obraczus87 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 AWIT zapisuję Kochana. Na razie nie mam czasu mysleć, ale na pewno pomogę... nie wiem jeszcze jak, ale postaram się. Na CITO potrzebny jest tekst do ogłoszeń. Acha wyżłami zajmuje sie tanitka. Warto do Niej napisac :) może ma akurat jakis domek na oku. Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='obraczus87']AWIT zapisuję Kochana. Na razie nie mam czasu mysleć, ale na pewno pomogę... nie wiem jeszcze jak, ale postaram się. Na CITO potrzebny jest tekst do ogłoszeń. Acha wyżłami zajmuje sie tanitka. Warto do Niej napisac :) może ma akurat jakis domek na oku.[/QUOTE] No tak, zaraz wysle watek Tanitce... Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='obraczus87']AWIT zapisuję Kochana. Na razie nie mam czasu mysleć, ale na pewno pomogę... nie wiem jeszcze jak, ale postaram się. Na CITO potrzebny jest tekst do ogłoszeń. Acha wyżłami zajmuje sie tanitka. Warto do Niej napisac :) może ma akurat jakis domek na oku.[/QUOTE] SPOKO!!! JA JUZ OGARNE OGLOSZENIA ;), zeby znowu kolejnych dupli nie bylo :) Poza tym Renata zrobi mu super zdjecia... ;) Quote
obraczus87 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Paulina78']SPOKO!!! JA JUZ OGARNE OGLOSZENIA ;), zeby znowu kolejnych dupli nie bylo :) Poza tym Renata zrobi mu super zdjecia... ;)[/QUOTE] Acha, no oki nie ma sprawy ;) Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Paulina78']SPOKO!!! JA JUZ OGARNE OGLOSZENIA ;), zeby znowu kolejnych dupli nie bylo :) Poza tym Renata zrobi mu super zdjecia... ;)[/QUOTE] Haha, DUBLI, NIE dupli :) wybaczcie ja juz nie sypiam ;) Obraczus czy Ty mi dzis wieziesz piecha :)? Quote
obraczus87 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Paulina78']Haha, DUBLI, NIE dupli :) wybaczcie ja juz nie sypiam ;) Obraczus czy Ty mi dzis wieziesz piecha :)?[/QUOTE] Marta ma mi dać jeszcze znać czy będzie chciała skorzystać z mojej pomyc. Ale raczej tak. Wyslij mi na PW swój adres ;) Quote
1986rybka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cioteczki - może zróbcie edycję wątku i na 1 stronie wpiszcie dane do przelewu i bierzące info co się z psiakiem dzieje i czego potrzeba... ;) Quote
jezzbel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cześć :) Jeśli możecie zebrać do kupy ;-), że się tak wyrażę dane do przelewu i tytuł konkretny pod jakim przelew ma iść na psa- to ja przeleję wieczorem parę groszy. Pozdrawiam dobre Dusze! Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 NUMER KONTA JEST TEN CO PODALAM Awit pewnie w robocie, a ja nie moge wsadzic na pierwszego posta danych :( [B]HASLO: KROPEK - moze byc :) Awit wrzucaj dane ;)!!![/B] Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [CENTER][B][I]"...Rzuccie groskiem na Kropka, Kropek koscista istotka..." ;)[/I][/B] [/CENTER] [CENTER][SIZE=4][SIZE=3][B]KONTO DLA PODOPIECZNYCH DOMU TYMIANKA[/B][/SIZE] [B][I]Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva! [/I][/B] [B][I]00-367 Warszawa, [/I][/B] [B][I] ul. Kopernika 6/8 [/I][/B] [B][/B] [B]27 1370 1109 0000 [/B] [B] 1706 4838 7311[/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
jezzbel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Przelałam 40 zł. Póki co więcej niestety nie mam, juz rezerwa na własne życie nawet weszła. Pozdrawiam :) Quote
jezzbel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Aha i w tytule przelewu dałam:[B]KROPEK - Głodował-pod-bramą-w-mazowieckej-wsi[/B] Quote
Awit Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 O rany ciotki, cioteczki!! Dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie moją/naszą już bidą. Ja dopiero co weszłam, a tu imię mu wybrały cioteczki:-) Dropek fajne imię, ale jak wolicie Kropek, może być. Ale Dropek lepiej chyba. Niestety w dzień raczej nie wchodzę, sporadycznie, więc popiszecie same:-) Jestem tak zarobiona, z m-ca na m-c coraz bardziej. Dziś po wczoraj byłam oszołomiona jeszcze, gdyż nie często tak bliska rodzina może doprowadzić do zagłodzenia psa:-( A jeszcze do tego miałam bardzo ciężki dzień, nigdy jeszcze tak nie miałam........:-( Zapadłam w doła, nawet cycki mi do ziemi opadły.... Ale jak weszłam i zobaczyłam Was tu, aż mi się łza zakręciła ze wzruszenia. Jestem ciekawa jak Dropeczek odnalazł się w nowym miejscu. Na pewno się wyspał, on był taki zmęczony..... Quote
P78 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Awit']O rany ciotki, cioteczki!! Dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie moją/naszą już bidą. Ja dopiero co weszłam, a tu imię mu wybrały cioteczki:-) Dropek fajne imię, ale jak wolicie Kropek, może być. Ale Dropek lepiej chyba. Niestety w dzień raczej nie wchodzę, sporadycznie, więc popiszecie same:-) Jestem tak zarobiona, z m-ca na m-c coraz bardziej. Dziś po wczoraj byłam oszołomiona jeszcze, gdyż nie często tak bliska rodzina może doprowadzić do zagłodzenia psa:-( A jeszcze do tego miałam bardzo ciężki dzień, nigdy jeszcze tak nie miałam........:-( Zapadłam w doła, nawet cycki mi do ziemi opadły.... Ale jak weszłam i zobaczyłam Was tu, aż mi się łza zakręciła ze wzruszenia. Jestem ciekawa jak Dropeczek odnalazł się w nowym miejscu. Na pewno się wyspał, on był taki zmęczony.....[/QUOTE] Wszystko z Nim ok :)!!! Moze byc Kropek, czy Dropek :) Renata rozkmini o kogo chodzi cioteczki, ma w swoich ramionach :) 12 psow (dobrze mowie....? :) ) i 8 kluseczek malenkich!!! Zadnego innego Dropka nie ma... ;) Boze, Awit nie doluj sie tak ;), ja mam nadzieje, ze mi nigdy cycki nie opadna, chociaz nie z powodu Dogomanii :) A ja opadna, zarzuce na plecy i ogarniac trzeba dalej :D Quote
1986rybka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Grosiki dla Dropka vel Kropka poleciały :) w tym piesiu się zakochałam, szczególnie po tym jak Awit go opisała :) Quote
Awit Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Rybka, gdybyś go zobaczyła to byś pokochała, jeśli taka kochliwa jesteś:-) Bardzo dziękuję Jezzbel, Alekssandro, Obraczus, Eva, Rybko:-) Nikogo nie ominęłam? Paulina na niektóre przeżycia nie ma mocnych... i trza przeżyć. A pw Ci słałam, ale znowu zapchałaś se skrzynkę. Quote
tripti Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Paulina78']Wszystko z Nim ok :)!!! Moze byc Kropek, czy Dropek :) Renata rozkmini o kogo chodzi cioteczki, ma w swoich ramionach :) 12 psow (dobrze mowie....? :) ) i 8 kluseczek malenkich!!! Zadnego innego Dropka nie ma... ;) Boze, Awit nie doluj sie tak ;), ja mam nadzieje, ze mi nigdy cycki nie opadna, chociaz nie z powodu Dogomanii :) A ja opadna, zarzuce na plecy i ogarniac trzeba dalej :D[/QUOTE] Paulina, masz pełną skrzynkę, mogłabym Cię prosić o nr tel. do p. Renaty? okazuje się, że mieszkamy niedaleko, a może mogłaby sprawdzić ze mną pewne miejsce... Mogłabyś? Quote
Alekssandra Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pieniążek będzie wysłany jutro z dopiskiem, żeby było wiadomo o kogo chodzi. Poproszę, może być na pw, w jakim hoteliku Kropek przebywa, adres, jeśli są tam hotelowane bezdomne istoty to celem odciążenia kosztów, mogę wysłać po powrocie z delegacji antykleszcze. Warunek jest taki aby byly używane dla bid, znajdek, schroniskowców. A może jest link do tego miejsca lub wątki hotelikowe, chętnie spojrzę i coś pomyślę :) Quote
EVA2406 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='1986rybka']Grosiki dla Dropka vel Kropka poleciały :) w tym piesiu się zakochałam, szczególnie po tym jak Awit go opisała :)[/QUOTE] Fakt, włożyła w to całe serce. To jakby nie patrzyć zostałam matką chrzestną ;) Dropek pasuje do jego wyglądu najbardziej, ale może być i Kropek. A jakieś wieści z domku będą? Quote
Kociabanda2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 no :) Przeczytałam i widzę, że niechcący się z tym Kropkiem wyrwałam przed szereg :D ale Dropek też może być, choć ja wolę Kropek :eviltong: Nie wiem czemu :niewiem: Najważniejsze, że ta bida już bezpieczna i się tuczy :) Awit, Paulino78, Tymianko, złote z Was dziewczyny! :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Maluszku pokazuj sie i proś Cioteczki o grosiki :) Quote
1986rybka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Awit']Rybka, gdybyś go zobaczyła to byś pokochała, jeśli taka kochliwa jesteś:-) [/QUOTE] heh, pewnie tak :) po tym jak musiałam uśpić swojego psiaka ponad 2 lata temu obiecałam sobie, że więcej żadnego nie będę miała, bo nie zniosę tego po raz drugi.. ale chyba jednak powoli zaczynam się do tego przekonywać (od kiedy jestem na dogo)- patrząc na to ile psiaków potrzebuje pomocy.. :( Quote
EVA2406 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='1986rybka']heh, pewnie tak :) po tym jak musiałam uśpić swojego psiaka ponad 2 lata temu obiecałam sobie, że więcej żadnego nie będę miała, bo nie zniosę tego po raz drugi.. ale chyba jednak powoli zaczynam się do tego przekonywać (od kiedy jestem na dogo)- patrząc na to ile psiaków potrzebuje pomocy.. :([/QUOTE] Tak, za dużo jest biedy, żeby patrzyć tylko na własne uczucia. Ja wiem, że to boli ( sama to przeżyłam), ale musimy dalej pomagać, bo jak nie my to kto? Quote
Awit Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Witam cioteczki wieczorkiem:-) A ja wysłałam dla Dropka, jakoś Dropek mi lepiej pasuje. Może gdyby on był małym psiaczkiem to byłby takim Kropkiem. Ciekawa jestem jak on się czuje i zachowuje.... Paulina co Wy na propozycję Alekssandry? Wg mnie super pomysł.... Rybka to Ty pożegnałaś się z pieskiem i jesteś samotna? Dziewczyno czemu to sobie robisz?? Ja gdybym pożegnała Sonię i nie miała Fredzi, to chyba bym w psychiatryku skończyła:-( A teraz mam dwie miłości Quote
1986rybka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wtedy mieszkałam z rodzicami (mój tata też to strasznie przeżył, co by nie było Bandi był z nami ponad 12 lat :() i miałam zabronione przynoszenie jakiegokolwiek psa do domu.. pozostał mi kot.. (który jak sobie uświadomiłam ma już 8 lat.. mam nadzieję, że będzie ze mną drugie tyle) Dojrzewam z myślą zaopiekowania się jakimś psiakiem, tylko nie wiem dokońca czy powinnam - bo mam taką pracę, że czasami wychodzę o 7 rano a wracam o 21 :( Quote
Recommended Posts