Romka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Nareszcie coś czarne i gładkowłose w tej bandzie białych kudłaczy...:lol: Quote
mamanabank Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Romka, a Ty to tak niby przypadkiem jesteś u mnie codziennie odkąd Mamba jest u nas :razz: Quote
Romka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 mamanabank napisał(a):Romka, a Ty to tak niby przypadkiem jesteś u mnie codziennie odkąd Mamba jest u nas :razz: Że niby czarna i gładkowłosa...:razz: Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ze niby sobie rady nie daję i trzeba mnie raz na dobę sprawdzić :-D [video=youtube;P3CieD54Ws8]http://www.youtube.com/watch?v=P3CieD54Ws8[/video] [video=youtube;qiCGBEi6AZ4]http://www.youtube.com/watch?v=qiCGBEi6AZ4[/video] [video=youtube;Whgmd6-enK4]http://www.youtube.com/watch?v=Whgmd6-enK4[/video] Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Widać w ogóle to czarne cudo? W aparacie widziałam, a tutaj to jakaś czarna mamba, nie widzę jej taka czarna ;-) Quote
Romka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Hyzio i Mamba polują na zające na łóżku...Bella przyszła popatrzeć co robią smarkacze... Quote
Andzike Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dostałam maila od tej Pani z Grodziska, która się interesowala Mambą... Zdecydowali się jednak na tą sunię... http://www.dogomania.pl/threads/195044-SARA-mama-2-szczeniak%C3%B3w-MA-DOM!!!! (przynajmniej tak mi się wydaje, że to sunia, bo Sara, bo z hoteliku w Serocku, bo bialo czarna...) Ale, ale... Psinka jest idealna. Wprawdzie jak w sobotę zobaczyliśmy filmik z Mambą to trochę nas skręciło ale już Plamka była od piątku i nie było odwrotu. I dobrze, widać tak miało być. Na razie się poznajemy i docieramy. Jest super. Quote
leni356 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Gdzie znajdę tekst do ogłoszeń Mamby? Wrzucę na FB Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Leni Dziękuję Ci, jak zwykle jesteś niezawodna :-) http://allegro.pl/wyzel-miniaturowy-czarna-perla-do-adopcji-i1319446854.html Andzike, dzięki za informację :-) właśnie się zastanawiałam czy Państwo zdecydowali się na jakąś psinkę. Cieszę się, że tak :-) Quote
leni356 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 E tam, nie ma za co, ja tylko wrzucam na stronę, ale nie zawsze jest jakiś odzew. O Julka z mojego podpisu na razie kiepsko z ogłoszeń, on taki w typie Balbinki jest. Quote
Andzike Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mamanabank napisał(a): Andzike, dzięki za informację :-) właśnie się zastanawiałam czy Państwo zdecydowali się na jakąś psinkę. Cieszę się, że tak :-) No ja też się cieszę, ale i trochę smucę, bo myślę, że Mamba mialaby u nich super... Grunt, że pomogli innemu psiakowi :) A Mamba ma super DT :D Quote
mamanabank Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Byliśmy dzisiaj na dalekim spacerze, Mamba, była trochę smutna, trochę wesoła, dużo w niej niepewności... Wszystko ją interesowałao, dużo biegała ale nie była to dla niej taka radość jak dla pozostałych psów. Bardzo się ucieszyła z powrotu do domu, aż skakała na drzwi, już do ogródka machała ogonem, jak do starego znajomego. Mamba czeka na swój jedyny wymarzony dom, który będzie już dla niej na zawsze... Zdjęcia reporterskie ;-) Quote
kajkoowa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jakie tereny, gdzie wyście pojechali na ten spacer? :D Mambie ślicznie w czerwonym :loveu: Quote
mamanabank Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kaja10014 napisał(a):Jakie tereny, gdzie wyście pojechali na ten spacer? :D Mambie ślicznie w czerwonym :loveu: To są łąki nad Bzurą w okolicach Otolic :-) Quote
Andzike Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zazdroszczę takiego spaceru !!! Wczoraj miałam wolne i po raz kolejny stwierdzam, że praca zabiera mi mnóstwo czasu, który mogłabym poświęcić na psy... i na takie spacery :) Szelki Nelkowe? ;) Quote
mamanabank Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oczywiście szelki Nelkowe :-D Nie wiem jeszcze czy się cieszyć ale miałam bardzo fajne pytanie o Mambę, z Warszawy :-) Quote
Andzike Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 mamanabank napisał(a):Oczywiście szelki Nelkowe :-D Nie wiem jeszcze czy się cieszyć ale miałam bardzo fajne pytanie o Mambę, z Warszawy :-) To jeszcze się nie cieszymy, ale po cichu trzymamy kciuki ;) Jak z Ochoty, Centrum lub Mokotowa to oczywiście zrobię wizytę :) Quote
Romka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Andzike napisał(a):Zazdroszczę takiego spaceru !!! Wczoraj miałam wolne i po raz kolejny stwierdzam, że praca zabiera mi mnóstwo czasu, który mogłabym poświęcić na psy... i na takie spacery :) Szelki Nelkowe? ;) Andzike,dochodzę do tych samych wniosków...;) Quote
Romka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 mamanabank napisał(a):Oczywiście szelki Nelkowe :-D Nie wiem jeszcze czy się cieszyć ale miałam bardzo fajne pytanie o Mambę, z Warszawy :-) O rany no to trzymamy kciuki... Quote
Recommended Posts