_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzień doberek Orzechy :) Jak leci? :*** Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Witajcie :multi: Chcialam Wam kochani podziekowac za wsparcie :loveu: Moze wam sie wydawac, ze to nic, te kilka slow... Ale jednak bylo to kilka slow ktore zdzialalo cuda! Dziekuje za to, za pw podnoszace na duchu, ktore dodawaly sily i wiary w to ze moze byc lepiej :loveu: Zaczelam znow ostroznie wcinac, balam sie ze znowu bede miec te potworne bole brzucha, ale jednak dalismy z brzusiem rade :multi: W poniedzialek na sniadanie wcisnelam w siebie pol kanapki w pomidorkiem i serkiem zoltym (kiedys moglam sie tym zajadac do obrzydzenia :evil_lol:). Co prawda smakowalo jak styropian, ale byle do przodu prawda? Na obiad kilka lyzek zupy i mialam dosc... Wtorek rano zjadlam cala kanapke, a w przerwie miedzy zajeciami nabralam ochoty na precelka z maselkiem :loveu: W domu co prawda obiadu nie ruszylam, ale na kolacje wszamalam 2 kanapki... A dzis kochani jestem po sniadanku, precelku, czekoladzie i bigosiku :multi: Znow zaczynam normalnie wcinac :multi: Mam nadzieje ze z biegiem czasu bede mogla wrocic do normalnego rytmu, bo jesc uwielbiam :) Odswierzam stare kontakty stad... Sa tu wspaniali ludzie z ktorymi dlugo nie gadalam bo... moj byly mial z nimi "kose". Ciekawe jak on na to zareaguje? :hmmmm: Na razie nie zamierzam mu nic mowic :razz: Totez za chwilke wskakuje do wanny i smigam na bilard :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']No wiesz co... takie łóżkowe foty kiedy ja muszę wyskoczyć ze szlafroka i zapierniczać caaałe miasto do dentysty aaaaa!!!!!!!!!!!! Boskie są, ale mnie rozleniwiły:D:*:)Ale zawsze po powrocie mozesz sie walnac do lozeczka :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']łóżkowe foty super :razz: Figula przytulak :loveu: http://img827.imageshack.us/img827/8977/p1170082n.jpg mini schoko coś tam mniam :grins:Figowa sie uczy od Marcela... i tez zaczyna sie robic meczaca :lol: Taaaaa, ja te pianki wprost ubostwiam :evil_lol: [quote name='kamilka91']Wolałam poprzedni tytuł, miał swój urok :) Ale nowy też niczego sobie :)Nie mialam pomyslu na ten tytul... a tamten mowil o ciurkach ktorych juz z nami nie ma... i Flaka tez nie ma :placz: A czy musze pisac ze ja sama sobie go zmienic nie moge? Ze musze pisac do moda? I czy musze pisac ze prosbe o zmiane tytulu wyslalam spory okres czasu temu? :shake: [quote name='Sznaucerka-Balbina']no to łap moje kiloski:cool3:Daaaaaawajj :D [quote name='_ChiQuiTa_']Dzień doberek Orzechy :) Jak leci? :***Witaj Kochana :calus: Wrocilam sobie ze szkoly i pracy... Mam chwile dla siebie, na spokojnie :) Quote
docha Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 qurcze, dziewczyno, śmigaj czym prędzej. niemiaszkowie mają takie możliwości spędzania wolnego czasu, że głowa mała. tej bazy im właśnie zazdroszczę. Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Tak, to mi sie tu niesamowicie podoba :) Na podkarpaciu, gdzie wczesniej mieszkalam bylo z tym ciezko, a to tego jesli nawet byloby gdzie wyjsc to nie byloby ZA CO. Tutaj ze znalezieniem czegos malego, takiego by wpadlo kilka ojro w kieszen malym wysilkiem nie ma problemu :) I mozna sobie na wiele pozwolic :) Quote
docha Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 a co Ty tu jeszcze robisz? spadaj od kompa! ja to siedzę w robocie i w ramach herbatki tu zaglądam, ale chętnie bym już szalała :) Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 :grins: Musialam wyslac pw pobazarkowe :loveu: Ale juz spadam, milego wieczorku Kochani :loveu: :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Noo kochana jestem z Ciebie dumna i z Twoich postepów:* :) powoli do przodu i bedzie git. No Tobie tez miłego wieczorku maleńka:*:) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wspaniałe wieści :multi: jeżeli chodzi o te mini-schoko-pianki, to z tego co mi wiadomo, w Niemczech mają genialne słodycze :loveu: jak byłam mała, to mi wujaszek z ciotunią przywozili różne słodkości z Niemiec...to były czasy :grins: Ja za czekoladą szaleje okropnie, Boże Narodzenie za pasem, wiec aż mi serduszko szybciej pika na myśl o łakociach :loveu: Ty na bilard, a ja na fakultety z chemii... Miłego popołudnia figowce ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Czesc Kochaniii :calus: _ChiQuiTa_ napisał(a):Noo kochana jestem z Ciebie dumna i z Twoich postepów:* :) powoli do przodu i bedzie git. No Tobie tez miłego wieczorku maleńka:*:):calus: CHolera jesc nadal nie mam ochoty i poza kawa nie mialam w ustach dzis nic... ale zaraz ide na rosolek :razz: Czarna_Owieczka napisał(a):Wspaniałe wieści :multi: jeżeli chodzi o te mini-schoko-pianki, to z tego co mi wiadomo, w Niemczech mają genialne słodycze :loveu: jak byłam mała, to mi wujaszek z ciotunią przywozili różne słodkości z Niemiec...to były czasy :grins: Ja za czekoladą szaleje okropnie, Boże Narodzenie za pasem, wiec aż mi serduszko szybciej pika na myśl o łakociach :loveu: Ty na bilard, a ja na fakultety z chemii... Miłego popołudnia figowce ;) Ale wiesz czego tutaj nie ma? :placz: Czekolad wedla!!!!! Ptasiego mleczka!!!! Ogorkow kiszonyyyych :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A kapustka kiszona ktora tak uwielbiam jest slodka :placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Ale wiesz czego tutaj nie ma? :placz: Czekolad wedla!!!!! Ptasiego mleczka!!!! Ogorkow kiszonyyyych :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A kapustka kiszona ktora tak uwielbiam jest slodka :placz: Z tymi kiszonymi to tak średnio, ja uwielbiam kuchnię włoską... :loveu: pomidorki, bazylka, czosnek i makaroniki....o rajuśku ! Mi sprawia radość każda dobra czekolada, nie tylko wedel ale i alpen gold czy lint :razz: byleby była to najprawdziwcza czekoladowa czekolada :grins: Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):Z tymi kiszonymi to tak średnio, ja uwielbiam kuchnię włoską... :loveu: pomidorki, bazylka, czosnek i makaroniki....o rajuśku ! Mi sprawia radość każda dobra czekolada, nie tylko wedel ale i alpen gold czy lint :razz: byleby była to najprawdziwcza czekoladowa czekolada :grins:Lasagne :loveu: Salatki, tiramisu :loveu: Mniam :D Alpen gold tez nie ma :placz: Jak jezdzilam do PL to obowiazkowo przywozilam ogoreczki, kapustke, ptasie mleczko, czekoladki i... żubrówkę :D Quote
Luzia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Witam, się po dłuższej przerwie :D Co tam u Was? ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Witajjj wariacie :calus: Wrocilam niedawno do domu. Wymeczona ale zadwowolona ;) I czekam sobie na mecz.... BARCELONA GRA Z REALEM!!!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Figowa juz zwarta i gotowa czeka na mecz!!! A Marcelus ma wyje*** xD :watpliwy: Quote
olifka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 hahahahaha a ty nadal zagorzała fanka barcelony jesteś?:lol: haha nie mogę z Ciebie:roflt: Quote
WeronikaM Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 każde oko inne :lol: http://img222.imageshack.us/img222/5923/p1180154.jpg Quote
kamilka91 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Marcello na pewno długo z Wami nie wytrzyma, i też zacznie kibicować (albo... się wyprowadzi :lol:) Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='Sznaucerka-Balbina']hahahahaha a ty nadal zagorzała fanka barcelony jesteś?:lol: haha nie mogę z Ciebie:roflt:Nadal? :x To nie bylo chwilowe, nie jestem tzw sezonowcem... to nie mija... nigdy :diabloti: [quote name='WeronikaM']każde oko inne :lol: http://img222.imageshack.us/img222/5923/p1180154.jpg ;) [quote name='kamilka91']Marcello na pewno długo z Wami nie wytrzyma, i też zacznie kibicować (albo... się wyprowadzi :lol:)Albo sie przyzwczai, albo przejdzie na nasza strone :evil_lol: Jak cieszylismy sie ze zdobytych bramek i krzyczelismy z Patrykiem to Marcelek nam wtorowal wyciem :evil_lol: Nie wiem czy sie cieszyl czy po prostu ubolewal nad porazka i skandalicznym zachowaniem pilkarzy Realu :loveu: Quote
docha Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 nawet nie wiedziałam, że mój synal jest również fanem Barcelony, krzyczał z radości jak Wasz Marcel. po meczu ruszyły telefony, widać fanów jest więcej :) Quote
:: FiGa :: Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Twoj synal wie co dobre Dorotko :multi: Quote
przeszlus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ptasie mleczko dobre jest no :loveu: A jadłaś nowe Milke ? Toffi w Polsce jej jeszcze nie ma taka strzelająca,jakby prąd chodził po języku,super jest :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 przeszlus napisał(a):Ptasie mleczko dobre jest no :loveu: A jadłaś nowe Milke ? Toffi w Polsce jej jeszcze nie ma taka strzelająca,jakby prąd chodził po języku,super jest :loveu: CICHOSIEDZ!!! :placz: Ja chce polskie slodyczeee :placz: Bedzie lanie :evil_lol: Quote
przeszlus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hmm czuje ten smak polskiej czekolady :) moze na podkarpacie wrócisz jak ci smaka zrobię :D Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 przeszlus napisał(a):Hmm czuje ten smak polskiej czekolady :) moze na podkarpacie wrócisz jak ci smaka zrobię :D Zostales kiedys zamordowany? :diabloti: Jak do PL wroce to tylko po to :diabloti: Quote
Recommended Posts