:: FiGa :: Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 WeronikaM napisał(a):kocham dwa ostatnie portrety :loveu: A Ty spania nie masz dziewczyno? :lol: (odezwala sie :lol:) Dziekujemy :multi: Quote
BBeta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Polowalismy z Fizgula i Marcelastym na kropelki :multi: http://img811.imageshack.us/img811/9770/p1180105.jpg Bardzo ładne kropelki ;) Praca zespołowa nie poszła na marne :cool3: Quote
kajkoowa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dwa ostatnie zdjęcia boskie :loveu: Ja też chcę śnieg! :placz: Quote
olifka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 :: FiGa :: napisał(a): Jak to "se moge" :shock: Bylam potrzebna wtedy? :lol: Cienias jestem... Male podkniecia mnie rozwalaja... A ostatnio sa same male potkniecia i w sumie mam jedno a konkretne z ktorego nie moge sie wygrzebac... Do tego nie mam komu sie wygadac... Telefony do znajomych? To nie to samo.... Siedzenie w domu mnie przytlacza... grr... Co ja bredze... Hmmm... :hmmmm: A, pamietam! Co u niego? :evil_lol: Szkoda ze juz nie pisze, smiesznie bylo :evil_lol: :calus: Przepraszam :calus: Wybaczysz? :lol: Zawsze jesteś :calus: :calus::calus:Wracaj do nas!;) Hmm w sumie nadal go nienawidzę jako młodsza siostra:evil_lol: ale i tak go kocham:loveu::lol: Co u niego? wyprowadził się w końcu z domu więc nasze relacje się polepszyły jak nie widzimy się codziennie:lol: i raczej wolę żeby nie wracał na psie fora internetowe:cool3: ale żeby mi to było ostatni raz:mad: znaj łaskę pani:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/9863/p1180070.jpg kocham tą śmiejącą się mordkę:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 BBeta napisał(a):Bardzo ładne kropelki ;) Praca zespołowa nie poszła na marne :cool3:Dziekujemy :lol: Ponczuś&NakrapianyTeam :evil_lol: Kaja10014 napisał(a):Dwa ostatnie zdjęcia boskie :loveu: Ja też chcę śnieg! :placz:;) A ja nie chce :mad: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Zawsze jesteś :calus: :calus::calus:Wracaj do nas!;) Hmm w sumie nadal go nienawidzę jako młodsza siostra:evil_lol: ale i tak go kocham:loveu::lol: Co u niego? wyprowadził się w końcu z domu więc nasze relacje się polepszyły jak nie widzimy się codziennie:lol: i raczej wolę żeby nie wracał na psie fora internetowe:cool3: ale żeby mi to było ostatni raz:mad: znaj łaskę pani:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/9863/p1180070.jpg kocham tą śmiejącą się mordkę:loveu::oops: Tom sie zaburaczyla teraz uuuhuhuuu.... :oops: :evil_lol: Nie, to nie wchodzi w gre, nie dalabym tam rady... tu mozna wiecej mniejszym wysilkiem... a moze po prostu jestem wygodna ;) Hahahaha pozdrow go ode mnie :roflt: :modla: :modla: O dzieki Ci luba! :modla: Quote
olifka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 :: FiGa :: napisał(a): :oops: Tom sie zaburaczyla teraz uuuhuhuuu.... :oops: :evil_lol: Nie, to nie wchodzi w gre, nie dalabym tam rady... tu mozna wiecej mniejszym wysilkiem... a moze po prostu jestem wygodna ;) Hahahaha pozdrow go ode mnie :roflt: :modla: :modla: O dzieki Ci luba! :modla: Boże ale Ci słodzę, aż się sama sobie dziwie:evil_lol: oczywiście że byś dała radę, takie gadanie żmijcia jest troszkę bez sensu :calus: kropki Cię tu potrzebują ;) no ale bądź co bądź trochę rozumiem Twój wybór ;) oczywiście, przy najbliższej okazji:evil_lol: podziękowania przyjęte:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Boże ale Ci słodzę, aż się sama sobie dziwie:evil_lol: oczywiście że byś dała radę, takie gadanie żmijcia jest troszkę bez sensu :calus: kropki Cię tu potrzebują ;) no ale bądź co bądź trochę rozumiem Twój wybór ;) oczywiście, przy najbliższej okazji:evil_lol: podziękowania przyjęte:diabloti: :grins: Milosc jest slepa :evil_lol: Przeciez stad tez moge pomagac ;) I robie to ;) Quote
olifka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 :: FiGa :: napisał(a)::grins: Milosc jest slepa :evil_lol: Przeciez stad tez moge pomagac ;) I robie to ;) ja tam już Cię nie kocham :-( Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 KIM ON JEST!!!!!!!!!! :placz: Quote
olifka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jak wrócisz to się dowiesz:loveu::diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 :: FiGa :: napisał(a):A Ty spania nie masz dziewczyno? :lol: (odezwala sie :lol:) Dziekujemy :multi: no niestety nie :( :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Siema z rana moje ulubione kroplindy ! :razz: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):jak wrócisz to się dowiesz:loveu::diabloti:Predzej zgine :placz: WeronikaM napisał(a):no niestety nie :( :evil_lol:Dogo jest jak nalog :diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Siema z rana moje ulubione kroplindy ! :razz: :shock: Jest sobota! O tych porach sie spi! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 No i ostatnie fotki z tamtego cieplego dnia... Quote
olifka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Predzej zgine :placz: nie poruszyłaś mojego sumienia:diabloti: Quote
docha Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a ja Ci figusia, na dobranoc, napiszę cytat mojej mamy: Ty powinnaś góry przenosić", więc figowa, nie pękaj i pchaj do przodu! :) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :: FiGa :: napisał(a): :shock: Jest sobota! O tych porach sie spi! :evil_lol: :cool3: nie umiem spać do późnego południa, moje wewnętrzne ja mówi mi "wstań, korzystaj z dnia" http://img694.imageshack.us/img694/750/p1180077t.jpg Fifula :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):nie poruszyłaś mojego sumienia:diabloti:Nie masz serca :shake: docha napisał(a):a ja Ci figusia, na dobranoc, napiszę cytat mojej mamy: Ty powinnaś góry przenosić", więc figowa, nie pękaj i pchaj do przodu! :)Dziekuje docha :calus: Wiem o tym ze moge duzo, ale trzeba zdobyc sie na ten wysilek i postarac sie o to... a czasami po prostu brakuje sil. Niepowodzenia w zyciu pryatnym tez w tym nie pomagaja. Ale bede sie starac, mam dla kogo ;) Czarna_Owieczka napisał(a)::cool3: nie umiem spać do późnego południa, moje wewnętrzne ja mówi mi "wstań, korzystaj z dnia" http://img694.imageshack.us/img694/750/p1180077t.jpg Fifula :loveu:Moje wewnetrzne "ja" mowi "wyspij sie kobito, masz wolny dzien" :evil_lol: Quote
olifka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Nie masz serca :shake: i kto to mówi:placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 :grins: Ja Ci go nie zlamalam! Quote
olifka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ty tylko wyjechałaś na drugi koniec świata i mnie zostawiłaś:placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Alez Slonko, ja jestem w München, a nie w Japonii :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Haaalo :* Koochana łączę się z Tobą w bólu łapania dołów na emigracji, sama niedawno przechodziłam to samo (no tak mi się wydaje). Nie radziłam sobie w pewnym momencie z niczym, a chudnięcie - witaj w klubie. Teraz mi troche lepiej, jestem między swoimi, ale człowiek i tak zawsze mimo wszystko chce iść do przodu. Ale trzymaj się i nie dawaj :)) A zdjęcia są super, dobrze że masz tam ze sobą te dwie morecki :)) Quote
Recommended Posts