Marzycielka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ok już doczytałam z tym odrobaczeniem i nocowaniem u wetek. Czy ok 2 DT mamy tak?? Jeszcze 4 potrzebne? Kto da DT?????? Quote
erka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Potrzebne pilnie dt dla maluszków. Prosimy o pomoc! Quote
Kenny Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 nie zostawimy. wiem jak to jest być z 6 szczeniaków na głowie i bez pomysłu co robić. też będę wieczorem i napiszę co wymyśliłam. spokojnie. Quote
irenaka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Melduję się na wątku, ale szczerze mówiąc czuję się kompletnie bezużyteczna:-(. Nie mam pomysłu, kto może zabrać maluchy:-( A co z mamą szczeniąt? Nie można faceta namówić na sterylkę? Quote
Kamila Proc Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja moge jedynie przypominac o watku Quote
erka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A czy póki się czegoś nie wymyśli, można by troche poprawic warunki szczeniorkom tam , gdzie są i zawieźc karmę? Quote
weszka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jaka gromada :( Głupota ludzka powalająca... No nic jak już są na tym świecie to coś trzeba wymyślić żeby im pomóc. A rodzice jacy są? Są szanse na zdjęcia mamy i ewentualne domysły co do domniemanego tatusia? To tak żeby mniej więcej wiedzieć co z maluszków może wyrosnąć. Póki co nie mam lepszego pomysłu niż zrobienie im allegro - Rudziu zrobić? Nad dalszymi ewentualnymi rozwiązaniami myślę... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Erko , maluchy są dokarmiane przez sąsiada który nas o tym powiadomił, jednak one musza być jak najszybciej zabrane bo podobno są w kiepskim stanie ogólnie. Zarobaczone, zapchlone, nieszczepione matka podobno też w strasznym stanie :( Matka podobno trochę labkowata , ale nie wiem nie widziałam , pan ma postarać się o jej zdjęcia . Nie miałam dziś czasu się tym zająć :( Potwierdziłam w gabinecie że maluchy mogą tam zostać kilka dni jak tylko nie będą wrzeszczały. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='weszka']Jaka gromada :( Głupota ludzka powalająca... No nic jak już są na tym świecie to coś trzeba wymyślić żeby im pomóc. A rodzice jacy są? Są szanse na zdjęcia mamy i ewentualne domysły co do domniemanego tatusia? To tak żeby mniej więcej wiedzieć co z maluszków może wyrosnąć. Póki co nie mam lepszego pomysłu niż zrobienie im allegro - Rudziu zrobić? Nad dalszymi ewentualnymi rozwiązaniami myślę...[/QUOTE] Weszko na razie chyba nie ma sensu robić allegro, nie wiadomo w jakim naprawdę stanie zdrowia są te maluchy , najbardziej teraz potrzebne są im DT żeby doszły do siebie . Z tego co mówił ten sąsiad to sunia tak ok. 20 kg ojciec nie mam pojęcia, ja sama z tym panem jeszcze nie rozmawiałam :( Najgorsze jest to ze wyjeżdżam ... Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 moze bazarek imieninkowy dochod np na karme czy ew platny dt??? Quote
andzia69 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 teraz to już jakaś masakra z tymi maluszkami:-(:-(:-( Rudzia...wiesz...patrzac po tych zdjęciach nie wydaje mi się, ze one mają 3 mies...ja bym im dała 6-8 tyg. max...no chyba, ze te zdjęcia siakos tak przekłamują...:shake: dzisiaj rano miałam telefon, ze znaleziono 5 szczeniaków w reklamówce na śmietniku...nawet nie pisałam, bo zero szans na pomoc dla nich:( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='andzia69']teraz to już jakaś masakra z tymi maluszkami:-(:-(:-( Rudzia...wiesz...patrzac po tych zdjęciach nie wydaje mi się, ze one mają 3 mies...ja bym im dała 6-8 tyg. max...no chyba, ze te zdjęcia siakos tak przekłamują...:shake: dzisiaj rano miałam telefon, ze znaleziono 5 szczeniaków w reklamówce na śmietniku...nawet nie pisałam, bo zero szans na pomoc dla nich:([/QUOTE] Andziu zdjęcia są chyba zrobione jakiś czas temu . Masakra jest z psami , o kotach nie wspomnę u wetów już klatek brakuje :( Ja naprawdę coraz częściej myślę że dla niektórych najlepszym wyjściem byłaby eutanazja żeby nie skazywać ich na takie życie , choć serce mi pęka na samą myśl o tym że tak myślę :( ale odkąd jestem na dogo to z dnia na dzień coraz większe przerażenie mnie ogarnia :(póki w drastyczny sposób nie ograniczy się liczby psów to nie damy rady , nie jesteśmy w stanie choćby nas tu nie wiem ilu było :(:(:(A przejazd przez polską wieś jest w stanie doprowadzić człowieka do głębokiej depresji Paoii bazarek imionkowy na pewno będzie , jak już będzie wiadomo że udało nam się zabrać maluchy i gdzieś je umieścić. Quote
DuDziaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 masakra to jest.... Rudzia jak dasz rade to przydałyby się jakieś nowsze fotki jak wrócisz :) Kurcze ale dla mnie te psiaki to ewenement ;) każdy inny z miotu :) A juz wogóle numerek 3 to jest arcydzieło z tym nakrapianiem i łatkami :loveu: Quote
Kenny Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Rudzia proszę zadzwoń do mnie jutro jak możesz - 784-378-280. może coś da się wymyślić. Quote
Kenny Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Kenny']Rudzia proszę zadzwoń do mnie jutro jak możesz - 784-378-280. może coś da się wymyślić.[/QUOTE] lub możesz tez teraz jak chcesz i masz czas. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Kenny']Rudzia proszę zadzwoń do mnie jutro jak możesz - 784-378-280. może coś da się wymyślić.[/QUOTE] Oczywiście że mogę :) wielkie dzięki zadzwonię tak po 10.00 bo rano mam za...b w pracy . Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 rudzia wiec ten bazarek potrzebny imieninkowy?? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='paoiii']rudzia wiec ten bazarek potrzebny imieninkowy??[/QUOTE] A możesz zrobić ? dasz radę ? bo ja już przed wyjazdem pewnie nie zdążę , dopiero jak wrócę . Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='DuDziaczek']masakra to jest.... Rudzia jak dasz rade to przydałyby się jakieś nowsze fotki jak wrócisz :) Kurcze ale dla mnie te psiaki to ewenement ;) każdy inny z miotu :) A juz wogóle numerek 3 to jest arcydzieło z tym nakrapianiem i łatkami :loveu:[/QUOTE] Nr 3 to mój ulubieniec, widzieliście jakie ma rzęsy cudowne . Dzięki że jesteście, bo wczoraj byłam załamana , dziś wierzę że się uda :) pędzę pakować fanty bazarkowe :) Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 to zrobie do 28.10 z mozliwoscią nadania 3 imion :), tylko pozniej bede prosiła np twoj numer konta do przelewów.. Quote
Recommended Posts