:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 misiaczek napisał(a):Hej :). Alez ona śliczna :loveu:.Na tej fotce taka zamyślona...To przeróbka :razz: g_o_n_i_a napisał(a):Nie musisz mi o tym przypominać. :eviltong: Mam nadzieję... :p Ale licze na coś pozytywniejszego! :shake: A tak poza tym to dzien dobry :cool3:Dzień dobry:razz: Nie masz na co liczyć :evil_lol: haska_12 napisał(a):Witam:) Fotki Figi mnie powalają :loveu:Cześc :) Dziękujemy za uznanie :multi: _ChiQuiTa_ napisał(a):Noo naprawde :oops::oops: PS. czytam o Fianku i sie w pale nie mieści... jacy ludzie są beznadziejni :shake::shake::placz::placz:Tiaaa :p Ściemniać to my a nie nam :evil_lol: Na szczęscie dzięki dogomaniakom Fianek ma szanse żyć normalnie :multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Samturia napisał(a):ale piękna Figulcowa... taka fotogeniczna... zaraz przeczyyta o Finku... a u nas new foty... Dziekujemy :multi::multi: Ucholec Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 biedny piesek... już chyba wczorj o nim czytałam :( Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tu wyszła jak debil :-P no co ty...super wyszła :) taka...zamyślona :p Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kropka-debil :evil_lol: wpadniesz na te nowe fotki? :P Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Dzień dobry:razz: Nie masz na co liczyć :evil_lol: Ja ten temat uważam za zakończony. Szkoda języka. :eviltong: Śliczna Figutka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 justys95 napisał(a):no co ty...super wyszła :) taka...zamyślona :pI ten błędny wzrok.. :evil_lol: Samturia napisał(a):Kropka-debil :evil_lol: wpadniesz na te nowe fotki? :PWpadnę :razz::razz: g_o_n_i_a napisał(a):Ja ten temat uważam za zakończony. Szkoda języka. :eviltong: Śliczna Figutka :loveu:Odezwała sie ta co nie narzeka na swoje zdjęcia :mad: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziś odwiedził nas kolega :multi: Kochany potwór :loveu: Nie wiem czyj to psiak, pierwszy raz go na oczy widziałam :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Odezwała sie ta co nie narzeka na swoje zdjęcia :mad: :shake: Ale bez przesady, potrafie czasem powiedziec, ze niektore są ładne. :loveu: To u Ciebie mnóstwo ludzi zachwyca się zdjęciami... Ale niech Ci bedzie!! JA wiem swoje,a TY swoje. :p Amen.:shake: Fajny ten kolego :iloveyou: Milego wieczoru :bye: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 I zaczęła się zabawa :multi: Od lewej: Kiki goni Azora, Azor tego psiaka, a psiak Figę... Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::shake: Ale bez przesady, potrafie czasem powiedziec, ze niektore są ładne. :loveu: Ale niech Ci bedzie!! JA wiem swoje,a TY swoje. Amen.:shake: Fajny ten kolego :iloveyou: Milego wieczoru :bye:A ja nie potrafię bo nie mam ładnych zdjęć :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 U nas dziś taka bardziewna pogoda że żande zdjęcie nie wyszło :shake: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Macie jeszcze Czabutka, który aktualnie sobie leży na moim łóżku :loveu: A że baterie siadły to zdąrzyłam zrobić tylko 1 zdjęcie :shake: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Super fotki :multi: ten psiak jest słodki :loveu: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dobry dzionek Figusie :) Śliczne żeście narobiły fotusie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziękujemy Wam za odiwedzinki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 O 22 rozpocznie się mecz Barca - Real :razz: Kto ogląda?? Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zdrajcy :mad: ŻAŁUJCIE :-P Mecz jest świetny! Po pierwszej połowie mamy wynik 2:2 :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): nooo to jest piękne a jakie wyraźneee zakochałam sie :loveu::loveu::mdleje: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tu wyszła jak debil :-P Wyszła cudownie :loveu: ja Ci dam debila :mad::mad: Quote
Recommended Posts