KT Arts Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 http://img146.imageshack.us/img146/9975/p1180553h.jpg Mmm, nie ma to jak glutki hihi:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Czesc wszyscy :multi: Jak wam minely swieta? Na dogo co prawda zagladalam ale nie chcialo mi sie niczego konstruktywnego wymyslac (konstruktywnego w moim wykonaniu? dobre sobie :D) ale to pewnie od tego obzarstwa ;) Pierwsza wigilia bez calej, wielkiej rodzinki. I pierwsza wigilia z psiakami :) Niestety zabranie psow do babci, gdzie co roku spedzalismy wigilie, nie wchodzilo w gre. Babcia - zapalona katoliczka, codziennie uczestniczaca we mszy swietej i... trzymajaca swoje 2 psiaki na lancuchach. Ja naturalnie jestem zakala tej rodziny, bo nie dosc ze agnostyczka to jeszcze PSY w mieszkaniu trzymam :diabloti: Wiem, ze ludzkie zarcie dla psiakow nie za zdrowe jest, ale zrobilismy wyjatek i psiaki jadla rowno z nami :lol: Figowa zrezygnowaja jedynie z grzybkow i kapustki, ale Marcelek na szczescie uratowal kolezanke i zjadl za nia :lol: Prezenty tez psiaki dostaly, ale niestety nie obfocilam a juz zostaly skonsumowane :evil_lol: Figusiowa zaczyna miec problemy z nozkami :( Biezemy tabletki, jest poprawa. Ale chyba konieczne bedzie przeswietlenie. A ja w poniedzialek po raz pierwszy jezdzilam na snowboardzie! :multi: Tak! JEZDZILAM!! Poczatek byl straszny :lol: Na kolanach, na WIELKIM STOKU! (dla mnie byl ogromny :lol:), probowalam wstac z kolan, utrzymac sie na nogach i powolutku zsuwac w dol... W zyciu bym nie pomyslala ze to bedzie takie trudne :lol: Po jakims czasie zaczelam poruszac sie jak wahadelko po stoku :loveu: Co prawda z przerwami na padanie na kolana :lol: Bo nogi wyly mi z bolu :placz: Zjechalam 2 razy :multi: (czy musze pisac ze stok liczy ponad 2,5km? :lol:) jestem z siebie dumna :lol: Na drugi dzien obudzilam sie z potwornymi zakwasami :lol: Odkrylam ze po schodach lepiej sie schodzi TYLEM :lol: Dzis jest troszke lepiej, ale nadal wszystko mnie boli. Dzieki temu odkrylam u siebie partie miesni o ktorych nie mialam wczesniej pojecia :evil_lol: Teraz juz wiem! Bo wyja z bolu :lol: Ale nie poddam sie, spodobalo mi sie uaaa :loveu: Luzia - no rozbroilas mnie. Ale zapomnialas o jednym - mam kontakty, znam Bibera :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Alez się poświątecznie rozpisałaś ;) Życzymy zdrowia Figowej, oby to było chwilowe i wszystko będzie ok :calus: Gratuluje zjazdu na snowboardzie, jaki sportowiec z Ciebie :p teraz ruszaj się i ćwicz dalej :razz: zakwasy to dobry objaw, widać, że mięśnie pracowały ;) Quote
kajkoowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zdrówka dużo życzymy dla Figi! No i powodzenia w jeździe na snowboardzie ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dzieki dziewczyny :loveu: Owcoo, zawsze przeciez duzo ze sportem wspolnego mialam ;) Teraz mialam chwilowy zastoj i od razu rzucilam sie na gleboka wode :lol: Dzis nadal ciezko mi zyc z tym... konkretne zakwasy mialam :lol: Z Figulcowa pocioagniemy na Rimadylu jeszcze tydzien. Jesli nie bedzie poprawy znow do weta. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja tak podejrzewałam, że się zasiedziałaś, stąd zakwas :p ja zawsze jak się zasiedze i później więcej poruszam to już się boję co będzie z moim ciałem następnego dnia :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Spoko, bedziemy teraz pilnowac by to zasiedzenie sie nie powtórzyło :diabloti: Przestalam na jakis czas biegac z nakrapianymi i zauwazylam ze mi dooopa rosnie, trzeba bedzie zaczac znow biegac (ale nie przy obecnych zakwasach, nie moge nawet bez bolu auta prowadzic :lol:) Quote
kamilka91 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziewczyno, Tobie dupa rośnie? :mad: To co ja mam powiedzieć? :lol: Ejże, zdołowałaś mnie teraz... Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Przyjedź odśnieżać Białystok, to się godnie poruszasz :razz: śniegu mamy do połowy uda, sypie od wczoraj :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Kamilka, mnie tez ma prawo dupa rosnac :evil_lol: Hahaaaaa ale bedzie fajnie :multi: Lopata i jazdaa :lol: Zazdoszcze duzej ilosci sniegu :loveu: Quote
kamilka91 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja chętnie przyjadę, u nas śniegu niewiele, i wszystko sprzątaczka odśnieża. A ja odśnieżać uwielbiam :cool3: I zrzucić parę kilo by mi się przydało... :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 to chodźcie :cool3: kolosalne zaspy mam przed domem, mój pies biega tylko tam gdzie odśnieżone, bo jak wlezie w śnieg to go nie widać :lol: też lubię odśnieżać, ale dzisiaj to już szaleństwo było, zaczynasz odśnieżać chodnik, dojedziesz do końca i żeby wrócić z powrotem znowu musisz odśnieżyć :lol: Quote
kamilka91 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Raz odśnieżałam schronisko w takich warunkach, o 5 rano. Przejechałam 5 metrów, odwróciłam się, a za mną już kolejna 20centymetrowa warstwa śniegu. Wtedy rzeczywiście się zmachałam, ale musiałam rozładować złość, więc wszyściutko odgarnęłam :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Odsniezanie na wyladowanie zlosci jest kuul :cool3: Na szczescie jednak my mamy do tego housemeister'a :lol: Quote
kamilka91 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Już nawet pamiętam, kiedy to było... Jak Mikrus miał jechać do lecznicy... :-( Ponawiam pytanie, w nieco innej formie: powiedz mi, w którym miejscu Ty jesteś gruba? :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 :calus: :calus: Pare miejsc by sie pewnie znalazlo :diabloti: Przeciez to sam tluszcz :evil_lol: :roflt: http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY&feature=player_embedded# Quote
docha Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 życzę Ci wspaniałej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku ! Quote
kamilka91 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name=':: FiGa ::']:calus: :calus: Pare miejsc by sie pewnie znalazlo :diabloti: Przeciez to sam tluszcz :evil_lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs771.ash1/166161_181337071892441_100000484477503_590860_2766333_n.jpg O fuuj, weź stąd to zdjęcie! Chcesz, żebym miała koszmary?! Nadal nie widzę tu nic tłuszczu :eviltong: Marzę o tym, żeby mieć takie ciało, a Ty narzekasz?! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='docha']życzę Ci wspaniałej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku !Dziekuje Dorotko :calus: Tobie rowniez wszystkiego dobrego w nowym roku, oraz niezapomnianego sylwestra :calus: [quote name='kamilka91']O fuuj, weź stąd to zdjęcie! Chcesz, żebym miała koszmary?! Nadal nie widzę tu nic tłuszczu :eviltong: Marzę o tym, żeby mieć takie ciało, a Ty narzekasz?! :mad: A czy musze wspominac ze to sa miliony wyrzeczen, przebiegnietych kilometrow, cwieczen i umierania z bolu? :diabloti: To nie przychodzi tak samo z siebie :diabloti: [SIZE="5"]KOCHANI!! :multi: Wystrzalowego Sylwestra i wszystkiego dobrego w nowym roku! :multi: Quote
kamilka91 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 No to co mówisz, żeś gruba? Ja nie jadam prawie nic, biegam codziennie, ćwiczę jak debil jakiś, a co brzuch mam, to mam... :roll: Dzięki, i nawzajem ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Nie, gruba nie ;) Aleee.... idealna tez nie ;) Nikt idealny nie jest ;) Moze diete odpowiednia zastosuj? ;) Nie mowie tu o glodzeniu sie i zarciu samych warzyw. Ale po prostu musisz wcinac tyle ile potrzebujesz dziennie energii, bo samymi cwiczeniami czasami nie da sie.... (choc ja nie mialam jeszcze sytuacji w ktorej odmawiam sobie czekolady :evil_lol:) Quote
kamilka91 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Tak właściwie, to... ja jem same warzywa :D Słodyczy nie jem wcale, mięsa też nie, i to pewnie to - dieta wegetariańska jest na ogół bardziej tucząca niż zwykła... Dobra, postanowienie noworoczne: będę biegać jeszcze więcej :) Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Racja! Ja zawsze bylam taki sucharek (wkurzalo mnie to! tylka zero, cyca zero, niektorzy mieli watpliwosci czy kobita ze mnie wyrosnie :evil_lol:) :diabloti: Ale jak naogladalam sie filmow o okrucienstwie wobec zwierzat hodowlanych itp to przestalam jesc mieso na ponad 3 lata. I wtedy tez mi sie przytylo w koncu ;) Teraz do miesa wrocilam bo zauwazylam ze zaczyna mi sie to wymykac spod kontroli :D A odnosnie wyrzeczen... Ostatnio mialam ich sporo i.... zaowocowalo to w pewien sposob :multi: Quote
Anusia&Saba Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szczęśliwego nowego roku! :drinking: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs771.ash1/166161_181337071892441_100000484477503_590860_2766333_n.jpg E tam, moim zdaniem masz idealną figurę ;) Ja za to jestem strasznie chuda, okropnie to wygląda, mimo że wcinam różne fastfoody :niewiem: Quote
kajkoowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 FiGa świetnie wyglądasz! :cool3: Ja tam jem i jem i nic nie tyję, wręcz przeciwnie. Po prostu aktywna baba jestem :lol: Quote
Recommended Posts