Andzike Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Romka napisał(a):Niespodzianka dla Ciebie Oska,Hyziek jako szczeniak,tylko przytulać... Odpadłam... Ja go już kocham wirtualnie i realnie, ale po tym zdjęciu moje uwielbienie nie zna granic!!! Przepiękny szczenior !!! :D Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O! To niespodzianka dla mnie :-D Tu jest więcej jego szczeniakowych zdjęć, byłam bezradna wobec tego uroku i tak darmozjad trafił do nas :-) http://www.petit-cavalier.pl/petit_pl.php?page=obecne_szczenieta_petit Mamba lata po domu i szaleje :-) Cały czas wynosi zabawki z dziecięcego pokoju, ani na chwilę nie zmrużyła oka ;-) Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Andzike napisał(a):Odpadłam... Ja go już kocham wirtualnie i realnie, ale po tym zdjęciu moje uwielbienie nie zna granic!!! Przepiękny szczenior !!! :D Podobny trochę do Nelsona ,tylko w innym kolorze... Quote
Andzike Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Romka napisał(a):Podobny trochę do Nelsona ,tylko w innym kolorze... Nelson ma krótkie uszy :) Ale piękni obydwaj :) Obejrzałam zdjęcia Hyźka i jego rodzeństwa - nic dziwnego, ze się w nim zakochałaś - wszystkie są przepiękne !!! Quote
kajkoowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mały Hyziek wygląda jak przytulanka :loveu: A Mambie właśnie tego brakowało, przecież to jeszcze dzieciak. Quote
Ploter Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jejku, jaki czad! dopiero teraz widzę jaka ona malutka!! ile ona waży? Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Nie wiem dokładnie ile waży Mamba, tak do 10kg chyba, Hyziek waży niecałe 16kg, a różnicę widać gołym okiem, jest przy niej wielgachny i masywny :-) Mamba wreszcie padła i to na oczach cioci Romki, która przyszła do nas niby z wizytą ale to była wizyta kontrolna :-D Nie reaguje na nic, nawet na szelest papierków :-) Zdjęcie w stylu Pauli :-) Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Głaski Romki nie są w stanie jej podnieść Śpię i już! Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 "Kontrol" wypadła zadowalająco,w domu sajgon,psy szczęśliwe...:evil_lol: Quote
Paula03 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zdjęcia świetne! Fajnie tak sobie popatrzeć na nią jak odpoczywa, w cieplutkim domku na łóżku :) Quote
Florentynka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Piękna suka! Pewnie długo w DT nie posiedzi, rysy ma takie szlachetne, powinni się po nią w kolejkach ustawiać! Quote
Andzike Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Się powtórze... jest przecudowna !!! :D Quote
Dzika_Figa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zapisuje sobie piekną tymczasowiczkę ;-) Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Andzike']Się powtórze... jest przecudowna !!! :D A jak pięknie wygląda w pierwszych Nelkowych czerwonych szelkach :-) Mówię Ci, jutro zrobię jej zdjęcie :-) Mamba ma syndrom psa bezdomnego, jest wiecznie głodna, je bardzo łapczywie, na wieczornym spacerze znalazła w krzakach dwie kromki starej bułki namoczonej deszczem i w nogi, brama była zamknięta więc ją puściłam, udało mi się ją przywołac i wydrzec jej to z gardła, trzymała dzielnie, w nagrodę dostała kawałek parówki. Po schodach musiałam ją z domu wyciągnąć na siłę, podoba jej się w domu, za to jak już wyjdzie natychmiast załatwia swoje potrzeby :-) Teraz znowu śpi z małymi przerwami, gdy usłyszy drzwi lodówki, znaczy, że się otwierają :-D "Króliś, spadaj, za ciasno!" Quote
Florentynka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A tak w ogóle to w tytule powinno być "czarna perła". Quote
argusiowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 no tak no tak ja tu oczopląsu bazarkowego dostaję a szanowne koleżanki się Mambują :D i do tego nic mnie tu na wątek nie ściągaja abym i ja się zamambiła :D Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Florentynka napisał(a):A tak w ogóle to w tytule powinno być "czarna perła". Florentynko,mówisz i masz...;) Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Albo "czarna Mamba";)wczoraj byłam chwilkę u Mambusi CUDO!!!!:loveu: Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 I kolejny dzień Mamby. Nie moja wina, że cały czas leży na łóżku :-) Róznica jest taka, że dostała dzisiaj swoją obróżkę :-) Quote
Ploter Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jaka cudna!!! zamienię Morkę na Mambę ktoś chce??? hehehe Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Zdjęcia spacerowe, kiepska jakość, bo cały czas pada... Zielone oczy Przed potworami najlepiej schować się za drzewem Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jak na nie naszczekam to może sobie pójdą Hyziek uczy Mambę chodzenia na smyczy Quote
Recommended Posts