:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Tina.Sara napisał(a):co porabiacie :cool3: Figowa obrażona śpi :diabloti: a ja szukam materiałów na geografie i przy okazji azglądam co jakiś czas na dgm :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 O! Figowa w obróżce! :loveu: Tylko skad macie taki sniego.. :evil_lol: A jak sie dzisiaj Łaciata Panna czuje? Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O! Figowa w obróżce! :loveu: Tylko skad macie taki sniego.. :evil_lol:Właśnie te obróżkę wzięłam zamiast tego badziewnego kagańca :p A snieg jeszcze mamy, a to zdjęcie jest sprzed dwóch dni :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a): A jak sie dzisiaj Łaciata Panna czuje?Pan wet powiedział że Figowa zdrowieje, a ucho jest w b dobrym stanie i dobrze że od razu zaczęłam je kropić i nie czekałam na wizytę u niego :shake: Bo już kropka ma tego czegoś [SIZE=2]w ucholu mniej niż np wczoraj, a nie drapała sie dziś jak narazie w ogóle :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Tina.Sara napisał(a):ale fajnoooooości :loveu:Miło że sie chorowitka podoba :multi: Quote
Rinuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a): ale sliczniaste:loveu::loveu::loveu:wyglada jakby miala taka puchata siersc:loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Rinuś napisał(a):ale sliczniaste:loveu::loveu::loveu:wyglada jakby miala taka puchata siersc:loveu::loveu:Milo nam że się zdjęcie podoba :multi: A co do sierści to zauważyłam, że u Figowej jest ona dłuższa niż u innych kropków, których dotychczas spotkałam :razz::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Właśnie te obróżkę wzięłam zamiast tego badziewnego kagańca :p A snieg jeszcze mamy, a to zdjęcie jest sprzed dwóch dni :eviltong: Ładna :loveu: Tak myslalam, niemozliwe, ze u nas juz tylko resztki zasp :cool3: zostały, a tu tyle śniegu u Was :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Pan wet powiedział że Figowa zdrowieje, a ucho jest w b dobrym stanie i dobrze że od razu zaczęłam je kropić i nie czekałam na wizytę u niego :shake: Bo już kropka ma tego czegoś [SIZE=2]w ucholu mniej niż np wczoraj, a nie drapała sie dziś jak narazie w ogóle :cool3: Dobrze, ze Figutka wraca do zdrowia :p Mam prośbę - powiesz mi coś o tych tajemniczych kroplach? :cool3: Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Figulcowa prawie zdrowa dobra była wizyta u doktora Kropka piękną obroże ma zamiast zasranego kagańca :P Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ładna :loveu: Tak myslalam, niemozliwe, ze u nas juz tylko resztki zasp :cool3: zostały, a tu tyle śniegu u Was :evil_lol: Dobrze, ze Figutka wraca do zdrowia :p Mam prośbę - powiesz mi coś o tych tajemniczych kroplach? :cool3: U nas jeszcze troche sniegu jest :eviltong: Co do kropelek to zwią się one DICORTINEFF-VET. Są to kropelki zarówno do oczu jak i uszu. Jako że Figowa ma czesto problemy z uszami to nasz wet dał nam jedno opakowanie więcej do domu, żeby przy następnych problemach [jeśli nie bedę mogła do niego dojechać] szybciutko uchola wyleczyć. Kropiam Figowej 3x dziennie po 4 kropelki, przed kropieniem czyściłam uszy z tego śmierdzącego czegoś :oops: Jedna buteleczka ma pojemność 5ml, a kosztowała 10zł. Samturia napisał(a):Figulcowa prawie zdrowa dobra była wizyta u doktora Kropka piękną obroże ma zamiast zasranego kagańca :P :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Problem w tym że ładna obroża nie wystarczy by nas pan wpuścił do autobusu :evil_lol::evil_lol: Ale jak dotychczas miałyśmy szczęście, nie było żadnego upierdliwego pana :cool3: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 doopka tak przymarzla że az dziecko zawylo:shake: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Heej :buzi: u Was też nagadane jak nie wiem co ale za to fotki siom ::bigcool: FiGulec ślicznie na śniegu się prezentuje :loveu: PS. kotku w jakim programie robisz ramki ?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 widać cień twojej łapy już wiemy dlaczego Figa tak wyje... po pache podniosłaś :evil_lol: PS. trzymają sie mnie dzisiaj głupie żarty :D wybacz :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 arystokratka napisał(a):cześć dogo gaduły ;) ;) Ty nie dostałaś przypadkiem Bana??:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 evaxon napisał(a): doopka tak przymarzla że az dziecko zawylo:shake: :evil_lol::megagrin: :megagrin: :megagrin: _ChiQuiTa_ napisał(a):Heej :buzi: u Was też nagadane jak nie wiem co ale za to fotki siom ::bigcool: FiGulec ślicznie na śniegu się prezentuje :loveu: PS. kotku w jakim programie robisz ramki ??Photo Filtre :p _ChiQuiTa_ napisał(a): widać cień twojej łapy już wiemy dlaczego Figa tak wyje... po pache podniosłaś :evil_lol: PS. trzymają sie mnie dzisiaj głupie żarty :D wybacz :buzi:Nie, po prostu podiosłam do słoca, żeby lepiej widzieć, Twoje zdęcie... Nie wiem dlaczego nagle zaczęła warczeć, szczekać, wyć i rozszarpała je na strzepy :niewiem: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 arystokratka napisał(a):cześć dogo gaduły ;) ;)Hello ;) _ChiQuiTa_ napisał(a):Ty nie dostałaś przypadkiem Bana??:cool3:Dostałą na tydzień :cool3: Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 a czym ty tam w psa rzucasz? szyneczka? pasztecik? :) Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Samturia napisał(a):a czym ty tam w psa rzucasz? szyneczka? pasztecik? :)Kiełbaska :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts