Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odkąd nie ma Azora i on się bardziej wycofał.
Znikło jego oparcie... A może bardziej wsparcie.

Niby się cieszy a jednak smutny.
Niby chce ale jednak nie...
Już nawet nie podchodzi aż tak blisko jak kiedyś, bo nie ma dużego kumpla.
Cieszy się że jestem, lecz za dom zwiewa...

Czy tylko ja widzę jak on przygasł? Bije z niego smutek i zagubienie...
Kurcze, jego aż nosi jak przyjeżdżam a zarazem tak to przeraża że ucieka.

Strasznie chciałabym móc wziąć go do siebie i wbić mu do łba, że nikt mu nic nie zrobi...
Ale tak, żeby już u mnie został.

Posted

Dziś zastała otwarty dom. Tj. Otwarte lekko drzwi zewnętrzne budynku. W środku wewnętrzne też, jakas szafa w przedpokoju. Nie wchodziłam, ale zawołałam czy ktoś jest. Cisza... Jeść psu nikt nie dawał dodatkowo, tylko te otwarte drzwi - nie wim, czy tam ktoś bywa, jeśli tak to dlaczego te drzwi zostawia otwarte - te na mieszkanie też. Jesli są tam nieproszeni lokatorzy... czy któraś z Was wie co jest?

Posted

w poniedzialek tez byly drzwi otwarte ,ale nie wolalam bo myslalam ze KTOS wietrzy swoje ubrania / podobno ma zgode wlascicelki /nie mialam ochoty wygarnac co mysle o wypuszczaniu psa i spychanie karmienia na innych...CZEKAM NA SWOJ GORSZY HUMOR ZEBY SOBIE ULZYC

Posted

Ja z racji tego, że nie wiedziałam czy tam ktoś jest nie zostawiałam tego leku dla niego bo cholerka wie kto co i jak. I temperatura też taka nie inna, więc chodzę sobie z prochem dla niego dla sportu :D

Posted

napotkałam fajną sprawę tylko szkoda, że tak późno, a mianowicie
Ludzie z Warszawy, prywatni, nie fundacja postanowili nakręcić program tv o adopcjach schroniskowych. Każdy 25min program będzie poświęcony jednej adopcji, czyli wizyta przed adopcyjna, wizyta ludzi w schronisku i wizyta psa w domu, a być może po czasie też wrócą do nich zobaczyć jak się pies miewa. No i szukają takich sprawdzonych adopcji. Ludzie obojętni czy młodzi, czy seniorzy, rodziny czy single. Byle w promieniu max 200km od Warszawy. jeśli w najbliższym czasie kilku dni lub kilku tyg trafi wam się taka adopcja, a ludzie wyrażą zgodę aby to nagrać to kontaktujcie się z ta osobą. Kontakt do tej osoby, która się tym zajmuje:
[email protected] tel. 604 50 74 76
a oto ich fB; http://www.facebook.com/pages/Hacker/300292469983344
podajcie dalej gdzie się da

Posted

Słoma jest - u mnie.
Ta co była w blaszaku.... Do śmieci. Szczury w niej mieszkały, obsikana i w ogóle. Jest czysta, którą mu zaniosłam dziś.
Buda była wysprzątana bo wysypana prochem na pchły i inne takie....