Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strulam sie czyms i nie dalam rady.zapominalam i nie karmilam reksia w piatek ale dzisiaj dalam mu duzego miesnego batona bo nie wiedzialam czy ty bylas .moge pojechac tez jutro ale musze wiedziec przed 12-ta.po te puszki moge jechac pon.sr. po 20-tej lub prze14-ta

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

NIe wiem gdzie zniknął Reksio. Dziś byłam z nadzieją, że może jakoś cudem wlazł spowrotem, ale nadal go nie ma - kolejny dzień. Przeszłam się po okolicy -ale go nie znalazłam ...

Posted

to ile dni go nie ma- trzeba zaraz zawiadomic marzenke ona zna te panie ktore go dokarmiaja -moze one cos wiedza-nie ma co czekac tylko pytac- oby to tylko cieczka jakies suki w okolicy- ciekawe jak wylazl- w poniedzialek byl

Posted

No to ładnie... To znaczy, że znów musiał buszować poza podwórkiem, w czwartek był na posesji. Cały. Brudny niemiłosiernie ale cały i cieszący japę jak usłyszał skuter.

Posted

Problem jest ze złapaniem Reksia. Próbowaliśmy go zaszczepić, ale nic tego nie wyszło - Sedalin na niego nie działa. Jeżeli nie zacznie stawiać tej nogi to musimy przyjechać z dmuchawką i strzelić. Po czymś takim bedzie można zrobić RTG.
No chyba, że któraś z Pań podejmuje się złapania Reksia.