Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się na wątku, ale szczerze mówiąc czuję się kompletnie bezużyteczna:-(.
Nie mam pomysłu, kto może zabrać maluchy:-(
A co z mamą szczeniąt? Nie można faceta namówić na sterylkę?

Posted

Jaka gromada :( Głupota ludzka powalająca... No nic jak już są na tym świecie to coś trzeba wymyślić żeby im pomóc.
A rodzice jacy są? Są szanse na zdjęcia mamy i ewentualne domysły co do domniemanego tatusia? To tak żeby mniej więcej wiedzieć co z maluszków może wyrosnąć.
Póki co nie mam lepszego pomysłu niż zrobienie im allegro - Rudziu zrobić?
Nad dalszymi ewentualnymi rozwiązaniami myślę...

Posted

Erko , maluchy są dokarmiane przez sąsiada który nas o tym powiadomił, jednak one musza być jak najszybciej zabrane bo podobno są w kiepskim stanie ogólnie. Zarobaczone, zapchlone, nieszczepione matka podobno też w strasznym stanie :(
Matka podobno trochę labkowata , ale nie wiem nie widziałam , pan ma postarać się o jej zdjęcia .
Nie miałam dziś czasu się tym zająć :(
Potwierdziłam w gabinecie że maluchy mogą tam zostać kilka dni jak tylko nie będą wrzeszczały.

Posted

[quote name='weszka']Jaka gromada :( Głupota ludzka powalająca... No nic jak już są na tym świecie to coś trzeba wymyślić żeby im pomóc.
A rodzice jacy są? Są szanse na zdjęcia mamy i ewentualne domysły co do domniemanego tatusia? To tak żeby mniej więcej wiedzieć co z maluszków może wyrosnąć.
Póki co nie mam lepszego pomysłu niż zrobienie im allegro - Rudziu zrobić?
Nad dalszymi ewentualnymi rozwiązaniami myślę...[/QUOTE]

Weszko na razie chyba nie ma sensu robić allegro, nie wiadomo w jakim naprawdę stanie zdrowia są te maluchy , najbardziej teraz potrzebne są im DT żeby doszły do siebie .

Z tego co mówił ten sąsiad to sunia tak ok. 20 kg ojciec nie mam pojęcia, ja sama z tym panem jeszcze nie rozmawiałam :(
Najgorsze jest to ze wyjeżdżam ...

Posted

teraz to już jakaś masakra z tymi maluszkami:-(:-(:-( Rudzia...wiesz...patrzac po tych zdjęciach nie wydaje mi się, ze one mają 3 mies...ja bym im dała 6-8 tyg. max...no chyba, ze te zdjęcia siakos tak przekłamują...:shake:

dzisiaj rano miałam telefon, ze znaleziono 5 szczeniaków w reklamówce na śmietniku...nawet nie pisałam, bo zero szans na pomoc dla nich:(

Posted

[quote name='andzia69']teraz to już jakaś masakra z tymi maluszkami:-(:-(:-( Rudzia...wiesz...patrzac po tych zdjęciach nie wydaje mi się, ze one mają 3 mies...ja bym im dała 6-8 tyg. max...no chyba, ze te zdjęcia siakos tak przekłamują...:shake:

dzisiaj rano miałam telefon, ze znaleziono 5 szczeniaków w reklamówce na śmietniku...nawet nie pisałam, bo zero szans na pomoc dla nich:([/QUOTE]

Andziu zdjęcia są chyba zrobione jakiś czas temu .

Masakra jest z psami , o kotach nie wspomnę u wetów już klatek brakuje :(
Ja naprawdę coraz częściej myślę że dla niektórych najlepszym wyjściem byłaby eutanazja żeby nie skazywać ich na takie życie , choć serce mi pęka na samą myśl o tym że tak myślę :( ale odkąd jestem na dogo to z dnia na dzień coraz większe przerażenie mnie ogarnia :(póki w drastyczny sposób nie ograniczy się liczby psów to nie damy rady , nie jesteśmy w stanie choćby nas tu nie wiem ilu było :(:(:(A przejazd przez polską wieś jest w stanie doprowadzić człowieka do głębokiej depresji

Paoii bazarek imionkowy na pewno będzie , jak już będzie wiadomo że udało nam się zabrać maluchy i gdzieś je umieścić.

Posted

masakra to jest....
Rudzia jak dasz rade to przydałyby się jakieś nowsze fotki jak wrócisz :)
Kurcze ale dla mnie te psiaki to ewenement ;) każdy inny z miotu :) A juz wogóle numerek 3 to jest arcydzieło z tym nakrapianiem i łatkami :loveu:

Posted

[quote name='Kenny']Rudzia proszę zadzwoń do mnie jutro jak możesz - 784-378-280. może coś da się wymyślić.[/QUOTE]
lub możesz tez teraz jak chcesz i masz czas.

Posted

[quote name='Kenny']Rudzia proszę zadzwoń do mnie jutro jak możesz - 784-378-280. może coś da się wymyślić.[/QUOTE]

Oczywiście że mogę :) wielkie dzięki zadzwonię tak po 10.00 bo rano mam za...b w pracy .

Posted

[quote name='DuDziaczek']masakra to jest....
Rudzia jak dasz rade to przydałyby się jakieś nowsze fotki jak wrócisz :)
Kurcze ale dla mnie te psiaki to ewenement ;) każdy inny z miotu :) A juz wogóle numerek 3 to jest arcydzieło z tym nakrapianiem i łatkami :loveu:[/QUOTE]

Nr 3 to mój ulubieniec, widzieliście jakie ma rzęsy cudowne .

Dzięki że jesteście, bo wczoraj byłam załamana , dziś wierzę że się uda :)

pędzę pakować fanty bazarkowe :)