:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):ooo pieroooogi :loveu: jadłam dzisiaj z jagodami i śmietaną z cukrem :sabber: fuuuj fuuuj, nie lubię niemieckiego miałam go trochę w gimnazjum i stwierdzam stanowczo, że to nie dla mnie :ekmm: obecnie mam francuski który mnie bardzo satysfakcjonuje :p Mniaaaam, nasze byly z kapusta i grzybkami :loveu::sabber: Ja tez go nie lubie, uczylam sie hiszpanskiego :diabloti: Quote
kajkoowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Marcel chyba chce Cię zamordować za te pierogi :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 On by dla nich na uszach stanal gdybym mu kazala :evil_lol: Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 pierogi pierogami ale Figa to naćpana jest :D http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPDshs2zI/AAAAAAAAAEE/rJLcuYJXMMg/DSC_0182.JPG Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Co wy tego cpania sie tak czepiliscie :roflt: Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 spalona jest jak nic:P zna się te numery:P paliliście w pokoju zioło i psa naćpaliście:D Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 sunshine napisał(a):spalona jest jak nic:P zna się te numery:P paliliście w pokoju zioło i psa naćpaliście:D A skad Ty wiesz jak to jest? :evilbat: No dobra masz mnie :evil_lol: Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 bardziej ciemno później w pokoju było hehehehe :D Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 To wtedy kiedy Ci OPOWIADAL :D Bylo tak.... szaro? :evil_lol: Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Chwilę później jak przyszło więcej kolegów:P hehe Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Figooowa ale ty fajnie masz:D in Deutchland żyjesz:D Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 chętnie:D kocham Niemców i ich kraj:P Polska mnie już nudzi i tylko wkurza:D Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Sylwiaaa! Jeszcze trochę i wszyscy przez Ciebie do Niemiec wyjadą :D Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ale szczerze to jeszcze bardziej na Kanade jestem napalona:D Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='sunshine']chętnie:D kocham Niemców i ich kraj:P Polska mnie już nudzi i tylko wkurza:D [SIZE="7"]O.o No to jestes pierwsza osoba ktora mi to pisze. Jestes pewna ze z Toba wszystko w porzadku? :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sunshine napisał(a):ale szczerze to jeszcze bardziej na Kanade jestem napalona:D No to tak czy owak gdzieś... Jak tak dalej pójdzie, to sama zostanę. :lol: Bo mi, póki co, podoba się tu ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 kamilka91 napisał(a):Sylwiaaa! Jeszcze trochę i wszyscy przez Ciebie do Niemiec wyjadą :D Zapraszam do mnieeeeeeee xD Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zawsze jak tutaj idę, to nie wiem czego się spodziewać :lol: krótka rozmowa o ziółkach a teraz wszyscy jadą do Figi :p co do Kanady, to ooo taak, ale chyba nie na zbyt długo, tam jest zdecydowanie za wilgotno i chłodno, poza tym bałabym się, że mnie niedźwiedź pożre Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):zawsze jak tutaj idę, to nie wiem czego się spodziewać :lol: krótka rozmowa o ziółkach a teraz wszyscy jadą do Figi :p Hahahaha zjarana armia dogomaniakow :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 I ZA ZIMNO!!! :P Bosz ale sobie opinie robie :evil_lol: :roflt: Quote
Recommended Posts