Lu_Gosiak Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ale super:):) ogromnie dziekujemy Elig za zgloszenie suni:):) Quote
ostatniaszansa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 zapisuje sobie watek, biedna, dzielna sunieczka :( /Agnieszka Quote
agusiazet Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wspaniała ta suczka!!! Charakteru może jej pozazdrościć niejeden, teoretycznie znajdujący się wyżej w hierarchii gatunkowej, człowiek. Jeśli nie znajdziecie żadnego innegro chętnego zbieracza pieniędzy, to oferuję swoją pomoc w tym zakresie! Udostępnię tylko swoje konto i będę sumiennie podawać, ile i od kogo wpłynęło, nie podejmuję się naganiania kasy i upominania niewywiązujących się! Zbieram tylko na Sambora i ew. z bazarków, które organizuję, więc nie pogubię się! Mogę jednorazowo oferować suni - bohaterce 30 zł. Dajcie znać jakby co! Quote
Awit Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jaka cudowna mądra ta suka:-( Uratowała chociaż dwoje dzieci... A co to za miejsce, chyba gorsze jak pseudohodowla. I to matka naszego Cypiska??? Obraczus 5zł z Cypiska mogę zadeklarować na niunię Quote
ostatniaszansa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja rowniez oferuje 30zl, poprosze na pw numer konta :) /Agnieszka Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='agusiazet']Wspaniała ta suczka!!! Charakteru może jej pozazdrościć niejeden, teoretycznie znajdujący się wyżej w hierarchii gatunkowej, człowiek. Jeśli nie znajdziecie żadnego innegro chętnego zbieracza pieniędzy, to oferuję swoją pomoc w tym zakresie! Udostępnię tylko swoje konto i będę sumiennie podawać, ile i od kogo wpłynęło, nie podejmuję się naganiania kasy i upominania niewywiązujących się! Zbieram tylko na Sambora i ew. z bazarków, które organizuję, więc nie pogubię się! Mogę jednorazowo oferować suni - bohaterce 30 zł. Dajcie znać jakby co![/QUOTE] AGA to ja bym Cie poprosila o zbieranie pieniazkow :) ja sie zajme przypominaniem i poganianiem ;) Kochana czy Ty bedziesz wysylac numer konta czy ja mam to robic?? [quote name='Awit']Jaka cudowna mądra ta suka:-( Uratowała chociaż dwoje dzieci... A co to za miejsce, chyba gorsze jak pseudohodowla. I to matka naszego Cypiska??? Obraczus 5zł z Cypiska mogę zadeklarować na niunię[/QUOTE] AWIT nie.. to nie jest mama Cypiska. To mama KRECIKÓW: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192041-Krecik-2-miesi%C4%99czna-sunia-uratowana-ze-strasznego-miejsca[/url] Cypisek jest starszy od Krecikow. Pozostale dzieci (6 szczeniakow) zostalo zakopane... [quote name='ostatniaszansa']Ja rowniez oferuje 30zl, poprosze na pw numer konta :) /Agnieszka[/QUOTE] Bardzoooo dziekuję!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Jutro zabieram sie za reklamowanie watku. Teraz mnie dopadla goraczka. Ide spac. Quote
Lu_Gosiak Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 to sie kuruj Obraczus:)\ mnie tez dopadlo jakies przeziebienie, taki czas chorob ogromne dzieki wszystkim odwiedzajacym i pomagajacym dzielnej mamie:):) Quote
ilon_n Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 weszłam to z podpisu obraczus87 .. dzielna i mądra sunia .. napisałam do Arktyki z zapytaniem o DT dla mateczki. Przydałoby się kilka szczegółów o suni, jej wielkość, wiek i usposobienie .. czy ma jakieś problemy zdrowotne, skórne itp .. Arktyka ma już kilka psiaków, z reguły w starszym wieku z problemami zdrowotnymi .. ale niekoniecznie .. więc musi rozważyć wszystkie okoliczności zanim podejmie jakąkolwiek decyzję .. uzupełnijcie proszę wątek o takie info. Myślę, że Arktyka tu zajrzy, poczyta i napisze co sądzi. edit ehhh...chyba źle coś zrozumiałam z tego pośpiechu .. za szybko przeglądałam wątek i wydawało mi się, że poszukiwany jest DT, wróciłam na moment do pierwszego postu, czytam go again .. i chodziło o bezpłatny .. Quote
Awit Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No tak, gapa jestem, przecież Cypis był starszy:-) Ale nieważne, ten sam schron to przecież rodzeństwo wspólnej niedoli. Suka wspaniała, ten kto ją zaadoptuje, będzie szczęściarzem Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ilon_n tanszego DT nie znajdziemy :) u Natalii mamy opcje wprawdzie w kojcu, ale za 8zł dziennie. Suka jest wycofana. Pewnie zaciążona już. Nie wiemy nic więcej na JEj temat... do psów pewnie oki, bo mieszka z innymi... wielkość chyba do połowy łydki. O wieku nic nie wiem. Jest młoda. Myslę, że ma 2 lata, ale wszystko na pewno bedziemy wiedzieć gdy ją zabierzemy. Quote
agusiazet Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Obraczus87, to ja Ci podam mój numer konta i dane na PW i możesz podsyłać zainteresowanym:) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='agusiazet']Obraczus87, to ja Ci podam mój numer konta i dane na PW i możesz podsyłać zainteresowanym:)[/QUOTE] Agusiazet bardzo Ci dziekuję !!! Quote
paulinken Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wrzuciłam mamulkę tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194839-Poszukiwana-srednia-kudlata-suczka-jak-na-zdjeciu-dla-swietnego-domku-w-Niemczech[/URL] Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Paulinken dziekuje! Trzeba pomyslec nad bazarkiem w ktorym wybierzemy imie dla Mamusi :) Quote
.blueberry. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jestem dziewczyny. Chyba mi serce niedługo pęknie od tych nieszczęść:( Poproszę o nr konta. Narazie mogę jednorazowo coś wrzucić... Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='blueberrykiss']Jestem dziewczyny. Chyba mi serce niedługo pęknie od tych nieszczęść:( Poproszę o nr konta. Narazie mogę jednorazowo coś wrzucić...[/QUOTE] Już wysyłam i bardzo dziekuję!!! Mnie serce pękło już dawno temu.... Quote
Ellig Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='obraczus87']Paulinken dziekuje! Trzeba pomyslec nad bazarkiem w ktorym wybierzemy imie dla Mamusi :)[/QUOTE] Doskonaly pomysl:) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Czy jest ktoś chętny na wykonanie takiego bazarku ??:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='obraczus87']Czy jest ktoś chętny na wykonanie takiego bazarku ??:)[/QUOTE] tak, ja zrobie potem:) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']tak, ja zrobie potem:)[/QUOTE] dziekuję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Punisher Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 deklaruje stale wpłaty 248 zł miesięcznie. Zbierajcie kasę na veta. poproszę nr konta hotelu to będę wpłacał bezpośrednio i będzie prościej:icon_roc: Quote
Recommended Posts