Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniała ta suczka!!! Charakteru może jej pozazdrościć niejeden, teoretycznie znajdujący się wyżej w hierarchii gatunkowej, człowiek. Jeśli nie znajdziecie żadnego innegro chętnego zbieracza pieniędzy, to oferuję swoją pomoc w tym zakresie! Udostępnię tylko swoje konto i będę sumiennie podawać, ile i od kogo wpłynęło, nie podejmuję się naganiania kasy i upominania niewywiązujących się! Zbieram tylko na Sambora i ew. z bazarków, które organizuję, więc nie pogubię się! Mogę jednorazowo oferować suni - bohaterce 30 zł. Dajcie znać jakby co!

Posted

Jaka cudowna mądra ta suka:-( Uratowała chociaż dwoje dzieci...
A co to za miejsce, chyba gorsze jak pseudohodowla.
I to matka naszego Cypiska???
Obraczus 5zł z Cypiska mogę zadeklarować na niunię

Posted

[quote name='agusiazet']Wspaniała ta suczka!!! Charakteru może jej pozazdrościć niejeden, teoretycznie znajdujący się wyżej w hierarchii gatunkowej, człowiek. Jeśli nie znajdziecie żadnego innegro chętnego zbieracza pieniędzy, to oferuję swoją pomoc w tym zakresie! Udostępnię tylko swoje konto i będę sumiennie podawać, ile i od kogo wpłynęło, nie podejmuję się naganiania kasy i upominania niewywiązujących się! Zbieram tylko na Sambora i ew. z bazarków, które organizuję, więc nie pogubię się! Mogę jednorazowo oferować suni - bohaterce 30 zł. Dajcie znać jakby co![/QUOTE]

AGA to ja bym Cie poprosila o zbieranie pieniazkow :) ja sie zajme przypominaniem i poganianiem ;) Kochana czy Ty bedziesz wysylac numer konta czy ja mam to robic??

[quote name='Awit']Jaka cudowna mądra ta suka:-( Uratowała chociaż dwoje dzieci...
A co to za miejsce, chyba gorsze jak pseudohodowla.
I to matka naszego Cypiska???
Obraczus 5zł z Cypiska mogę zadeklarować na niunię[/QUOTE]

AWIT nie.. to nie jest mama Cypiska. To mama KRECIKÓW: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192041-Krecik-2-miesi%C4%99czna-sunia-uratowana-ze-strasznego-miejsca[/url]

Cypisek jest starszy od Krecikow. Pozostale dzieci (6 szczeniakow) zostalo zakopane...

[quote name='ostatniaszansa']Ja rowniez oferuje 30zl, poprosze na pw numer konta :) /Agnieszka[/QUOTE]

Bardzoooo dziekuję!!!!!!!!!!

Posted

weszłam to z podpisu obraczus87 .. dzielna i mądra sunia ..
napisałam do Arktyki z zapytaniem o DT dla mateczki.
Przydałoby się kilka szczegółów o suni, jej wielkość, wiek i usposobienie .. czy ma jakieś problemy zdrowotne, skórne itp .. Arktyka ma już kilka psiaków, z reguły w starszym wieku z problemami zdrowotnymi .. ale niekoniecznie .. więc musi rozważyć wszystkie okoliczności zanim podejmie jakąkolwiek decyzję ..

uzupełnijcie proszę wątek o takie info. Myślę, że Arktyka tu zajrzy, poczyta i napisze co sądzi.

edit

ehhh...chyba źle coś zrozumiałam z tego pośpiechu .. za szybko przeglądałam wątek i wydawało mi się, że poszukiwany jest DT, wróciłam na moment do pierwszego postu, czytam go again .. i chodziło o bezpłatny ..

Posted

No tak, gapa jestem, przecież Cypis był starszy:-)
Ale nieważne, ten sam schron to przecież rodzeństwo wspólnej niedoli.
Suka wspaniała, ten kto ją zaadoptuje, będzie szczęściarzem

Posted

ilon_n tanszego DT nie znajdziemy :) u Natalii mamy opcje wprawdzie w kojcu, ale za 8zł dziennie. Suka jest wycofana. Pewnie zaciążona już. Nie wiemy nic więcej na JEj temat... do psów pewnie oki, bo mieszka z innymi... wielkość chyba do połowy łydki. O wieku nic nie wiem. Jest młoda. Myslę, że ma 2 lata, ale wszystko na pewno bedziemy wiedzieć gdy ją zabierzemy.

Posted

[quote name='blueberrykiss']Jestem dziewczyny. Chyba mi serce niedługo pęknie od tych nieszczęść:(

Poproszę o nr konta. Narazie mogę jednorazowo coś wrzucić...[/QUOTE]

Już wysyłam i bardzo dziekuję!!!

Mnie serce pękło już dawno temu....

Posted

[quote name='obraczus87']Paulinken dziekuje!

Trzeba pomyslec nad bazarkiem w ktorym wybierzemy imie dla Mamusi :)[/QUOTE]

Doskonaly pomysl:)