sleepingbyday Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 mówię o jednorazowym zabiegu, plus koszty dodatkowych szykan, anestezja i takie tam. nie chodzi o leczenie wieloletnie, bo to siłą rzeczy na raty jest rozkładane, w końcu nie płacisz za lata opieki z góry. Ale w sumie nie wiem, może i jednorazowych operacji też nie dają na raty. na powstańców kilka lat temu zaproponowałam na jakie raty rozłożyc, zgodzili sie i podpisałam odpowiedni papier. ale może eossi nie będzie potrzebować. Quote
mala_czarna Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 mówię o jednorazowym zabiegu, plus koszty dodatkowych szykan, anestezja i takie tam. nie chodzi o leczenie wieloletnie, bo to siłą rzeczy na raty jest rozkładane, w końcu nie płacisz za lata opieki z góry. Ale w sumie nie wiem, może i jednorazowych operacji też nie dają na raty. na powstańców kilka lat temu zaproponowałam na jakie raty rozłożyc, zgodzili sie i podpisałam odpowiedni papier. ale może eossi nie będzie potrzebować. Mój post powyżej to ten jednorazowy zabieg, w sensie operacja guzów listwy mlecznej. Quote
eossi Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Moja sunia już po operacji , niestety nowotwór jest złośliwy co dalej robic nie wiem musze sie jakos ogarnąc po tej wiadomości Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 eossi, czy w wyniku histo były dodatkowe informacje? np najskuteczniejsze leki stosowane przy tym rodzaju guza? Byc może możliwe będzie i zasadne leczenie farmakologiczne, wbrew pozorom to się zdarza. Znam psiaka po złosliwym guzie jąder, żyje juz ze 2-3 lata od diagnozy i nie ma przerzutów, jest zdrowy. Znam takie, które miały chemie i żyły jeszcze dość długo. Nawet paliatywna chemia potrafi dać kilka miesięcy czy rok dobrego życia. Trzymajcie się mocno! Quote
eossi Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 jesteśmy pod opieka dr. Jagielskiego z Białobrzeskiej Quote
Olena84 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Moja sunia też złośliwy, ona ma 15 lat więc chemii nie stosujemy tylko przeciwbólowe. Quote
mala_czarna Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 jesteśmy pod opieka dr. Jagielskiego z Białobrzeskiej Dopiero dzisiaj przeczytałam tę smutną wiadomość :( Eossi, trzymajcie się jakoś, ja wiem, że to dość głupio zabrzmi, ale złośliwy czy nie, jesteście pod dobrą opieką, to raz, a dwa, mocno będę teraz zaciskać kciuki, żeby psiunia jak najdłużej z wami była, i przede wszystkim, żeby jak najdłużej cieszyła się dobrym samopoczuciem, bo to jest najważniejsze, a nie wynik. Ja i tak wierzę w cuda, bo się zdarzają, nawet dziecko to wie. Głowa do góry!! Quote
eossi Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 dzięki wszystkim za wsparcie , dobre rady i miłe słowa , moja sunia ma 20% zagrożenie wiec nie jest źle polecam dr.Jagielskiego konkretny rzeczowy i miły lekarz - pozdrawiam i ściskam wszystkich mocno Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 to bardzo dobre wiadomości. olena, a ta chemia paliatywna, rozmawialiście o niej z lekarzem? nie zawsze jest zasadna, ale bywa, że można i warto.... Quote
Olena84 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 to bardzo dobre wiadomości. olena, a ta chemia paliatywna, rozmawialiście o niej z lekarzem? nie zawsze jest zasadna, ale bywa, że można i warto.... mojej suni już niestety niewiele zostało, dodatkowo ma problemy z chodzeniem i kręgosłupem, więc chemia może i by troszkę przedłużyła ale nie wiem co wtedy z kręgosłupem:( Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 no to obgadaj z wetem, on może konsultować z ortopedą przecież. Quote
eossi Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Witam Moja sunia ma się lepiej ! trzymam kciuki,żeby to złe już nie powróciło. a co tam u Tusi ? przesyłam dla niej 50 zł. pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
eossi Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Astaroth - na stronie hotelu Dogiland - jest informacja - hotel zamknięty do odwołania ! Quote
Astaroth Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Tak. Od dłuższego czasu odkładam napisanie posta tutaj. Wracam do Warszawy, zawieszam działalność. Wychodzi na to że Tusia jedzie ze mną. Może dla niej to i lepiej, nauczy się poruszania po mieście. Znalazła się sponsorka na karmę. Za przelew bardzo dziękuję przyda się na odrobaczenie i jakiś spot on bo kiltix już kończy ważność. Będę informować jak sobie radzi. Quote
eossi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 szkoda ,że tak wspaniały hotel zawiesza działalność a co z psiakami ,które czekały na adopcję ? oprócz Tusi chyba była Saba , Lesio ? Quote
Ellig Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Tak. Od dłuższego czasu odkładam napisanie posta tutaj. Wracam do Warszawy, zawieszam działalność. Wychodzi na to że Tusia jedzie ze mną. Może dla niej to i lepiej, nauczy się poruszania po mieście. Znalazła się sponsorka na karmę. Za przelew bardzo dziękuję przyda się na odrobaczenie i jakiś spot on bo kiltix już kończy ważność. Będę informować jak sobie radzi. W takim razie kasuję ogłoszenia Tusi, stało sie to co miało się stać już dawno jak mówiła kiedyś obraczus, powodzenia Tusiu. Ogłoszenie, które robiłam miesiąc temu i wyróżniłam do marca. http://olx.pl/oferta/niewielka-sunia-czeka-na-dom-CID103-ID77ahF.html Statystyki: Wyświetleń: 2712 Tel: 249 Quote
eossi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Astaroth - skasowałaś wszystkie swoje wątki ??? czy masz zamiar wylogować się z dogo na zawsze ? czy Tusia naprawdę jest z Tobą ? czy jest bezpieczna ? jeżeli Tusia znalazła u Ciebie swój DOM - taki na zawsze - to proszę napisz o tym . Quote
Astaroth Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nie kasowałam żadnych wątków, nie prowadzę żadnych wątków więc nawet nie miałabym jak. Tusia jest u mnie ale dalej szuka domu. Quote
Ellig Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nie kasowałam żadnych wątków, nie prowadzę żadnych wątków więc nawet nie miałabym jak. Tusia jest u mnie ale dalej szuka domu. Jeżeli Tusia dalej szuka domu, to poproszę nowe dane do ogłoszeń. Czy tylko zmienić na Warszawę? Czego nauczyła się Tusia? Quote
Astaroth Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Będę bardzo wdzięczna za ogłoszenia. Może poczekajmy z nimi do końca listopada. Tusia radzi sobie lepiej niż myślałam, ale jednak żeby móc napisać że bez problemu porusza się po mieście, potrzebuje jeszcze trochę czasu. Quote
Ellig Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Będę bardzo wdzięczna za ogłoszenia. Może poczekajmy z nimi do końca listopada. Tusia radzi sobie lepiej niż myślałam, ale jednak żeby móc napisać że bez problemu porusza się po mieście, potrzebuje jeszcze trochę czasu. Nie mogę czekac, już edytowałam ogłoszenie, jest wyróżnione do 4 marca, to kosztuje dlatego zmieniłam tylko dane. Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Natalia, poradziliście z innymi psiakami hotelikowanymi? potrzebujecie jakiegoś logistycznego wsparcia? choć widzę, że to już po wszystkim napisałaś, więc pewnie ogarnięte? jakby co, dzwoń, pisz. na dobrą sprawę powiem ci, ze ja wciaz nie wiem, czy mania poszła do tego domu, co był chętny... strasznie mi się rozjechało ostatnio jeżdżenie do kor - pracuje do późna, a nawet w weekendy, albo mam delegację, albo choruję, non stop jakaś przeszkoda, masakra! Quote
Recommended Posts