:: FiGa :: Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='kamilka91']Uroczy :loveu:[/QUOTE]C'nie? :loveu: [quote name='Luzia']Już nie narzekaj na te swoje fotki :eviltong: Mi się zdecydowanie bardziej podobają niż moje :roll: Śpiącego nie mam, ale coś takiego wczoraj cyknełam [url]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9ktHvVLSI/AAAAAAAAG2c/Jdpgr0ES9O0/Obraz%20017.jpg[/url] To moje się słabo spisują :diabloti:[/QUOTE]Nie narzekam przeciez :diabloti: Ale zachwycac sie tez nie bede :diabloti: O mordeczka moja :loveu: Zalezy w czym tkwi problem :razz: [quote name='Luzia']Zaraz tu się zrobi czekoladowo zamiast kropkowo :evil_lol:[/QUOTE] Mi to nie przeszkadza, uwielbiam choco :D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=4]EDYCJA DZIALA [B]NORMALNIE[/B]!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/SIZE] [/QUOTE] co Ty gadasz ?! :o aż muszę sprawdzić :lol: fajny ten maluch w kolorze karmelka :loveu: edit:edit:edit: jak faaajnie ! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Hahaha ja sama za kazdym razem jak wchodze teraz na dogo to klikam czy nadal dziala :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='kamilka91']Mi działa od początku :evil_lol:[/QUOTE] I nie przestalo ani na chwile? :crazyeye: Quote
przeszlus Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [url]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9ktHvVLSI/AAAAAAAAG2c/Jdpgr0ES9O0/Obraz%20017.jpg[/url] jaki słodki mordelek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Luziakowa, co to za ociaganie sie, dawaj kolejne fotki :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Luziakowa, co to za ociaganie sie, dawaj kolejne fotki :evil_lol:[/QUOTE] Przepraszam, obiecuję jutro wrzucić.. u nas w galerii :evilbat: ha i co Ty na to :lol: ? Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 A to jeszcze lepiej :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name=':: FiGa ::']A to jeszcze lepiej :evil_lol:[/QUOTE] No niby tak tylko muszę najpierw tamtą odkurzyć :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 każe innym wstawiać zdjęcia, a sama tego nie robi :roll: Quote
Luzia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='WeronikaM']każe innym wstawiać zdjęcia, a sama tego nie robi :roll:[/QUOTE] To u niej normalne.. trzeba się przyzwyczaić .. :( :evilbat: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='WeronikaM']każe innym wstawiać zdjęcia, a sama tego nie robi :roll:[/QUOTE] [quote name='Luzia']To u niej normalne.. trzeba się przyzwyczaić .. :( :evilbat:[/QUOTE] zła ciocia FiGa :sad: Quote
:: FiGa :: Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='WeronikaM']każe innym wstawiać zdjęcia, a sama tego nie robi :roll:[/QUOTE]Bo powiedzialam ze dopoki Dorotka nie zalozy galerii to krow nie zobaczycie, ja meczcie nie mnie :diabloti: [quote name='Luzia']To u niej normalne.. trzeba się przyzwyczaić .. :( :evilbat:[/QUOTE]:boom: [quote name='Czarna_Owieczka']zła ciocia FiGa :sad:[/QUOTE] :mad: Quote
Avaloth Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 cześć :diabloti: Ty gdzie nie wejdziesz wzbudzasz agresję :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Hahahahaha, taki juz moj nedzny los :evil_lol: Ale sa tragiczniejsze przypadki na dogo :diabloti: Quote
przeszlus Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Hahahahaha, taki juz moj nedzny los :evil_lol: Ale sa tragiczniejsze przypadki na dogo :diabloti: Naprzykład kto ?:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Nie bede mowic glosno :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Nie chce miec nieprzyjemnosci :lol: Jak upierdliwiec wypatrzy ze jest obgadywany to nie da spokoju :evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 to już mamy krąg zawężony, facetów na dogo znacznie mniej niż bab :D a upierdliwiec to raczej 'on':razz: powinnam zostać detektywem :diabloti: a jakieś zdjęcie czy coś ? coby nikt nie zapomniał jak Twoje stworzonka z pastwiska wyglądają ? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 JAk ktos zapomnial to zapraszam kilka stron wstecz :evil_lol: Nie, jednak chodzi o NIA nie o NIEGO :diabloti: Quote
Avaloth Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :: FiGa :: napisał(a):JAk ktos zapomnial to zapraszam kilka stron wstecz :evil_lol: wiesz że nie o to mi chodziło:shake: :: FiGa :: napisał(a):Nie, jednak chodzi o NIA nie o NIEGO :diabloti: o nie. w takim razie się poddaję, za dużo możliwości.. moje plany na przyszłość na zostanie detektywem legły w gruzach :placz: zabiłaś mi marzenia ! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Avaloth napisał(a):wiesz że nie o to mi chodziło:shake: o nie. w takim razie się poddaję, za dużo możliwości.. moje plany na przyszłość na zostanie detektywem legły w gruzach :placz: zabiłaś mi marzenia ! :evil_lol: :diabloti: Jak chcecie to wam jakies przekleje :evil_lol: Cala przyjemnosc po mojej stronie :megagrin: Quote
Recommended Posts