Qeeriefire Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 papillonek napisał(a):czesc miałyśmy byc to jesteśmy :) jak tam w nowej szkole? Cześć ;) W szkole, gubię się, wielka jest. Nauczyciele niektórzy dość fajni, inni ... :D Na razie wszędzie testy diagnozujące i zadania domowe. Quote
Guest papillonek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a weź ty nic nie mów ja już mam dość i chce wakacje :roll: Quote
Qeeriefire Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 papillonek napisał(a):a weź ty nic nie mów ja już mam dość i chce wakacje :roll: Już siedem dni mniej do wakacji :D Quote
Qeeriefire Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 deer_1987 napisał(a):kiedy wpis na blogu+? :D Już jest :) AGILITY-http://nelaagility.bloog.pl/ Quote
taxelina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 powinnas dodac link na stale gdzies :D Quote
Qeeriefire Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 deer_1987 napisał(a):powinnas dodac link na stale gdzies :D W pierwszym poście dodam może ;) Quote
Qeeriefire Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 papillonek napisał(a):no to pocieszenie :lol: No przecież :D Quote
Yuveza Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 papillonek napisał(a):a weź ty nic nie mów ja już mam dość i chce wakacje :roll: a u siebie mówiłas że już masz dość wakacji i chce Ci sie uczyć:eviltong: Quote
Qeeriefire Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ja matury nie chce :D Ale mam dość fajnych nauczycieli, niektórych, z matematyki jest pozytywnie walnięty :evil_lol: A ja wróciłam z treningu...uwaga ...Dogfrisbee !:diabloti: Długo nie ćwiczyliśmy, a nawet bardzo, przysłużyło nam to, Nela się nakręciła i pierwszy raz oderwała 4 łapy od ziemi ! Zdjęcia mam :eviltong: Quote
Guest papillonek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wiesz co juz nic nie mówie :lol: jak cie już głowa boli a wiesz,ze jeszcze masz się uczyc,albo siedzisz od 8 do 16 w szkole to sory ale ja nic w tym przyjemnego nie widzę :roll: ale z drugiej strony szkoła to miejsce gdzie mozesz się wykazac,bo tylko szkola daje takie mozliwości np.ja chodzę na zawody,na konkursy przedmiotowe(a raczej na razie się przygotowuje do biologii) i potem przyjemnie sb odbierac nagrody.Albo ja np.lubię towarzystwo z mojej szkoły z którym to sie świetnie dogaduje i nauczycielki nie są złe ;) Quote
Yuveza Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja tylko przytoczyłam:P ja na razie mam dość lajtowo ale w tym roku chce sie bardziej postarać ;) Towarzystwa tamtego nie lubie, a nauczycielki... mogą być;) Quote
Guest papillonek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no to fajnie powodzenia życzę i wytrzymałej głowy :) Quote
Qeeriefire Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Relacje z treningu i więcej zdjęć na blogu w zakładce SZKOLENIE, a tak na zachętę :diabloti: http://nelaagility.bloog.pl/kat,41013095,index.html Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Widac ze i w to jest zaangazwana :loveu: Quote
Qeeriefire Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 deer_1987 napisał(a):Widac ze i w to jest zaangazwana :loveu: Mniej jak w agi, ale jest, skakać lubi, więc o tyle nie sprawia jej to problemu ;) Teraz śpi i pochrapuje koło mnie :D Quote
Aleksa. Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hej.:hand: Wróciłam. :) super fotki.:D idę na bloga :) Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Collie napisał(a):Mniej jak w agi, ale jest, skakać lubi, więc o tyle nie sprawia jej to problemu ;) Teraz śpi i pochrapuje koło mnie :D No to dobranoc :loveu: ja musze sherry z lozka zwalic, bo czas na spacer ;) Niunia niech sobie odpoczywa Quote
Qeeriefire Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Hej.:hand: Wróciłam. :) super fotki.:D idę na bloga :) Witamy, witamy :) Dziękujemy i miłego czytania. deer_1987 napisał(a):No to dobranoc :loveu: ja musze sherry z lozka zwalic, bo czas na spacer ;) Niunia niech sobie odpoczywa Nela dziękuje i coś łapami przebiera :eviltong: Miłego spaceru, wygłaskaj całą trójkę, a najmocniej Niunię. Quote
Yuveza Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 papillonek napisał(a):no to fajnie powodzenia życzę i wytrzymałej głowy :) dziekuje:p mam nadzieje:D No widac że Nelka to psiak żywy!:D w tym wieku skakać po talerz! super:loveu: Quote
Guest papillonek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 w tym wieku? żeś pojechała... Quote
Recommended Posts