Andzike Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Małe córeczki Mamby wracają do schroniska,już wszystko w porządku...super... Ufff :) Dobrze, że z maluchami wszystko w porządku :) Quote
kajkoowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciesze się, ze maluchy zdrowe! Trzymam też kciuki za domek dla Mamby! Quote
gracz7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Witam Panie, A gdzie i z kim można pogadać z tej białej suczce w łatki z 5 strony tego tematu ? Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jest tutaj z nami E-S. Myślę, że ona najlepiej będzie wiedziała :-) Prawda E-S??? :-) Quote
sylwiaso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I "lasek brzozowy"ściska Mambe i jej dziateczki:buzi::calus: Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 gracz7 napisał(a):Witam Panie, A gdzie i z kim można pogadać z tej białej suczce w łatki z 5 strony tego tematu ? E-S w szpitalu ze swoją kudlatą :( dam jej znać, żeby weszła na wątek ... Quote
E-S Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='gracz7']Witam Panie, A gdzie i z kim można pogadać z tej białej suczce w łatki z 5 strony tego tematu ? Witam, tutaj jest wątek mikro Łateczki: http://www.dogomania.pl/threads/195156-Mikrosuczka-%C5%81atka-wyci%C4%85ga-%C5%82apki-przez-kraty-czy-znajdzie-sw%C3%B3j-dom-Szukamy-DT-DS Można o niej rozmawiać ze mną lub z Lady Swallow Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mamanabank']Zobaczcie jakie cudo jest w Nowodworze :-( Romka, jakby co trzeba o niej pamiętać i polecać za Mambę E-S, chyba o tę suczkę chodzi. Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='E-S']Witam, tutaj jest wątek mikro Łateczki: http://www.dogomania.pl/threads/195156-Mikrosuczka-%C5%81atka-wyci%C4%85ga-%C5%82apki-przez-kraty-czy-znajdzie-sw%C3%B3j-dom-Szukamy-DT-DS Można o niej rozmawiać ze mną lub z Lady Swallow E-S Pani będzie do Ciebie dzwonić ;) To ta o której pisałam na tym wątku - z Grodziska :) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dobrze. Napisałam też PW do lady Swallow z prośbą o przybycie na wątek Mamby :-) Quote
E-S Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mamanabank']E-S, chyba o tę suczkę chodzi. Ach, o tą Łateczkę, to sorki, bo 2 mamy :D O tej to ze mną albo z Matrioszką. Ona nie ma swojego wątku. Tutaj więcej zdjęć: http://picasaweb.google.com/107489641233057346303/Nowodwor23X10?authkey=Gv1sRgCNWk3M6arcXSWg# Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No właśnie, chyba o tę suczkę chodzi, żeby się cos nie pomieszało :-) Na tym zdjęciu wygląda na ciut większą od Mamby. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dobrze,ze pokazałaś suczkę bo E-S najpierw pokazuje mikropieska a potem amstaffkę...chodzi o suczkę ,która widać post wyżej. Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 nie, nie, pod amstaffką są inne zdjęcia, to jest album zbiorowy, stamtąd wzięłam powyższe zdjęcie :-) Quote
Surprise Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziewczyny! Jako stary, choć mało aktywny dogomaniak ;) poszukuję dla siebie i mojego męża psa. Początkowo wybór padł na rasowe szczenię buldożka francuskiego, ale biorąc pod uwagę moje zamiłowanie do takich bidulek kolejny raz pewnie przygarniemy psa w potrzebie. No a Mamba-chwyciła za serce i nie chce puścić ;). Mieszkamy aktualnie w Łodzi, choć w chwili obecnej znajduje sie w Kielcach, ale wracam już najpóźniej w niedziele. Mam jednak pare wątpliwości- po pierwsze, jesteśmy w stanie przeprowadzki-ogólne zamieszanie itd.-nienajlepsza atmosfera dla nowego domownika, no i nie mam pojęcia, jak zareagowałaby na nasz pomysł właścicielka mieszkania, które wynajemujemy (choć też jest straszną psiarą, więc nie byłby to chyba wiekszy problem) po drugie, spodziewamy się dziecka-jestem w 5 miesiacu ciazy. Wiem, jak zsocjalizować zwierzaka, miałam już doczynienia z psami 'z przeszłością', aczkolwiek to, jak same rozumiecie, sytuacja wyjątkowa. Czy byłaby możliwosc sprawdzenia, jak sunia reaguje na dzieci? No i czy myslicie, ze to dobry moment na przygarniecie Mamby?? po trzecie, razem z mezem jestesmy ludmzi aktywnymi-oboje pracujemy i studiujemy, nie oznacza to, ze pies byłby skazany na wieczna samotnosc (w takim wypadku w ogole nie brałabym pod uwage przygarniecie psiaka), aczkolwiek te 4-5 godzin pare razy w tygodniu musialby zostawac sam (przynjamniej przez najblizsze 2-3 miesiace, dopoki jeszcze pracuje ). Co o tym myślicie?? W razie czego, gdyby pojawił się 'chętny' na suczke, to oczywiscie zycze adopcji jak najlepiej. My jestesmy na razie na etapie rozwazan, no i w razie czego przygarniemy jakąś inną bidulkę:). Pozdrawam, Karolina Quote
gracz7 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='E-S']Ach, o tą Łateczkę, to sorki, bo 2 mamy :D O tej to ze mną albo z Matrioszką. Ona nie ma swojego wątku. Tutaj więcej zdjęć: http://picasaweb.google.com/107489641233057346303/Nowodwor23X10?authkey=Gv1sRgCNWk3M6arcXSWg# Witam, już wiadomo o którą Łatkę chodzi :) Moja żona próbowała sie do Pani dodzwonić w sprawie tej suczki, pewnie spróbuje po 20.00 lub jutro, jednakże gdyby Pani coś napisać o tej psince. Pytania standardowe, jaki ma stosunek do innych zwierząt, w domu 14 miesięczny border terier, dwa koty, świnka morska no i dzieciaki w wieku szkolnym :) Czy jest strachliwa, czy chodzi na smyczy, czy ktoś wyprowadzał ją na spacery bez smyczy? W jakim może być wieku, co przeszła, na co choruje lub chorowała, ile ma wzrostu. Gdzie można ją zobaczyć ? O Mambie trochę już wiemy, teraz czas na Łatkę ;) pozdrawiam Quote
E-S Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='gracz7']Witam, już wiadomo o którą Łatkę chodzi :) Moja żona próbowała sie do Pani dodzwonić w sprawie tej suczki, pewnie spróbuje po 20.00 lub jutro, jednakże gdyby Pani coś napisać o tej psince. Pytania standardowe, jaki ma stosunek do innych zwierząt, w domu 14 miesięczny border terier, dwa koty, świnka morska no i dzieciaki w wieku szkolnym :) Czy jest strachliwa, czy chodzi na smyczy, czy ktoś wyprowadzał ją na spacery bez smyczy? W jakim może być wieku, co przeszła, na co choruje lub chorowała, ile ma wzrostu. Gdzie można ją zobaczyć ? O Mambie trochę już wiemy, teraz czas na Łatkę ;) pozdrawiam Przepraszam, ale mam teraz koszmarny problem z własnym psem : http://www.dogomania.pl/threads/195831-*Uwaga-LUBLIN!-Kto%C5%9B-wyk%C5%82ada-trutki-trzy-psy-ju%C5%BC-za-TM!* W sprawie pytań o Łatkę zapraszam serdecznie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-NowodwA-r-KASZEL-KENNELOWY-DRAMAT-FINANSOWY-BA-AGAMY-O-POMOC żeby nie zaśmiecać wątku Mamby. Quote
Paula03 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A ja się wam pochwalę: miałam przyjemność gościć obie dziewczynki u mnie, a Puffcia nawet miała zostać u mnie na dwa tygodnie, ale niestety mój tata się nie zgodził, bo Puffcia siedziała by sama przez kilka godzin dziennie... Dlatego obie dziewczyny ma Kaja! Ja jej pomagam oczywiście! ;) Muffcia i Puffcia będą u niej 2 tygodnie! Przez ten czas trzeba im znaleźć domek! Quote
Paula03 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jeszcze napisze, że małe były już na 2 spacerkach, ładnie się załatwiły, zjadły też ładnie, bawią się, ogólnie to są świetne :loveu::loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Paula03']A ja się wam pochwalę: miałam przyjemność gościć obie dziewczynki u mnie, a Puffcia nawet miała zostać u mnie na dwa tygodnie, ale niestety mój tata się nie zgodził, bo Puffcia siedziała by sama przez kilka godzin dziennie... Dlatego obie dziewczyny ma Kaja! Ja jej pomagam oczywiście! ;) Muffcia i Puffcia będą u niej 2 tygodnie! Przez ten czas trzeba im znaleźć domek![/QUOTE] Chciałam napisać wieści i wkleić razem ze zdjęciami, ale już dobra ;) Mufcia ( zwana po domowemu Blue) i Pufcia ( zwana po domowemu Sisi) najadły się, opiły, załatwiły grzecznie na dworzu i wtulone w siebie śpią :) Sopel zachowuje odległość, ma złe doświadczenia z moim królikiem. Chodzi za dziewczynami krok w krok i pilnuje, żeby nie rozrabiały. Jak będę miała przy sobie aparat to zrobię zdjęcia. Quote
Paula03 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zrób i dawaj zdjęcia :D A Kati ich się nie bała :D Ale Sopel to ma fajnie teraz, dwie małe koleżanki w domku ;) Jak będziecie szły na spacer potem to zadzwoń, bo ja chce iść z wami :D Quote
kajkoowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Co robimy przez cały dzień ( oprócz bicia się i ganiania Sopla) Quote
Recommended Posts