Marta_Ares Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam :* a dlaczego to nienawidzisz czw i piatkow??? Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeeść kochana :buzi: jak miło Cię widzieć :iloveyou:A mi miło że ktoś się cieszy na mój widok :loveu: Witaj kochana :buzi: [quote name='Ewa&kumpel']Czesc. Wszystkiego dobrego dla właścicielek tej galeryjki z okazji Dnia ... dzisiejszego... :Rose::Rose::Rose: życzy KumpelekDziękujemy za życzenia z okazji dnia dzisiejszego :evil_lol: Macie Figową ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Samturia napisał(a):Wszytkiego naj z okazji dnia pań :)Dziękujemy :loveu: My do Was nie zaglądnęłysmy jeszcze :oops: ALe to z braku czasu, wszędzie tyle nadrabiania a nie chcę wpadać do czyjejś galerii i patrzeć tylko na ostatnią stronę, jak juz odwiedzam to szczerze :oops: Odwiedzę Was jutro jak znajdę czas dobrze? :oops: Marta_Ares napisał(a):Witam :* a dlaczego to nienawidzisz czw i piatkow???Bo mamy takie lekcje że sie załamać idzie :placz: CZW Jez. niem Jez. pol Matma Matma Biologia Historia PT Biologia Fizyka CHemia Historia Rel Jez. niem Ja nie chcę iśc jutro do szkoły :placz::placz: Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znowu Figa na pocztówce... I nawet gazon się załapał... Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Gazon? :evil_lol: Na jekiej pocztówce? :-P A tak w ogóle to przylazłam tu jeszcze by Wam coś pokazać.. Pierwsza przeróbka jaką w życiu swoim krótkim zrobiłam :oops: I druga :oops: Nudziło mi się to złapałam dwie totki i coś takiego mi wyszło, ale ja jestem w tym totalnie zielona, węcej się za to nie biorę :roll: Quote
Rinuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']i Macie Figową ;) ale Figusna ma przesliczny ryjek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gazon? :evil_lol: Na jekiej pocztówce? :-P Gazon to ta biała donica w tle. A Figa wygląda na zdjęciu jakby była na pocztówce. :evil_lol: Na tej z resztą również. Jest fotogeniczna... i jaka zamyślona... Quote
g_o_n_i_a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi:JUPI:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WRÓCIŁA! :multi: :multi: :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Gosiu... :crazyeye: Dziękuję ślicznie :loveu: Jestem mi straszliwie miło :loveu: Naprawdę Ci się podoba? Baardzo się cieszę, choć tak naprawdę to nic rewelacyjnego :oops: :multi: Witamy weekendowo :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ta fota jest nieziemska, niemoge sie na nią napatrzec :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: poprostu cudoooo :loveu::loveu: a jak patrzylam na te przerobki to sie stak zastanawialam czy one na prawde sa przerobione czy to zdjęcia :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Rinuś']ale Figusna ma przesliczny ryjek:loveu:Dziekujemy ;) [quote name='Ewa&kumpel'] Na tej z resztą również. Jest fotogeniczna... i jaka zamyślona...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']:multi: :multi: JUPI:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WRÓCIŁA! :multi: :multi: Naprawdę Ci się podoba? Baardzo się cieszę, choć tak naprawdę to nic rewelacyjnego :oops: Witamy weekendowo Nic rewelacyjnego? :crazyeye: To ja się idę schować z moimi 'zdjęciami' :shake: [quote name='Pianka']ładne przeróbki:phmm... :-o:crazyeye: [quote name='_ChiQuiTa_'] ta fota jest nieziemska, niemoge sie na nią napatrzec :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: poprostu cudoooo :loveu::loveu: a jak patrzylam na te przerobki to sie stak zastanawialam czy one na prawde sa przerobione czy to zdjęcia :diabloti:Jaaaaaasne :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ludki zajrzyjcie do Finka :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50242 Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 pieknaaaaaaaaa ale ona jest piekna:loveu: :loveu: super fotka Quote
BBeta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Gdybyś nie powiedziała, że to przeróbka to bym się pewnie nabrała :eviltong: Całkiem nieźle Ci to wyszło. A jak ona pięknie wygląda na tle takiego niebieskiego nieba :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Nic rewelacyjnego? :crazyeye: To ja się idę schować z moimi 'zdjęciami' :shake: Ale Ty jestes uparta :shake: Ale tę gadkę to byś już sobie zmieniła, bo jest już nudna... JA I TAK WIEM SWOJE :evil_lol: :evil_lol: I uwielbiam patrzec na Twoje zdjęcia. :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 justys95 napisał(a):Śliczna fota :loveu:piękny psiak :)Dziekujem :p Marta_Ares napisał(a): pieknaaaaaaaaa ale ona jest piekna:loveu: :loveu: super fotkaRównież b dziękujemy :loveu: BBeta napisał(a):Gdybyś nie powiedziała, że to przeróbka to bym się pewnie nabrała :eviltong: Całkiem nieźle Ci to wyszło. A jak ona pięknie wygląda na tle takiego niebieskiego nieba :loveu:O kurcze dzięki :oops: To była druga przeróbkaa jaką w ogóle zrobiłam, goopi ma szczęscie :p g_o_n_i_a napisał(a):Ale Ty jestes uparta :shake: Ale tę gadkę to byś już sobie zmieniła, bo jest już nudna... JA I TAK WIEM SWOJE :evil_lol: :evil_lol: I uwielbiam patrzec na Twoje zdjęcia. :loveu: :loveu:Oj taaaa uparta to ja jestem bardzo :evilbat: Co do gadki... hmm.. pomyślę nad tym, dzięki za propozycję :evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jeszcze jedna fotka Figutkowej ;) Hej :). Alez ona śliczna :loveu:.Na tej fotce taka zamyślona... Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Oj taaaa uparta to ja jestem bardzo :evilbat: Nie musisz mi o tym przypominać. :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Co do gadki... hmm.. pomyślę nad tym, dzięki za propozycję :evil_lol: Mam nadzieję... :p Ale licze na coś pozytywniejszego! :shake: A tak poza tym to dzien dobry :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Jaaaaaasne :eviltong: Noo naprawde :oops::oops: PS. czytam o Fianku i sie w pale nie mieści... jacy ludzie są beznadziejni :shake::shake::placz::placz: Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ale piękna Figulcowa... taka fotogeniczna... zaraz przeczyyta o Finku... a u nas new foty... Quote
Recommended Posts