Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wasia podeslala mi zdiecie...zobaczylam i padlam...tak piekny, dumny...a zarazem smutny ogromny misiek:loveu: Cud na 4 lapach...zakochalam sie, wpadlam...nie wiem jak to okreslic...
Pies ma niewiele czasu, w kazdej chwili moze po prostu zniknac...

[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/2830/mailgooglecom7134661.jpg[/IMG]

[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/240/mailgooglecom7140192.jpg[/IMG]

Zbieramy deklaracje na hotelik, koszt to 380zl miesiecznie...nie pozwolmy mu odejsc :(

Psy w tym schronisku znikaja...co sie z nimi dzieje nikt nie wie...ale napewno nic dobrego, pies ma niewiele czasu.

Deklaracje stale:
Vena&Vivi - 20zl :loveu:
Pirania - 10zl :loveu:
Polla 10zl:loveu:

Wplaty jednorazowe:

[B]Madzia i Lukasz - 100zl:loveu:[/B] (wplynelo)
[B]What May NN - 60zl:loveu:[/B] (wplynelo)
Firenka - 100zl:loveu:
[B]Enigma79 - 25zl:loveu:[/B] (wplynelo)
[B]Nowy domek Elzy- 30zl[/B]:loveu: (wplynelo)
[B]Pasjonatka - 50zl[/B] :loveu: (wplynelo)
[B]Haker- -100zl:loveu:[/B] (wplynelo)
[B]Pani Wakusia - 50zl[/B]:loveu: (wplynelo)
[B]Tosiakowo - 50zl[/B]:loveu: (wplynelo)
[B]Dorotka - 15zl[/B] :loveu: (wplynelo)
[B]Wazka - 50zl[/B]:loveu: (wplynelo)
[B]Magda z FM -30zl[/B] (wplynelo)

25.10.2010
Przelalam 380zl na hotelik

[B][SIZE="4"][COLOR="#ff0000"]Wybieramy imie dla cukiereczka!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195200-Bazarej-Imieninowy-dla-60kg-slodkiego-cukiereczka-do-31.10-do-22-00-)?p=15610274#post15610274[/url]

Kolczyki, wisiorki ze zdieciem- kto chce takie cudo ze zdieciem swojego psiska??
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195276-Tego-jeszcze-na-dogo-nie-było-biżuteria-ze-zdjeciami-DO-20.11.2010r.-NA-DWA-MOLOSY[/url]

[/COLOR][/SIZE][/B]

Po wielu bojach bazarkowch nasze psisko dostalo imiona Rodos-Fred:loveu::loveu:
Chrzestnymi chlopaka sa Florentynka i Polla:loveu::loveu:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga-ta']a kiedy bylo robione to zdjecie? bo bylam w poniedzialek w Olkuszu i takiego psiaka nie widzialam. Jestescie pewne, ze on nadal tam jest?[/QUOTE]
nie strasz!!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='Aga-ta']a kiedy bylo robione to zdjecie? bo bylam w poniedzialek w Olkuszu i takiego psiaka nie widzialam. Jestescie pewne, ze on nadal tam jest?[/QUOTE]

Wasia powiedziala wlasnie ze fota z dzisiaj.

Posted

[quote name='vena&vivi']Wiezs, że moge w transporcie pomóc tylko ode mnie to wsio daleko i nie po drodze ale jeśli trza będzie to wyruszam :P wiesz jak ja lubie jeździć do solca przez konin :P[/QUOTE]

Haha tak wiem wiem...pamietam te podroz:evil_lol::evil_lol:
Ale tym razem postaraj sie ten Konin ominac co:eviltong:
Moze pojade z Toba, jutro powinnam wiedziec kiedy bede w PL mysle w przeciagu tygodnia jakos...
A moze chcesz ze mna na wizyte przedadopcyjna do Bydgoszczy sie wybrac??:cool3:

Posted

zapisuje sobie wątek, ale dzisiaj nie potrafię się określić finansowo. Będę główkować. Piękny 'macho'. Może to kwestia zdjęć, ale wydaje się być zadbanym psem. Pewnie od niedawna w schronisku. Wiadomo coś o nim więcej.

Posted

[quote name='fioneczka']wymiękłam ... jesssso jaki piękny

fur ... przepraszam że nie mogę wspomóc finansowo :oops:
popytam znajomych może coś na bazarek podarują ale mnie raczej jak VV traktują :oops:[/QUOTE]

Nie przepraszaj bo ubije:mad:
Dziekuje Fioneczko:loveu:

[quote name='marysia55']zapisuje sobie wątek, ale dzisiaj nie potrafię się określić finansowo. Będę główkować. Piękny 'macho'. Może to kwestia zdjęć, ale wydaje się być zadbanym psem. Pewnie od niedawna w schronisku. Wiadomo coś o nim więcej.[/QUOTE]

Ciesze sie Marysiu ze zajzalas, szczescie przynoscisz psiakom z tego co zauwazylam:loveu:

[quote name='madzia13']Furciaczku, od nas 100zł na hotelik :)[/QUOTE]

[quote name='What May NN']ode mnie 50zł, ale proszę o przypomnienie na PW..[/QUOTE]

Dziekuje kochani!!