Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Kochana, jak Ty sobie wtedy z tym radzilas? Bo zaczynam sie sama o siebie martwic... To moze byc naprawde problem... Potrafie nie jesc 3 dni totalnie nic a mimo to nie jestem nadal glodna. Jem jak juz zaciagna mnie gdzies i na sile wsadza.... zarcie nie ma smaku... I nie nie odchudzam sie, nie mam z czego. Schudlam juz 7kg, boje sie co bedzie dalej... Dzis ugrazlam schabowego i dalam reszte Marcelowi, nie moge jesc................ :placz:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko kochana, nie strasz bo aż włos się jeży, Ciebie prawie nie widać a Ty jeszcze mówisz o 7 kilo.
Jak ja sobie radziłam hmmm.... wisiałam na telefonie, szłam spać, spacery bajery... ale w końcu wrócilam bo dłużej nie dałabym chyba rady.
Ty jesteś tam sama z futrami tylko?

Posted

Nie strasze... znajomi zaczynaja do mnie mowic per "Szczypior", a ja myslalam ze to chwilowe.... a trwa juz ponad miesiac...
Wiszenie na telefonie nic nie daje, spacery z psami na ktorych ciagle rycze tez nie...
Jestem z rodzina ale... nie uklada nam sie tak jakbym chciala, ciagle mam kose z rodzicami, aj to dluga historia...

Posted

Jestem tragicznie slaba psychicznie... Wiele osob mowi ze za delikatna. Ale ja nic na to nie zaradze.
Jedna znajoma sugeruje mi pojscie do terapeuty... a ja nie wiem... boje sie... wstydze swojego problemu...

Posted

Kochana jeżeli ty widzisz swój problem i go rozumiesz , ale nie potrafisz sobie sama z nim poradzić, to ja nie widzę problemu, zeby Ci ktoś w tym pomógł. Pomyśl o takim rozwiązaniu, nie ma się czego wstydzić. Serio. Ja sama o tym myślałam ale ja wróciłam do domu, sądze, że ty nie możesz, zostajecie tam na stałe tak? ja byłam w lepszej sytuacji bo wiedziałam , że jestem tam chwiulowo i tak dlugo jak bede chciala....

Posted

Tak, na stale...
I ja sama tego chce a rownozesnie nie radze sobie tutaj...
Wiem, ze jak juz naucze sie jezyka i bede miala nowych zaufanych znajomych to spokojnie dam rade... na chwile obecna wszystko za co sie biore konczy sie klapa..... jedna wielka cholerna klapa..... a to nie pomaga w utrzymaniu dobrej kondycji psychicznej...

Dziekuje kochana, ze jestes....

Posted

Z tym ze ja jestem tu juz dosc dlugo.... Powinnam miec do tego czasu mase znajomych.... nic z tego. Jestem zamknieta w sobie, nie dopuszczam do siebie ludzi...i rownoczesnie ubolewam z tego powodu... znasz bardziej pokrecona osobe.......?

Posted

wstydzisz się dziewczyno psychoterapeuty?! nie rozśmieszaj mnie. tak na prawdę to każdy z nas powinien mieć w zanadrzu terapeutę. na zachodzie to standard. problem w tym gdzie jest ten lekarz? masz Tam po nosem Polaka?

Pamiętaj to nie jest psychiatra, którego się tak wstydzimy, tylko psychoanalityk , ktoś znacznie więcej jak psycholog.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
MArtwie się o Ciebie :(
Nie smutaj :calus:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Figula jesteśmy z Tobą :calus: Kochana, wiem, ze to trudne, a postaraj się zebrać w sobie trochę siły, jesteśmy tutaj i wiedz, że wspieramy Cie jak najmocniej !
Dzieki :calus:

docha napisał(a):
wstydzisz się dziewczyno psychoterapeuty?! nie rozśmieszaj mnie. tak na prawdę to każdy z nas powinien mieć w zanadrzu terapeutę. na zachodzie to standard. problem w tym gdzie jest ten lekarz? masz Tam po nosem Polaka?

Pamiętaj to nie jest psychiatra, którego się tak wstydzimy, tylko psychoanalityk , ktoś znacznie więcej jak psycholog.
Wstydze sie swoich problemow, tego ze moga to byc glupoty w czyichs oczach... Ze znalezieniem polskiego terapeuty mysle ze nie byloby najmniejszego problemu.......

Ale mi glupio... :oops:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Moja też. A połowa zdjęć właśnie z łóżka pochodzi :D

http://img221.imageshack.us/img221/7269/p1170504.jpg - to jest przeurocze :loveu::loveu::loveu:
Ale te zasady nie ustalalam ja, ustalali je rodzice :evil_lol: A sami psy czesciej biora do lozia :mad:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Żmijkaaaaaa ty mi tu nie smutaj kochana :calus:
będzie dobrzeee, musi być
a co do tych 7 kilo to ja Ci mogę oddać swoje, noł problem:evil_lol:

To cho, dawaj :razz:
:calus: