Kati Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='"haska_12"']Ja to bym chyba zatłukła jak kota [/quote] Litości :angryy: bez takich porównań. Nie wiem co bym takim [EMAIL="!@#$%"]!#$%[/EMAIL]^&* zrobiła. :angryy: Kiedys miałam podobną sytuację, jak zaczeli we mnie i psa rzucać kamieniami. :angryy: Debile mieli przewagę, bo byli po drugiej stronie rzeki. Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kati']Litości :angryy: bez takich porównań. [/quote] Heh.. wole mowic kota niz psa :p Nie nawidze kotów i dlatego tak mowie... a zreszta... :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wiolka nie nawidzisz kotów??? :bigcry: ja kocham kotki !!!! :bigcry: cześć Sylwuś :buzi: Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 wpadam z odwiedzinami, a tu takie wiesci.. co za idioci, delikatnie mowiac..:shake::angryy::shake: Quote
Kasia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 witamy w najgorszy dzień tygodnia - poniedziałek ;) Co u was? Quote
Rinuś Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='fidelek2']witamy w najgorszy dzień tygodnia - poniedziałek ;) Co u was?[/quote] dokladnie najgorszy dzien tygodnia:angryy::angryy:nienawidze poniedzialkow:-(:-( Quote
Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja też nienawidzę :( na szczęście jutro jest równie nienormalny wtorek :placz: :) Quote
Samturia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ahh... ja tez nienawidze poniedziałków... wszystko sie komplikuje... :shake: Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja ostatnio widzialam na allegro swietny plakata wlasnie z napisem- "nienawidze poniedzialkow" chyba go sobie zamowie.... :evil_lol: Oj zgadzam sie z wami ze poniedzialki sa okropne:placz: :placz: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [B]Dziś wtorek :)[/B] [B]Witamy[/B] [B]Z petardami mieliśmy rónież do czynienia :shake: wredni !#%$#^![/B] Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzień dobry w środę 6 marca :razz:, w piękny słoneczny dzionek :multi: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dobry wieczór 6 marca, ciepły , miły wieczór :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzień dobry w słoneczną wylataną środe :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Czeeść :buzi: oj tak słonecznie dziś jest straaasznie :) i nawet przez ta pogode uciekliśmy cała klasa z lekcji... ciekawe co bedzie jak sie zaczna jeszcze cieplejsze dni :D hahaha bedzie masakra a nasza wych nas zabije :D juz to widze jak jutro drze na nas ryja :D Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [SIZE=1]Choć tak naprawde jestem lewa w obróbkach graficznych, to chociaż fotkę własną daję... [/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/34/8c46a6f82f594013.jpg[/IMG][/URL] Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! [IMG]http://free.polbox.pl/r/rafinski/tulipany.gif[/IMG] Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek!!! :D Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dzień dobry wszystkim :multi: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Cześć Figuś Jakim cudem nie mam TYLKO twojego numeru telefonu . S-K-A-N-D-A-L A żałuj bo Gonia i inne mają cudne 5 tapetek [/I][/B][/quote]A ja nie mam jeszcze aktywowanych mmsów więc nie żaluję :evil_lol: [a zaznaczmy tu że tę komórkę mam od dokładnie roku :grin:] [quote name='Kudłata_Koza']Skąd, ja też uważam to coś za "świetny" sprzęt .[/quote]Najlepszy pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='fidelek2']Sylwia to żadna Twoja wina...ja mam z Fidlem to samo i nic na to nie potrafie poradzić ani zadziałać Kiedyś takim bachorom mało co tyłków nie skopałam jak rzucali petardami w naszą stronę....żałowałam tylko tego,że ja nie miałam przy sobie petard bo odpaliłabym je im w samych gaciach [/quote]I najlepsze jest że ja praktycznie NIC zrobić nie mogę. Zapytałam ostatnio pana władzę co mam robić w sytuacji kiedy jakieś dziecko będzie rzucało w moim kierunku petardy i wiecie co usyszałam? Że mam to zgłosić jego rodzicom :angryy: Tak, będę biegać po wsi i szukać rodziców bachora :angryy: [quote name='Ewa&kumpel']Nie wiem jak nazwac kogoś, kto na psa idzie z petardami. Ja na szczęście nie mam takiego problemu z moim Kumplem, ale wiem, że to bardzo utrudnia życie. Pies się zazwyczaj boi i najgorsze, że nic nie można z tym zrobic. Kawał Twojej dobrej roboty diabli wzięli. Szkoda... A przede wszystkim szkoda mi Figuśki... Bidulka. Wielki to dla niej stres.[/quote]Figowa to trudny pies :-( naprawdę nie wiem co by się z nią działo gdyby trafiła do ludzi którzy mieliby dość jej wybryków...:shake: Prawdopodobnie bunia, michałMi i reszta od kropków szukaliby jej domku na dgm :shake: [quote name='Guffi']To nie Twoja wina. Ja mam to samo z królikiem, już 1,5 roku KOMPLETNIE NIC. Ale jak ja bym tych normalnie .... no... !!! Trzymaj się i nie poddawaj! Wygłaskaj kropa ode mnie![/quote]Z tym że królik nie atakuje innych ludzi ze strachu :-( a Figowa po tym ostatnim wydarzeniu rzuciła się na moją sąsiadkę :-( boję się :-( [quote name='Dalmatynkaa']Figa podaj mi adres tych dzieciuchów to ja zrobie z nimi porządek[/quote]Ojj żeby możnabyło tak to rozwiązać... :placz: [quote name='Anusia&Saba']Jak oni śmiali?! Ile oni mieli lat?[/quote]W tym problem że bachorami to oni byli w sferze psychicznej :stupid: a byli w moim wieku - 17/18 lat :shake: [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć kochana.. .. kurde wszyscy chcą rezygnować z dogo niektóre ciotki już porezygnowały ech... smutno bedzie bez Was.... widze że wielkiego doła masz skoro chcesz odciąć sie od całego świata i od wszystkich... ja też mam czasem takie dni że cały dzień siedze w domu wyłączam komórke i nic nie robie... ale teraz mam nowy sposób na doła... (chociaż nie mam ich za często, juz bardzej nerwe) ide biegać... no kochana także parę rundek się przebiegnij i Ci przejdzie [/quote]W tym problem że biegać nie cierpie :cool3: Ja przekładam to na spacer z psem [ale ostatnio ograniczyłam to do chodzenia z Figową na łąki za domem :placz:, skandalicznie zabrano mi te spacery:placz:] i do szalenia na rolkach [a wiosna już piękna więc na rolkach byłam:loveu: i rozwalić kolano i spodnie zdąrzyłam :multi::multi:] [quote name='haska_12']Ja to bym chyba zatłukła jak kota .. Tych gówniarzy... jakbym zgarneła to by popamietali Szkoda słów na takich baranów... [/quote]Jak.. kota? :crazyeye: Jak dla mnie to żadne zwierze nie jest godne 'zatłuczenia' :shake: Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Kati']Litości bez takich porównań. Nie wiem co bym takim !#$%^&* zrobiła. Kiedys miałam podobną sytuację, jak zaczeli we mnie i psa rzucać kamieniami. Debile mieli przewagę, bo byli po drugiej stronie rzeki.[/quote]I taką sytuację miałyśmy :shake: Jak chodze z Figową do sklepu to ją pod nim spuszczam [kiedyś ją przywiązywalam ale po sytuacji kiedy po wyjściu ze sklepu pies biagał luzem a smyczy nie było :angryy: zabieram smycz ze sobą] I raz słyszę pisk, wylatuję i widzę dzieciaka z kamieniami i Figę biegnącą na łeb na szyję w stronę domu [czy musze pisać że droga do domu wiedzie przez ruchliwą ulicę? :placz:]. Mieszkam na wsi i jak dotąd zawsze uważałam że jest to spokojna i ładna miejscowość, ale do tutejszego gimnazjum dojerzdzają uczniowie z innych wsi, totalne chamy i prostaki :roll: [quote name='haska_12']Heh.. wole mowic kota niz psa Nie nawidze kotów i dlatego tak mowie... a zreszta... [/quote]Pozwólcie że nie skomentuję tego :roll: [quote name='fidelek2']witamy w najgorszy dzień tygodnia - poniedziałek Co u was?[/quote]Ten poniedziałek był dla mnie jak najbardziej miłym początkiem tygodnia :multi: Mieliśmy rekolekcje i od pon do śr nie było w ogóle lekcji :loveu: [quote name='justys95']ja też nienawidzę na szczęście jutro jest równie nienormalny wtorek [/quote]Ja nienawidze czw i pt. To dopiero załamka :placz: [quote name='Marta_Ares']ja ostatnio widzialam na allegro swietny plakata wlasnie z napisem- "nienawidze poniedzialkow" chyba go sobie zamowie.... Oj zgadzam sie z wami ze poniedzialki sa okropne[/quote]To mi zamów taki z napisem "Nienawidze piątków" :lol: [quote name='bonita'][B]Dziś wtorek [/B] [B]Witamy[/B] [B]Z petardami mieliśmy rónież do czynienia, wredni !#%$#^![/B][/quote]Z petardami wielu dogomaniaków miało do czynienia, jednak różne psy różnie na to reagują. Niektóre, tak jak Czab, idą dalej nie zwróciwszy specjalnie na to uwagi a inne np Figa, panicznie się ich boją :placz: [quote name='leemonca']dzień dobry w środę 6 marca, w piękny słoneczny dzionek[/quote]Dzień dobry 8 marca :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeść oj tak słonecznie dziś jest straaasznie i nawet przez ta pogode uciekliśmy cała klasa z lekcji... ciekawe co bedzie jak sie zaczna jeszcze cieplejsze dni hahaha bedzie masakra a nasza wych nas zabije juz to widze jak jutro drze na nas ryja [/quote]My całą klasą zwialiśmy raz :evil_lol: Poszliśmy na miasto, po pewnym czasie łażenie się nam znudziło więc wróciliśmy do szkoły i okazało się że nauczycielka miała wazne spotkanie z maturzystami więc ta 'laba' nam się piekła :grin: [quote name='Rinuś']a gdzie ta Figusna i jej Pani?[/quote]Tu :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'][SIZE=1]Choć tak naprawde jestem lewa w obróbkach graficznych, to chociaż fotkę własną daję... [/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/34/8c46a6f82f594013.jpg[/IMG][/URL][/quote]Gosiu... :crazyeye: Dziękuję ślicznie :loveu: Jestem mi straszliwie miło :loveu: [quote name='Paulina_mickey'][B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet [/COLOR][/SIZE][/B][/quote][quote name='Xiara']Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! [IMG]http://free.polbox.pl/r/rafinski/tulipany.gif[/IMG][/quote][quote name='justys95']Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek!!! [/quote]Dziekuję dziewczyny :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czeeeeść kochana :buzi: jak miło Cię widzieć :iloveyou: Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czesc. Wszystkiego dobrego dla właścicielek tej galeryjki z okazji Dnia ... dzisiejszego... :Rose::Rose::Rose: życzy Kumpelek Quote
Recommended Posts