Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1.to ja znow nie moglam zamknac furtki w poniedzialek
2.moim zdaniem nikt nie przychodzi do niego w niedziele wiec w swieta wstapie w niedziele zamiast w poniedzilaek
3.klucz dalam tez pani eli i proponuje dac jej tez karme jak bedzie

Posted

Karma jest u mnie, nie zostawiam jej jeszcze tam z racji pogody, sucha jest w wiadrze :)

Ale to się raz zdarzyło... Przejazdem byłam a miałam w prezencie mięska troszkę to postanowiłam Reksiowi sprezentować.
Tylko klucza nie miałam i przechodziłam przez płot. Cud, że mnie policja nie zgarnęła :D

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Widziałam to ogłoszenie ostatnio. Ale oni podobno mają jakieś wewnętrzne kłótnie o ten spadek więc albo się dogadali albo nic im z tego nie wyjdzie.

Uwielbiam radosną mordę Reksia jak słyszy mój skuter. Miło widzieć, że on sie cieszy mimio wszystko na widok człowieka.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

pani ela jest chora i tu nie bedzie mieszkala - do opieki i karmienia reksia zostalam tylko ja - nie dam rade byc tam codziennie i zima nie ma szans na dowiezienie czegos cieplego .a co jak pojade na urlop...

• 2 weeks later...
Posted

przeczytałam cały wątek ...

co to za polityka że dom dziedziczyć to owszem ale psa to już nie? czy pani właścicielka zrzekła się Reksia w końcu? kto go utrzymuje de facto? sama jedna mtf?

p. Ela kiedy się wyprowadza? póki co ją widzę codziennie - karmi go w końcu czy nie?

dla niezorientowanych - jeśli jeszcze ktoś tu zagląda ...

NA POSESJI SĄ CZTERY KOTY BEZDOMNE!!! na razie młode ale wiosną będzie więcej ślicznych koteczków...
totalne dzikuski - jak jedzą to muszę być najbliżej ze dwa metry bo inaczej zwiewają mimo że głodne
podejrzewam że śpią w drugiej budzie ale pewności nie mam

może ktoś ma jakiś namiar na kociarską organizację która by ją wyłapała? sterylizować je trzeba bo na wiosnę stadko będzie ...

Posted

[quote name='mtf zalesie']przejrze watek bo oferowaly sie kiedys inne osoby moze pomoga.klatke lapke zalatwie i sterylki chyba tez ,kotami z piaseczna zajmuje sie lecznica na szkolnej rogwoj.polskiego.[/QUOTE]

u p.Iwony?

a czy ona tez je wyłapuje? czy samemu trzeba i dostarczyć?

Posted

[quote name='Marzenuś']Koty tam?? Przecież Azor i Reksio nie lubiły kotów i je atakowały....[/QUOTE]

no są i to cztery ... jakie płci nie mam pojęcia bo dzikuski
urodziły się latem - matki już nie ma (?) ale kotki są ....

Posted

bede tam w przyszlym tygodniu ,bede rozmawiala w gminie o dlugu za leczenie azora ,rachunki za karme zbieram ,postaram sie dopilnowac obciazenia finansowego wlascicieli.Koty trzeba zlapac samemu,bedzie dobrze jak gmina zaplaci za sterylki bo ze strony gminy antypatyczny i bez pojecia o sprawie typ sie tym zajmuje.koty rzucaja sie na zarcie tak ze karme dziele na dwie miski i jedza wspolnie w niedalekiej odleglosci.pani ela moze dokarmia reksia ale przez plot i odgania koty napewno , chetnie by je stamtad wygonila.,

Posted

właśnie wróciłam od Reksia
dostał cieplutki makaron z warzywami, sercem i puszką

kotek tylko jeden znów ... biało-bury
taka bida głodna że nawet lęk pokonuje i do michy leci ...
Reksio dopiero jak wyjdę to wraca do budy i miski