Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
FiGa świetnie wyglądasz! :cool3:

Ja tam jem i jem i nic nie tyję, wręcz przeciwnie. Po prostu aktywna baba jestem :lol:

Za jakiś czas się zdziwisz... :eviltong:
:: FiGa :: napisał(a):
Poczekajcie dziewczyny jeszcze pare latek :evil_lol: Ja tez nie tylam, a teraz musze machac brzuszki... :lol:

Dokładnie :D:D
Jadłam więcej niż mój brat, tyle co tata, i byłam kościotrup. Teraz prawie nic nie jem, a i tak tyję...

Posted

[quote name='przeszlus']Jaki grubasek :diabloti:
Nie no wyglądasz idealnie :DOj bo w samozachwyt wpadne :D

[quote name='Kaja10014']Weeeźcie, bo zacznę się bać :diabloti:Ja tez :scared: :p

[quote name='Czarna_Owieczka']ej! ale przecież za ideały piękna uważa się bardziej krągłe kobiety, tzn. te co na przykład mają bioderka :razz:Albo wciecie w talii :placz: Minusem cwiczen na brzuszek jest wlasnie ta zanikajaca talia :placz:

Ja generalnie do brzucha niewiele mam, ale talia :placz:

:placz:

[quote name='Luzia']Cześć grubasy :evilbat: ( głównie oczywiście mi o Sylwię chodzi :evil_lol: )Czesc chuderlaku :loveu:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']krowy i kozy zacne :loveu:
http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSH5R_iiUgI/AAAAAAAAACo/NuraerxjmBY/DSC_0114.JPG
mina Figowej genialna, fajne zdjęcia w ruchu Ci wychodzą

podoba mi się ta ilość fotek, coś Ci się FiGa stało, że zmieniłaś zdanie i postanowiłaś rozpieszczać nas dzisiaj fotami? :razz:

Bo bylismy dzis na spacerze z aparatem w koncu :lol: I poznajemy sie z nowym sprzetem ;)

Posted

jakim sprzętem ?:razz:
fajne zdjęcia, ładnie ostre Ci w ruchu wychodzą, Mercelowaty fajnie lata:loveu:

jesteś najgrubsza na świecie po prostu :D

ktoś pisał że je i nic nie tyje- też tak miałam do 1 klasy szkoły średniej.. potem się skończyło i trza się pilnowac coraz bardziej..:roll:

Posted

Avaloth napisał(a):
jakim sprzętem ?:razz:
fajne zdjęcia, ładnie ostre Ci w ruchu wychodzą, Mercelowaty fajnie lata:loveu:

Kurde uprzedziłaś mnie :lol:

Posted

http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSH5SfGmaDI/AAAAAAAAACs/3fyWgNKeDYI/DSC_0115.JPG
te ciemne to but? :hmmmm:
http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSH5UURoIKI/AAAAAAAAAC4/UZKmRH3nTs8/DSC_0127.JPG
cała w kropki a ogon bialutki :loveu:

Daleko te Twoje Munchen? bo ładną pogodę widzę, u nas takiego słońca to ja już daaaawno nie widziałam...ostatnio doszłam do wniosku, ze mogłabym mieszkać w miejscu, gdzie przez większość roku jest umiarkowanie ciepło i słonecznie, a śnieg przydałby mi się jedynie w czasie Świąt - dlatego w ten czas mogłabym siedzieć na zasypanym podlasiu :lol: