Shania Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 trzymam kciuki za wystraszonego aniołka.. Quote
agusiazet Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Przelałam na konto Natalii 15 zł za odpchlnie Tusi! Zostało 145 zł 41 gr. Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='agusiazet']Przelałam na konto Natalii 15 zł za odpchlnie Tusi! Zostało 145 zł 41 gr.[/QUOTE] dziękuję Kochana :) !!! Quote
mona132 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tusia w koncu pod prawdziwą opieka , wiem ze to tylko etap w drodze do docelowego domu ale i tak strasznie sie cieszę Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jak tam u Tusi? przypominam jakby co, że ma u mnie 140 zł z groszami:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='agusiazet']Jak tam u Tusi? przypominam jakby co, że ma u mnie 140 zł z groszami:)[/QUOTE] przylaczam sie do pytania:) jak tam sunia sie miewa??? Quote
Astaroth Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 U Tusi właściwie bez zmian. Jutro mija termin zdjęcia szwów ale chyba ją przetrzymam do środy bo w jednym miejscu troche się babrze, pewnie dlatego że dziewczyna leży całe dnie plackiem na brzuchu. Ale małe postępy są, czasem zdarzy jej się zamerdać, czasem nawet pokazuje brzuszek jak się do niej mówi. Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 super:multi::multi: malymi kroczkami do przodu;);) Quote
obraczus87 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']super:multi::multi: malymi kroczkami do przodu;);)[/QUOTE] Cieszę sie ogromnie :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Informuję, iz dzieciaki Tusi - Kreciki od niedzieli są w swoim własnym domku :) Państwo zdecydowali sie na adopcje suni i pieska razem ;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='obraczus87']Cieszę sie ogromnie :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Informuję, iz dzieciaki Tusi - Kreciki od niedzieli są w swoim własnym domku :) Państwo zdecydowali sie na adopcje suni i pieska razem ;)[/QUOTE] juz w niediele pojechaly??? EKSTRA!!!!!!!!!! Quote
jola_li Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='obraczus87'] Informuję, iz dzieciaki Tusi - Kreciki od niedzieli są w swoim własnym domku :) Państwo zdecydowali sie na adopcje suni i pieska razem ;)[/QUOTE] :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
obraczus87 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']juz w niediele pojechaly??? EKSTRA!!!!!!!!!![/QUOTE] Pan pojechał po Kreciki osobiście :) udało Mu sie wczoraj przyjechac :) bardzoooo sie ciesze :) Quote
agusiazet Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Brawo, maluchy tylko szczęścia i wspaniałych właścicieli!!! Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tusia otrzymuje od Staszka, który jest w DS prezent w kwocie 50zł :) Aga gdy dotra pieniążki, potwierdź na wątku Staszka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176092-Staszek-z-dworca-w-końcu-dotarł-na-stację-DOM-STAŁY!!!-Dziękuję-wszystkim[/URL]-!!! :) Quote
Ellig Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Witam serdecznie czy faktura za sterylke Tusi zostala wyslana do Soemy? Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Ellig']Witam serdecznie czy faktura za sterylke Tusi zostala wyslana do Soemy?[/QUOTE] Juz dawno Astaroth ją wysłała... Quote
Ellig Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='obraczus87']Cieszę sie ogromnie :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Informuję, iz dzieciaki Tusi - Kreciki od niedzieli są w swoim własnym domku :) Państwo zdecydowali sie na adopcje suni i pieska razem ;)[/QUOTE] Cudnie bardzo sie ciesze:) Quote
Ellig Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='obraczus87']Juz dawno Astaroth ją wysłała...[/QUOTE] Dziekuje Marta:) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Ellig']Dziekuje Marta:)[/QUOTE] Nie masz za co dziekować ;) Quote
Astaroth Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 właśnie sprawdzałam konto i mam już zwrot sterylkę Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Astaroth']właśnie sprawdzałam konto i mam już zwrot sterylkę[/QUOTE] Super :) !!! Quote
Recommended Posts