irenaka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Po co ja tu weszłam dzisiaj? ;) Chcesz Temidko:loveu:, żebym zawału dostała? Odjajczenie i jeszcze perspektywa domu? BOSKO!!!! :multi::multi: Czekam na wieści!!! Quote
Temida Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Irenko wiesz przecież, że u mnie musi być ruch :) Quote
irenaka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Temida napisał(a):Irenko wiesz przecież, że u mnie musi być ruch :) U mnie też był;), tylko nie taki jak chciałam:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 FRANUŚ JUŻ PO ZABIEGU ,WYBUDZONY WSZYSTKO DOBRZE!!!hurra!!!co za miłe wieści i jeszcze domek się szykuje!!to ja chyba też zemdleje!!! Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Co tam u Franusia? Był już zabieg? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 sylwiaso napisał(a):FRANUŚ JUŻ PO ZABIEGU ,WYBUDZONY WSZYSTKO DOBRZE!!!hurra!!!co za miłe wieści i jeszcze domek się szykuje!!to ja chyba też zemdleje!!! Oj, rozmineły się nasze posty. Cieszę się, że jest juz PO:) Pzdr. Quote
sylwiaso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Byłam dziś u Franusia o 20 czuje się wspaniale!! zrobiłam zdjęcia tylko jutro nasza droga Isadora nam przesle bo ja nie bardzo wiem jak to się robi! Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czekamy na fotki Nowego Franusia:) Pzdr. Quote
Temida Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dziękuję Elu :) Byłam z niką28 na wizycie, gdyż ona mieszka w tej dzielnicy. Jeśli chodzi o domek to Pani, młoda studentka, małe mieszkanko, współlokatorka. Pani dużo czasu poza domem, rano szkoła, w weekendy praca. Ma jeszcze szczurka. Pani dużo biega, ale rano i wieczorami. Ja osobiście wolałabym zaczekać, nie jestem przekonana co do tego domu. Bardziej widziałabym tam kota. Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Temida'] Bardziej widziałabym tam kota.[/QUOTE] Albo drugiego szczurka;) Quote
nika28 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Mi też do tego domu bardziej pasuje jakiś kot... Tyle ode mnie. Wszystko napisała już Temida :) Quote
sylwiaso Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czekamy na zdjęcia nasza Isadora prześle!!!jeżeli domek taki sobie to lepiej Franuś niech jeszcze zostanie troszkę z ciocią a on lubi poszczekać ja go też nie widzę w bloku! Quote
ela40 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Super ze Franus ma sie dobrze czest zagladam do psiny Quote
Asiaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Czyli rezygnujemy z tego domku, tak? Jeżeli tam lepiej pasuje kot - to może tej pani studentce zaproponowac jakiegoś kociego przedstawiciela? Pzdr. Quote
Temida Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Już napisałam do Pani i zaproponowałam kotka. Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cioteczki dopiero dogo.ruszyło!!!jutro jadę po Franusia to są już trzy doby chyba,że mam zostawic go jeszcze do niedzieli? Quote
Temida Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Wszystko zależy od tego Franuś się czuje. :) Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jak widziałam go w piątek to był w dobrej formie myślę,że można go zabrać,a;e zawsze to Wy macie ostateczne słowo!!! Quote
Temida Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ja też myślę, że można go zabrać :) Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To Franuś jedziemy do cioci jutro!!!!już bez jajeczek,ale się cieszę!!! Quote
Recommended Posts