacji. Po sterylce będzie w jakimś szpitaliku, czy czymś ? Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Po sterylizacji do piątku będzie w lecznicy a potem będzie u Mamanabank czekać na domek stały...czyli Mamanabank będzie domkiem tymczasowym dla Mamby.:multi::lol:I dobrze bo siedzi teraz w boksie z Karolem i Melą,oba psiaki są duże a ona mała...i pewnie przerażona. Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Romka napisał(a):Po sterylizacji do piątku będzie w lecznicy a potem będzie u Mamanabank czekać na domek stały...czyli Mamanabank będzie domkiem tymczasowym dla Mamby.:multi::lol:I dobrze bo siedzi teraz w boksie z Karolem i Melą,oba psiaki są duże a ona mała...i pewnie przerażona. Coś czuję, że to będzie błyskawiczny tymczas... ;-) Quote
Andzike Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 mamanabank napisał(a):Coś czuję, że to będzie błyskawiczny tymczas... ;-) Ja też coś tak czuję... ;) Quote
kajkoowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To cała Mambusiowa rodzinka będzie bezpiecznie czekała na swojego człowieka :) Quote
Recommended Posts