Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justys95 napisał(a):
Fajne fotki!!!A u was nadal śnieg :mad: bo coś myślę, że to wina przeterminowanych fotek! :lmaa:
Mam tylko przeterminowane, mój aparat nie zrobi żadnych przy takich warunkach pogodowych :placz:

Ale mam jeszcze domowe :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chcecie zobaczyć jakie widoczki sobie codziennie podziwiam wracając pociągiem do domu? :razz:

[zdjęcia robione przez jakże czysta szybę w pociągu :roll:]

:-o pociągi:D
uwlielbiam wszystko co związane z pociągami:D:multi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
świetne :)
to Ty pociagiem sie wozisz do szkoy no no :D
:cool1: A wczoraj jechałam takim wypasionym że jak weszłam do niego to konduktor buchną śmiechem po zobaczeniu mojej miny :lol:
Bo niestety na odcinki Przeworsk-Stalowa Wola jeżdżą same zgredowate ciuchcie :mad:

Samturia napisał(a):
Gdzie to ty tu psa uciełaś? ODDAWAC FIGULCA!
:siara:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mój goopek

aaa jaki śliczny ten goopek :multi::loveu::loveu:

[quote name='Sylwia']:cool1: A wczoraj jechałam takim wypasionym że jak weszłam do niego to konduktor buchną śmiechem po zobaczeniu mojej miny :lol:
Bo niestety na odcinki Przeworsk-Stalowa Wola jeżdżą same zgredowate ciuchcie :mad:

zrób taka mine do aparatu i dawaj na dogo... ja też chce buchnąć śmiechem :evil_lol:

a ten Przeworsk to niedaleko Was ??:cool3:

a ze zeza masz to wiem :D:diabloti:

Posted

Byłyśmy dziś na spacerku z Czabutakiem. I wszystko przebiegałoby superwspaniale gdyby nie jeden incydent pod koniec :angryy:
Figowa to pies b lękliwy, nie trudno jest ja wystraszyć. Ostatnio dużo z nią pracowałam, była widoczna duża poprawa. Na spacery chodzimy w jedno miejsce oddalone 4km od mojego domu, dziś spokojnie mogłam ją tam spuścić, kręciła się obok mnie i przybiegała na każde zachowanie, ale co najważniejsze nie bała się, bawiła się z jakimś buraskiem który się do nas przyłączył. I oczywiście całe moje szczęście szlag jasny trafił gdy zapięłam ją z powrotem na smycz a zza roku wyskoczyły jakieś wsióry i zaczęły w nas petardami rzucać. Figa była zdezorientowana i przerażona, ja wkurww... a gówniarze za nami nieprzerwanie...
Wszystko co udało nam się z Figową zrobić legło w gruzach, całą drogę powrotną szła brzuchem po ziemi, była przerażona... ja nie mam sił z nią zaczynać od nowa :shake: Najgorsze jest to że ja nie potrafiłam jej przed tym ochronić, zawiodłam... zawaliłam na caaaałej linii :(

Posted

[quote name='fidelek2']Mnie się to zdjęcie bardzo podoba...nie wiem czemu narzekasz na ich jakoś :p:pBo ja bym chciała czegoś więcej niż tylko głupie fotki na których pies siedzi spokojnie :placz: Bo takie to każdy może zrobić :shake: A zdjęcia w ruchu tym zgredem nei wychodzą :placz::placz::placz:

[quote name='fidelek2']O tych juz nie wspomnę...:cool1:Nie wspominaj...:evil_lol::evil_lol: dno :razz:

[quote name='_ChiQuiTa_']
zrób taka mine do aparatu i dawaj na dogo... ja też chce buchnąć śmiechem :evil_lol:

a ten Przeworsk to niedaleko Was ??:cool3:
Nagrałysmy filmika w tym wypasionym pociągu :diabloti: Ale jest on autorstwa Jadzika a ona niewyżyta biedna jest i brzydko kamerowała :shake: Gdybym mogła wyciąć te brzydkie momemnty to pokazałabym Wam go :razz:

Przeworsk jest ode mnie 17km i tam też chodze do szkoły :razz: