Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeżeli jeszcze raz się to powtórzy proponuję złożyć doniesienie do gminy o braku opieki nad psem. Może jak ukarzą właścicielkę to to poskutkuje i porozmawia z tymi panami żeby dbali o Reksia.
Jak z jedzeniem. Mam przywieźć?

Edited by gabat
Posted

W niedzielę dostaje ciepłego trochę ode mnie i sąsiadki również coś podrzucają. Ja jestem w Piasecznie/okolicach tylko w weekendy. natomiast 24-26 luty poproszę jak możecie o zastępstwo. Będę świeżo po operacji więc nie będę chwilowo w stanie chodzić. W następny weekend powinnam już jako tako funkcjonować

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, przypominam o zastępstwie za mnie. Od środy jestem w szpitalu i wrócę za ok. tydzień. Dlatego 24,25,26 nie będę mogła podjechać do psiaka. Zajmijcie się nim w nast.weekend thx

Posted

moge podjechac najchetniej tylko w niedziele,jak musze jeszcze raz to w piatek.marzenka po puszki moge wpasc nie pozniej niz za 20 minut druga we srode lub czwartek,piatek nie bo psa wioze na biopsje.czy te obroze -jesli sa nie uzywane - mozne oddac dla tych psow z rozana,,,

Posted

To lipa, bo w czwartek mama wraca późno z badań a ja muszę coś załatwić. Ale można późno nawet wpaść, ja się tak wcześnie nie kładę więc spokojnie.
Zaniosłabym dziś kilka puszek do Reksia, ale to pewnie przymarznie :/