Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):

I Ty nam tu narzekasz na jakos swoich zdjeć??? :mad:

ja jej próbuje wybić to z głowy ale coś mi nie idzie bo ta krowa i tak dalej swoje :shake:

cześć Sylwucha :loveu:

PS. zgadzam sie z reszta ze fota nadaje sie jako pocztówka :bigcool:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
ja jej próbuje wybić to z głowy ale coś mi nie idzie bo ta krowa i tak dalej swoje :shake:

Bo ona uparta maupa :evil_lol:
_ChiQuiTa_ napisał(a):

PS. zgadzam sie z reszta ze fota nadaje sie jako pocztówka :bigcool:

Ja też :multi:

Posted

Oszzz.... ale nadrabiania :crazyeye::crazyeye:

[quote name='Pianka']a wy boroki śnieg macie:evil_lol:A Wy nieeee :turn-l:

[quote name='haska_12']Łojjjjejku kropkowata cudnie wychodzi na zdjęciach i aparacik ładnie robi zdjątka Jaki masz? Następna :lol:
Jeden z najstarszych aparatów cyfrowych firmy Sony DSC P41, uwaga 4.1 mln pixela, brak stabilizatora obrazu, zero jakichkolwiek funkcji :evil_lol: A Wy go tak chwalicie... :roflt: A wygląda tak:

Wiem wiem... teraz wszyscy mi tu zazdroszczą... :evil_lol:

[quote name='justys95']ale ja tu dawno nie byłam. suńka oczywiście śliczna No własnie :mad: I myślisz że takim komplementem mnie udobruchasz? :mad:

[quote name='g_o_n_i_a']Dobranocka [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry! Zdecyduj się :evil_lol:
Dobryyyyy kochana :loveu::loveu:

[quote name='fidelek2']Wow...jakie śliczne zdjecie wygląda conajmniej jak jakaś karta oryginalna
I Ty nam tu narzekasz na jakos swoich zdjeć???

cześć Sylwuś!!!Bo mam nad czym narzekać :placz:

[quote name='anka11']hejcia
te fotki naprawde sa superowe ladnie wyglada na sniegu a co u Was xD ??A u nas nic :p

[quote name='Xiara']Hej!
Właśnie, co tam u was słychać? ;)Patrz wyżej :evil_lol:

[quote name='haska_12']Witaj Figusiowa Cześć.

[quote name='Ewa&kumpel']Możesz spokojnie sprzedawac to zdjęcie jako pocztówkę...:-o I kto to będzie kupował... :lol:

[quote name='bonita']
Witanko kropkowce
Śliczne śnieżno-kropkowate zdjęcie Cześć :multi:

[quote name='justys95']heja!! Sie tu troche opuściłam...Taaa szczególnie od ostatniego swojego posta... wiecie zaczyna mnie to trochę irytować :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Witamy weekendowo Łaaaaaa weekendowo :multi:

[quote name='arystokratka']Sorry że dawno mnie tu nie było . Przepraszam , to się więcej nie powtórzy No ja myśle :cool3:

[quote name='haska_12']Ja tez przepraszam za nieobecność Co Was nagle wzięło na takie... :lol:

[quote name='Samturia']nie wiem o co chodzi ale jestem za....
heeej!Ta jak zwykle - wyskakje z inteligentnym hasełkiem :lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']ja jej próbuje wybić to z głowy ale coś mi nie idzie bo ta krowa i tak dalej swoje

cześć Sylwucha

PS. zgadzam sie z reszta ze fota nadaje sie jako pocztówka :bigcool:Ajjj nie znacie się i tyleeee :turn-l:

Posted

::FiGa:: napisał(a):
No własnie :mad: I myślisz że takim komplementem mnie udobruchasz? :mad:

Burakuuu!!!Ja nie myśle...ja to wiem!!! :D a tak poza tym to ty się jeszcze bardziej opuściłaś, a mówisz na mnie :eviltong:

Posted

[quote name='Xiara']No to ja też... :roll:

;):mad::mad::mad:

[quote name='g_o_n_i_a']Bo ona uparta maupa :evil_lol: JA uparta? A gdzie tam... :lol:

[quote name='g_o_n_i_a'] Ja też :multi:Zwariowałyście :shake:

[quote name='Kudłata_Koza']Siemka :D. Trochę dużo tych stron i wszystkiego nie da rady pzeczytać, ale nie zmienia to faktu, ze Kropka piękna. Jakieś nowe zdjęcia? A tak ogólnie to co ten waryjot porabia ;)?Jakieś fotki chyba gdzieś tam są, pytanie tylko kto je pomniejszy i tu wrzuci :cool3:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Przyszłą a i zaraz gdzieś polazła....:cool1:
Jestem :diabloti:

justys95 napisał(a):
Burakuuu!!!Ja nie myśle...ja to wiem!!! :D a tak poza tym to ty się jeszcze bardziej opuściłaś, a mówisz na mnie :eviltong:
Bo ja mam szkolę dziecko :diabloti:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Że co ? ze niby my się nie znamy.... a ja sie znam i mówie że bowskie :loveu:

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja tez! :loveu:
:turn-l::turn-l: ale goopki!