Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szwy zdjęte, troche w jednym miejscu jest brzydko ale się goi. W poniedziałek będę u wetki to zapytam kiedy można szczepić po sterylce i co myśli o tym jej pęchcerzu czy nie przydałoby się badania moczu zrobić. Tusia zna już trasę boks-dom, więc pokonuje ją sama na smyczy, może nie jest to chodzenie, tylko czołganie ale zawsze.

Posted

Postępy są minimalne, jeszcze to trochę potrwa. Wróciła już do boksu i wiekszość czasu spędza w budzie. Wiekszą aktywność wykazuje wieczorem jak się do niej przychodzi z jedzeniem ale po wejściu do boksu chowa się z powrotem w budzie. Wczoraj nawet zaczepiała mnie łapką ale wyjść nie chciała. Dzisiaj mama mi mówiła że wyszła do niej ale zaraz się wcisnęła w kont boksu i była bardzo wystraszona. Czyli "chciałabym ale boje się". Z badaniem moczu nie wiem, przyznaje że zapomniałam, byłam na kastracji i okazało się ze pies ma problemy z wątrobą prawdopodobnie bo dostał wstrząsu po ketaminie. Nieźle nas nastraszył, na szczęście już jest ok, ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o Tusie.
Będę w tym tyg to nadrobie, wziełabym próbkę odrazu żeby dodatkowo nie jeździć ale musze najpierw pomyśleć jak go wogóle "pobrać".

Posted

[quote name='Astaroth']
Będę w tym tyg to nadrobie, wziełabym próbkę odrazu żeby dodatkowo nie jeździć ale musze najpierw pomyśleć jak go wogóle "pobrać".[/QUOTE]
mnie uczyla wetka podstawiania lyzki wazowej ...:razz:

Posted

Moze problem lezy w tym ,ze ma klopot z oddawaniem moczu, np. boli ja i dlatego sie wstrzymuje.
Ja tez lapalm mocz lyzka wazowa....
Szkoda mi bardzo Tusi.