przeszlus Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 He he xD Ty żałój że nie widziałaś jakie cudo zostało wy adoptowane tydzień temu. Geniusz nie pies :loveu: ale nadal mamy mamutów więcej niż jest na nie chetnych :( Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Z dalmatami jest tak samo... A do tego 3 gluche... Quote
przeszlus Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Patrząc na to z boku ktoś pomyślałby żę nie mają szans na domek,ale na szczęscie zdarzaja się dobre dusze i je zabierają. Głuche psy sobie nawet dobrze radzą,ale trzeba uważać. Katoliczko :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Zdarzaja sie... A wiesz ile kosztuje utrzymanie takiego psa w hotelu? Nie pomaga nam nikt z zewnatrz... To nie ma tak hop siup ze pies siedzi, my tez i czekamy... Codziennie toczy sie walka o te nowe domki, z kazdym kolejnym dniem rosnie tez i nasz dlug :( Trzeba uwazac? I pisze to ktos kto w zyciu z gluchym psem do czynienia nie mial :diabloti: Uwazac trzeba bylo z Magia czy Glucholka ktore malo mi lapy nie odgryzly, fakt :diabloti: Ale ogolnie te psy ktore teraz mamy i sa gluche to psy idealy :loveu: Viktoria nie spuszcza wzroku z czlowieka, reaguje na gesty. Biru powoli uczy sie stalego kontaktu wzrokowego, a Blue jest na hotelu u szkoleniowca wiec on to pies wypas jest :diabloti: Jedyne co moze byc dziwne w posiadaniu takiego psiaka to brak reakcji na wejscie do domu/pokoju kiedy pies spi :lol: :diabloti: Ja oceniam ludzi po tym JACY sa a nie w co wierza :diabloti: Znam ludzi ktorzy nie wierza wcale a sa bardziej wartosciowami ludzmi od miliona tzw "katolikow" :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Przegladam nasza galerie i jestem zalamana :placz: Tinypic pozamienial fotki na jakies inne... :placz: Mam pelno jakichs burakow wszedzie :placz: Quote
docha Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pozamieniał w w duzo, dużo poprzednich postach? w trakcie mojego studiowania wątku, wiele zdjęć nie otwierało się. Quote
BBeta Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='docha']figusiu, nawiązując do wątku chantellki, aparat zabieramy zawsze ze sobą( no prawie zawsze) ale mimo naszych wysiłków, a jestem b. ambitna, zdjęcia są nieporównywalne do Waszych. na dodatek obejrzałam fota Bbety i już wiem, że długo nie założę galerii ;)[/QUOTE] Nie żartuj i w wolnej chwili koniecznie załóż galerie, bo też bardzo chętnie obejrzę fotki Twojej suni ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='docha']pozamieniał w w duzo, dużo poprzednich postach? w trakcie mojego studiowania wątku, wiele zdjęć nie otwierało się.[/QUOTE]Przyajmniej polowa jest do niczego... Zdjecia jakichs panienek, albo po prostu usuniete... :wallbash: [quote name='BBeta']Nie żartuj i w wolnej chwili koniecznie załóż galerie, bo też bardzo chętnie obejrzę fotki Twojej suni ;)[/QUOTE] Jest nas coraz wiecej :multi: Dorotko, no blagamy :oops: Quote
Luzia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti: Zaniedbuję się ostatnio jeśli chodzi o galerie :evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Luzia']:diabloti::diabloti::diabloti: Zaniedbuję się ostatnio jeśli chodzi o galerie :evilbat:[/QUOTE] Zauwazylam :mad: Co to za av? :hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o [SIZE="4"]EDYCJA DZIALA [B]NORMALNIE[/B]!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/SIZE] Zapomnialam sie i kliknelam ZAPISZ zamiast w ZAAWANSOWANA..... :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Zauwazylam :mad: Co to za av? :hmmmm:[/QUOTE] :lmaa::megagrin: :vamp: mroczny :errrr: Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name=':: FiGa ::']:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o [SIZE="4"]EDYCJA DZIALA [B]NORMALNIE[/B]!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/SIZE] Zapomnialam sie i kliknelam ZAPISZ zamiast w ZAAWANSOWANA..... :loveu: :loveu:[/QUOTE] Nie możliwe :o Czekaj aż sama "se" sprawdzę :lol: Edit: Ty no rzeczywiście :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Figa, a masz może jakiś magiczny sposób na zmianę tytułu wątku? Bo mi się temat pierwszego posta zmienia, a tytułu całego wątku nie potrafię... Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Przyszłam się pochwalić 4 psem a 2 tymczasem :evilbat: Jest mały, wystraszony i czekoladowy :loveu: a ja musze iść na leczenie... najlepiej takie psychiatryczne od razu.. Quote
KT Arts Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [url]http://img28.imageshack.us/img28/355/15499012040979802232210.jpg[/url] Boski:loveu::loveu::loveu: Ciekawe kto był takim bezmózgiem i sie pozbył takiego cudeńka :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Luzia']:lmaa::megagrin: :vamp: mroczny :errrr:[/QUOTE]Skad zes go wydarla? :evil_lol: [quote name='Luzia']Nie możliwe :o Czekaj aż sama "se" sprawdzę :lol: Edit: Ty no rzeczywiście :evil_lol:[/QUOTE]Te normalnie nie wierze :multi: [quote name='kamilka91']Figa, a masz może jakiś magiczny sposób na zmianę tytułu wątku? Bo mi się temat pierwszego posta zmienia, a tytułu całego wątku nie potrafię...[/QUOTE]Tak - ale jest to scisle tajne. Mianowicie trzeba [COLOR="#afeeee"]napisac do moda[/COLOR] :razz: Ja tez mam z tym problem.......... [quote name='Luzia']Przyszłam się pochwalić 4 psem a 2 tymczasem :evilbat: Jest mały, wystraszony i czekoladowy :loveu: a ja musze iść na leczenie... najlepiej takie psychiatryczne od razu..[/QUOTE]Laaa pokaaaa goo :multi: To jest nas juz dwie :evil_lol: [quote name='Niufciak'][url]http://img28.imageshack.us/img28/355/15499012040979802232210.jpg[/url] Boski:loveu::loveu::loveu: Ciekawe kto był takim bezmózgiem i sie pozbył takiego cudeńka :angryy:[/QUOTE] Pies sie sam siebie pozbyl :diabloti: zwial komus z lancucha, nikt sie tego psa nie pozbywal... :shake: Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Skad zes go wydarla? :evil_lol: [B]Wiesz że sama nie pamiętam :evil_lol: Mam go od dawien dawna na kompie, zachował się z czasów mojej fascynaci skrytobójcami :diabloti:[/B] Te normalnie nie wierze :multi: [B]Mi też ciężko jest w to uwierzyć :evil_lol:[/B] Laaa pokaaaa goo :multi: [B]Na razie mam tylko takie zdjęcie :eviltong:[/B] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP5ibZ1F1-I/AAAAAAAAG1E/LpE_ZyVlGXA/Zdjęcie-0200.jpg[/IMG] To jest nas juz dwie :evil_lol: [B]To kiedy idziemy ? :razz:[/B] [/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [QUOTE]Wiesz że sama nie pamiętam Mam go od dawien dawna na kompie, zachował się z czasów mojej fascynaci skrytobójcami [/QUOTE]:scared: [url]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP5ibZ1F1-I/AAAAAAAAG1E/LpE_ZyVlGXA/Zdjęcie-0200.jpg[/url] Fajowy jest :loveu: Kiedy idziemy? :hmmmm: Jak najszybciej :lol: Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::']:scared: [url]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP5ibZ1F1-I/AAAAAAAAG1E/LpE_ZyVlGXA/Zdjęcie-0200.jpg[/url] Fajowy jest :loveu: Kiedy idziemy? :hmmmm: Jak najszybciej :lol:[/QUOTE] Oj tam, nie dramatyzuj :diabloti: Chcesz więcej? :razz: A z resztą po co pytam :diabloti: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9kkxUJ3RI/AAAAAAAAG14/XF4DjW_vHnk/Obraz%20009.jpg.[/IMG] A tak sobie mieszkał.. [IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9keveD_AI/AAAAAAAAG1g/rcmRZUqi2I0/Obraz%20003.jpg[/IMG] Stara opuszczona po powodzi chałupa, w środku wszystkie meble powywracane pełno zaschniętego błota.. Widok jak z jakiegoś horroru. :shake: A teraz mieszka tak :diabloti: [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9ksLNnMjI/AAAAAAAAG2Y/R4b4McqLwdA/Obraz%20016.jpg[/IMG] A znasz jakiegoś dobrego psychiatrę ? Czy zakład bo wiesz ja nie za bardzo się orientuję :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Ale on jest boskiiii :loveu: Mpzesz wrzucac tu non stop jego fotki :evil_lol: Pierwszy raz sie bede zachwycac zdj w swojej galerii :evil_lol: Chce fotke spiacego pysia z bliska! :loveu: Najlepszymi terapeutami sa PSY!!! Moje potrafia zrobic ze mna cuda ;) A Ty masz teraz 4 psich terapeutow :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Ale on jest boskiiii :loveu: Mpzesz wrzucac tu non stop jego fotki :evil_lol: Pierwszy raz sie bede zachwycac zdj w swojej galerii :evil_lol: Chce fotke spiacego pysia z bliska! :loveu: Najlepszymi terapeutami sa PSY!!! Moje potrafia zrobic ze mna cuda ;) A Ty masz teraz 4 psich terapeutow :evil_lol:[/QUOTE] Już nie narzekaj na te swoje fotki :eviltong: Mi się zdecydowanie bardziej podobają niż moje :roll: Śpiącego nie mam, ale coś takiego wczoraj cyknełam [IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP9ktHvVLSI/AAAAAAAAG2c/Jdpgr0ES9O0/Obraz%20017.jpg[/IMG] To moje się słabo spisują :diabloti: Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zaraz tu się zrobi czekoladowo zamiast kropkowo :evil_lol: Quote
Recommended Posts