Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Sami! Teraz już będzie tylko lepiej!
Rozumiem, że przez teksty Jamora (bardzo mi poprawiają humor) poważna atmosfera na wątku zabroniona? :)

Posted

przeprowadzka Samiego do [B]jamora[/B] napawa naprawdę wielkim optymizmem :)

wielkie podziękowania dla Wiosny za te parę dni i dla Partyka , że dowiózł Samiego bezpiecznie na miejsce :loveu:
wracajcie wszyscy ...:multi:
teksty [B]jamora[/B] faktycznie nie mają sobie równych :lol:

Posted

[quote name='eve-w']Cześć Sami! Teraz już będzie tylko lepiej!
Rozumiem, że przez teksty Jamora (bardzo mi poprawiają humor) poważna atmosfera na wątku zabroniona? :)[/QUOTE]

zabroniona pod karą .... tylko jeszcze pytanie jaką ? :P

Posted

Witamy i czekamy na resztę :)

Śnił mi się dzisiaj ten wątek, że na nim tylko konkrety wolno pisać, reszta będzie usuwana taką informacje dostałam od Lilka :eek2::roflt:

Posted

[quote name='ata']Witamy i czekamy na resztę :)

Śnił mi się dzisiaj ten wątek, że na nim tylko konkrety wolno pisać, reszta będzie usuwana taką informacje dostałam od Lilka :eek2::roflt:[/QUOTE]
to dopiero koszmary Ci się śnią :eek2::evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']jestem u samiego[/QUOTE]
Witaj;)

Przed chwileczką rozmawiałam z Jamorem, jak będzie miał chwilkę czasu, to powkleja nowe zdjęcia :loveu:

Pobyt Samiego w tym słynnym hotelu kosztuje 15zł :eviltong:

Posted

[quote name='Malwi']a jak z płatnościami ? co z tą różnicą ? trzeba dozbierać ? czy deklaracje są pełne ?[/QUOTE]

Stałych deklaracji wpływa ok 250zł. Samsung miał dobry start finansowy, niestety przez brak wpłat deklarowiczów jego konto się skurczyło. Trzeba opłacić jeszcze transport i kastracje, dojdzie szczepienie....

Posted

Skoro tak się sprawy mają, powiem, że obserwuję wątek i super decyzja cioteczki, Jamor dla mnie wymiata, więc zwiększam swoją deklaracjkę do całej dyszki, bo była tylko 5 :D będzie troszku do przodu :)

Posted

ładuja sie własnie zdjecia do jego albumu. jakosc do dupy bo dzis pochmurno, ale cos tam widac. dzis micha była czysta, w ciagu 15 minut 3 razy musiałem myc mu posadzke bo ze strachu walił klocki jak leci. uzbroiłem go w obroze z identyfikatorem hotelowym, do tego 0,5 m sznureczka ze słupełkiem na koncu oraz 0.5m cienki łancuszek, wszystko po to aby sobie sam przydeptywał podczas biegania, ot taki moj patent. próba na smyczy - jak dziki zajac, jakby mogł to by latał z gołebiami, wypusciłem gada wolno na wybieg.rozgladał sie czy czasem nie ma jakies dziury w ogrodzeniu ale nie znalazł. kolejno dobrałem mu towarzystwo. przezył. potem, musiałem zrobic pare kilometrów z nim aby go upolowac. powrót do boksu cos na zasadzie ciagniecia osła, niezłe bruzdy wyrył . na dzis mu wystarczy

Posted

Jestem i ja:)
DZiewczyny..koniecznie musicie "na gwałt" zamknąc tamten watek, bo zaraz mod zamknie ten bezpowrotnie..:(
TAk mialysmy na wątku Alfika...pojechal do nowego hoteliku zalozylysmy nowy wątek sczesliwe, stary pozostal "tylko do rozliczenia"...i za 2 dni nowy został zamknięty..:( MOd napisał, że Nie ma powrotu na nowy, stary zostal tylko przyznany "nowej właścicielce", taki jest regulamin... a szkoda byloby nowego wątku:(
JAmor..gdzie mogę znaleźć album Samiego??W Twoim podpisie??
EDIT:)
Znalazłam album:D

Posted

NApisze tak...obejrzałam albumik Samiego....spadłam z krzesła....szok...dla mnie szok...jak ten pies się pięknie bawi?W zabawie widac pełnię szczęscia:)
Tylko kurna ten jamor sie "pałęta" ciągle przy boku i przeszkadza;);)ech...gdyby nie trza było juz nigdy wracać do o tego "głupiego kojca"..tak sie broniłem..ale jamor był sprytniejszy;) Ale jeszcze chwilka i zobaczymy kto kogo przechytrzy;):p
SUper!!Super naparwdę...jestem dobrej mysli:)

Posted

z moim Areskiem:):)
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de56f00252168b4d.html[/URL]

robi wrażenie, pies wyluzowany i naprawde zadowolony w zabawie z tym białym puchatym to widac na Jego pysku szczescie;)
Jamor -jak to mowia- szacun;):evil_lol:

Posted

[quote name='gonia66']Jestem i ja:)
DZiewczyny..koniecznie musicie "na gwałt" zamknąc tamten watek, bo zaraz mod zamknie ten bezpowrotnie..:(
TAk mialysmy na wątku Alfika...pojechal do nowego hoteliku zalozylysmy nowy wątek sczesliwe, stary pozostal "tylko do rozliczenia"...i za 2 dni nowy został zamknięty..:( MOd napisał, że Nie ma powrotu na nowy, stary zostal tylko przyznany "nowej właścicielce", taki jest regulamin... a szkoda byloby nowego wątku:(
JAmor..gdzie mogę znaleźć album Samiego??W Twoim podpisie??
EDIT:)
Znalazłam album:D[/QUOTE]

ale dlaczego zamykać tamten wątek ? tamten wątek jest o dwóch psach , ten tylko o Samsungu ;) nie ma podstaw żeby zamykać ;p

Jamor - jakim cudem założyłeś mu obrożę ? Lena się z tym prawie rok męczyła...

Posted

[quote name='Malwi']ale dlaczego zamykać tamten wątek ? tamten wątek jest o dwóch psach , ten tylko o Samsungu ;) nie ma podstaw żeby zamykać ;p

Jamor - jakim cudem założyłeś mu obrożę ? Lena się z tym prawie rok męczyła...[/QUOTE]
i jej się nie udało ....

to fakt , tamten wątek jest też o Simensie ....

Posted

[quote name='lilk_a']i jej się nie udało ....

to fakt , tamten wątek jest też o Simensie ....[/QUOTE]A, no to moze w takim razie nie zamkną watku...bo nam zamkneli, ale byl o tym samy psie jeden i drugi:)

Posted

[quote name='ata']Stałych deklaracji wpływa ok 250zł. Samsung miał dobry start finansowy, niestety przez brak wpłat deklarowiczów jego konto się skurczyło. Trzeba opłacić jeszcze transport i kastracje, dojdzie szczepienie....[/QUOTE]
[B]ata [/B], napisz ile konkretnie brakuje na te dodatkowe rzeczy bo deklaracji z tego co piszesz 200 zł ...
idę rozsyłać wątek ;)

[quote name='Ciencienia']Skoro tak się sprawy mają, powiem, że obserwuję wątek i super decyzja cioteczki, Jamor dla mnie wymiata, więc zwiększam swoją deklaracjkę do całej dyszki, bo była tylko 5 :D będzie troszku do przodu :)[/QUOTE]
czyli już tylko 195 zł ... dziękujemy za podniesienie deklaracji :loveu:, zapiszę na pierwszej stronie :)